Sakarya///54

Herkes gelebilecekse ertelemeyin.Ben ayarlamaya çalışırım
kaydirigubbakcemile5

msj alınmıştır tatlımyerimseniben

iyi geceler kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah ben fırsat buldukca yazmaya çalışıyorum yoğum osebepten kusuruma bakmayın buluşma konusuna gelince siz ayarlayın uymaya çalışırım şartlar uygun olursa herkese slm

günaaydıın kıslar bol güneşli bi güne uyandık,gününüz en güzel şekilde geçsin,yeşilgözlü ablam bekliyoz buluşmya sakın bisi bırakmaa,hepinizi çook öptm sevgiler....

günaydın sakaryam....eltim kıs seni gördüm de geldim hemen.......evet ya bugün hava süper...ama ben evdeyim kız iyileşene kaaa.....neysen sizin gününüz neşeli ve güzel geçsinnnyerimseniben

günaydın sakaryam....eltim kıs seni gördüm de geldim hemen.......evet ya bugün hava süper...ama ben evdeyim kız iyileşene kaaa.....neysen sizin gününüz neşeli ve güzel geçsinnnyerimseniben

eltim senin gününde güzel geçsin şikerim,evdede gün güzel geçer yeterki sağlık olsun ,bende özellikle evdeyim temizliğe başladım hava güzelkene,öpüyom yiğenimlen seni,Şeniz

Bu pazar buluşma oluyormu bari onu neticelendirsekte ona göre plan yapsak.Yada çaktırmadan ctesi buluşalım -tatlicadiarzu-

Pazar gelmeye çalışırım bende.Ama kesin bişey söyliyemiyorum malesef

bendenizim bizden başka kimse yok topicte ,eltimlen biz zati görüşüyoz bide buluşma yaparız nolcakki,bu konu havada asılı bekleyi kıslar azcuk fikir atın ortaya yaa..

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Bendeniz, beyaz toprak+, çalıkuşu+
Çalıkuşu birkaç gündür farkediyorum geliyosun okuyosun ama yorum yapmıyosun..Ne oldu kırıldınmı bize yoksa
:uhm:

merhabalr kızlar çok güzel bir gün güzel bir hava ama bende evdeyim yokki bi arayanda gel arkidişim bir kahve içelim desin-tatlicadiarzu-
bu arada buluşmayı pazar istiyosunuz amma velakin bilge gelemez oda buluşmayı sizlerle tanışmayı çok istiyor ayrıca diğer hatunlardanda ses seda çıkmadıbenneyaptımki

bir şey daha söylemek istiyorum her kesimin üye olduğu bir sitede tek chpnin reklamının yapılması ayrıca beni çok sinir etti yazı yazacağım sayfada kocaman chp ablemini görmek beni rahatsız etti açıkçası valla sizin hatrınıza tahammül ediyorum

Gel beyazım kahve içelim.
Bu ctesi kendi kendimize buluşalım en iyisi
:jeyyar:

Koskoca Sakaryanın %70'inde AKP Afişleri var.Biz bişey diyomuyuz..Bırakında burda olsun.lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…