hoşgeldin yavru kuşum,ortalığı biz karıştımadık bi kerem eltim ve yeşilgözlü ablam katılabilsin deye pazar olsamı ki dedik ne vaa,bu pazar bendenizcim katılamayabilirmş,bi dahaki pazara erteleriz o zaman,ama illede pazar olsa daa ii olcek gibi...
Herkes gelebilecekse ertelemeyin.Ben ayarlamaya çalışırımkaydirigubbakcemile5
hoşgeldin yavru kuşum,ortalığı biz karıştımadık bi kerem eltim ve yeşilgözlü ablam katılabilsin deye pazar olsamı ki dedik ne vaa,bu pazar bendenizcim katılamayabilirmş,bi dahaki pazara erteleriz o zaman,ama illede pazar olsa daa ii olcek gibi...
günaydın sakaryam....eltim kıs seni gördüm de geldim hemen.......evet ya bugün hava süper...ama ben evdeyim kız iyileşene kaaa. ....neysen sizin gününüz neşeli ve güzel geçsinnnyerimseniben
bendenizim bizden başka kimse yok topicte ,eltimlen biz zati görüşüyoz bide buluşma yaparız nolcakki,bu konu havada asılı bekleyi kıslar azcuk fikir atın ortaya yaa..
merhabalr kızlar çok güzel bir gün güzel bir hava ama bende evdeyim yokki bi arayanda gel arkidişim bir kahve içelim desin-tatlicadiarzu-
bu arada buluşmayı pazar istiyosunuz amma velakin bilge gelemez oda buluşmayı sizlerle tanışmayı çok istiyor ayrıca diğer hatunlardanda ses seda çıkmadıbenneyaptımki
bir şey daha söylemek istiyorum her kesimin üye olduğu bir sitede tek chpnin reklamının yapılması ayrıca beni çok sinir etti yazı yazacağım sayfada kocaman chp ablemini görmek beni rahatsız etti açıkçası valla sizin hatrınıza tahammül ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?