Sakarya///54

olur valla bendenizim neden olmasınki biz zaten bunu adet haline getirecez gibi geliyor bana sonra dönecek senede biiir gün filminekaydirigubbakcemile3her hafata cumaaartesiiii-tatlicadiarzu-

Beyaz haftaya Pzar yapalım diyor..Ne dersiniz.

tmmdır cnm,bana uyar,bu seferlik illede pazar yapalım da görüştüğümüzde sonraki buluşmalar için konuşuk ederiz,beyazım hoşgeldin bacım,3B çok ihmal ediyonuz buraları sizde gelmezseniz biz nedecez ,bilgecik yok ortada,hade öptm sizleri roşum cam silmeye geri döner...:teytey:
arada sizi yoklarım ,takipteyim:1ninca:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız bakalım.
Ben iyi olmaya çalışıyorum ancak pek iyi değilim.
Sanırım böbreklerimde taş varmış çok kötü sancı yaşıyorum.
Belki doğum sancım bile beni bu kadar zorlamamıştı.
Bilge ve bendenizim sizlere çok teşekkür ederim.
Halimi, hatırımı sorup beni merak ettiniz.
Ben hergün yine bu topikteyim ama artık sadece okuyorum.
Hergün yazdım, şimdi de okuyorum o kadar.

kuşum geçmişler olsun...gülüm hep soruyoruz seni..amma sen uzaktan bakıp bakıp başka topiclere kaçıyosun..ne o ayran içtik ayrı mı düştük kuşumCADIARZU
valla bu cumartesi hariç hergüne okeydir bendennnnn........valla bilgeyi tanımayı bende çok istiyorum.haden kızlar ses verin.......

çalıkuşum geçmiş olsun tatlım rabbim acil şifa versin inş.yarın hendekteyim tatlım müsait olursan bi ziyaretine gelirim belki konuşur açılırsın biraz:teselli:

Geçmiş olsun çalıkuşu

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
Haftaya ultrasona gideceğim perşembe günü o zaman netleşecek.
Ancak dr bence kesin taş var dedi. İşte bakalım inşallah daha
iyi olacağım. Beyazım kaç oldu görüşemedik, inşallah bu kez olur.
Öğleden önce hastaneye gidicez ama sonra evdeyim.
Hepinize iyi geceler...
a.s

iyi geceler canlarımmma.s.
öncelikle çalıkuşum çok geçmiş olsun inşallah atlatırsın bol bol su iç çok yorulmamaya çalış emi canım benim ya
kısmetsizim küçük hanım daha iyidir umarım
kızlar ben pazar günü buluşalım diyince gıkımı çıkaramadım yok buluşmayın demeye yüzüm yok çünkü benim yüzümden planlarınızın bozulmasını istemedim o yüzden yorum yapmadım
açıkçası ben bu pazar çalışıyorum yani gelemem:çok üzgünüm:
her haftasonu bi pazar bi cumartesi nöbetim oluyor geçen hafta pazar izinliydim bu hafta cumartesi beyazım biliyor oda demiş zaten ya bende sizi görmek istiyorum çok ama bi kere daha erteleyin demeyede yüzüm yok siz ayarlayın olsun nasipse görüşürüz:çok üzgünüm: neyse efkarlanıyorum bu konuyu açınca ben bugünkü komik anımı paylaşıyım

bugün çok güzel bi gün geçirdik kardeşimle çok eğlendik akşamda sinemaya gittik güneşi gördüme gittik ve giderken yolda kardeşim yere kapaklandı gülmekten çatladım dedimki kız sen önünü göremiyon bide güneşi görmeye gidiyon:roflol: ay aklıma geldikçe gülüyorumkaydirigubbakcemile3

bilgecim yanlış anlamışın cnm benim ,biz senin için haftaya pazar yapçez buluşmayı bu hafta değiiill kiii

bilgecim yanlış anlamışın cnm benim ,biz senin için haftaya pazar yapçez buluşmayı bu hafta değiiill kiii

canım ben diğer yazıyı sonra okudum ilk buraya baktım görünce çok duygulandım orayada yazdım aslında biraz mahcubum benim yüzümden plan bozuluyor ama çokta sevindim çok teşekkür ederim

kızlar bugün kahvemi kapattım yemin ediyorum kocaman bi kalp şekli çoktı şok olduk hatta resmini çekip albümüme koydum bakın şaşırcaksınız sizdedelikafadulden

kızlar bugün kahvemi kapattım yemin ediyorum kocaman bi kalp şekli çoktı şok olduk hatta resmini çekip albümüme koydum bakın şaşırcaksınız sizdedelikafadulden

gerçekten çok ilginç ee ben didim kısmetin açılıyo deye hakkında hayırlısı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…