merhaba güzeller evet ne kadar güzel bir gün dimimart bize gülümseyerek veda ediyor içimde baharın en güzel ayı nisanı karşılıyacak olmanın coşkusu var
seçimlerde inşallah tüm türkiye ve sakarya için hayırlı bir sonuçla tamamlanır
slm kızlar bu yaşa geldim bende ilk oyumu kullandım buoy olayı çok geriyodu beni özellikle parmak boyama olayı sinir bir durum geliyodu bana neyse ki bu sene öyle bişey olmadı hakkımızda hayırlısı inş. rabbim hayırlısını getirsin başımıza
Oyumu kullandım geldim.Sandıktan gerçekten hakeden çıkar inşallah.
Haydi kızlar öptümmmŞeniz
günaydın güzel hatunlar.....
bugün hava gerçekten çok güzel yaf......a.s
yeşil gözlü ablam ablam kızdığımızdan değil..özlüyoruz sizi..:1hug:sitemimiz ondan.yerimseniben..
hadi bakalım bugünki seçimler hepimize hayırlı lsun inşallah.....
hepinizi öpüyorum canlarımmmmmmŞeniz
Ah aaaah keşke ben de senin yaşında bekleyip kalaydım:1no2:,bu arada parmakları kurtardığımız iyi oldu bence de:dance:Hayırlıysa beri,hayırsızsa geri diyon yaaaaani kaydirigubbakcemile5
canım benim ben onun montunu yiriiiimmmmmmm.sen benim yerime onu bi güzel ye...benim yerime öp onuŞenizİyi akşamlar kedijik,istanbul da çok sıcaktı bugün,sekiz aylık kızım bile mont giymemek için taklalar attısırnaşık şey
Yirim senin coşkunu,coşkuuuuuun:jeyyar:
ilahi dilarem coşkunum ya ona göreşakkıdı
kız bebişindemi oy kullanmaya geldi senle minik seçmen:ecrin_bebek:
kızlaarr yeni başkanımız sayın toçoğluuu
ve benim memleketimde yani zonguldaktaysa sayın İsmail Eşref hihoyyyt
inşallah hayırlı olur
gerçi ben kendi memleketimde Sayın Eşrefin seçilmesine o kadar sevindimki partiyle alakam yok kesinlikle kendisinin insanlığı mükemmel :hooray:
Toçoğlu olacağı kesindi zaten.Önemli olan hangi Toçoğlu olduğuydu delikafadulden
hadi bakem kaldı 6 günkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileanam az kaldu az bidahaki hafta bugün delikafadulden
günaydın günaydın...önce gülümse..sonra gül..kahkaha at ve hatta katıla katıla gül...ve gülmek bulaşıcıdır...hadi bulaştır.
kızlar çok hoşuma gitti .sizle paylaşmak istedimŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?