Sakarya///54

Yirim senin coşkunu,coşkuuuuuun:jeyyar:

Ah aaaah keşke ben de senin yaşında bekleyip kalaydım:1no2:,bu arada parmakları kurtardığımız iyi oldu bence de:dance:Hayırlıysa beri,hayırsızsa geri diyon yaaaaani kaydirigubbakcemile5

İyi akşamlar kedijik,istanbul da çok sıcaktı bugün,sekiz aylık kızım bile mont giymemek için taklalar attısırnaşık şey

Ah aaaah keşke ben de senin yaşında bekleyip kalaydım:1no2:,bu arada parmakları kurtardığımız iyi oldu bence de:dance:Hayırlıysa beri,hayırsızsa geri diyon yaaaaani kaydirigubbakcemile5

bayanlara yaşı sorulmaz ama sen kaç yaşındasın dilaremcim:ecrin_bebek:

Yirim senin coşkunu,coşkuuuuuun:jeyyar:

ilahi dilarem coşkunum ya ona göreşakkıdı
kız bebişindemi oy kullanmaya geldi senle minik seçmen:ecrin_bebek:
kızlaarr yeni başkanımız sayın toçoğluuu

ve benim memleketimde yani zonguldaktaysa sayın İsmail Eşref hihoyyyt

inşallah hayırlı olur

gerçi ben kendi memleketimde Sayın Eşrefin seçilmesine o kadar sevindimki partiyle alakam yok kesinlikle kendisinin insanlığı mükemmel :hooray:

Toçoğlu olacağı kesindi zaten.Önemli olan hangi Toçoğlu olduğuydu delikafadulden

Enver Toçoğlu: AKP yi 29 Mart ta nakavt edeceğizhihoyyytyoruma gerennnkkk yoksüprizzzzz:lepi:kaydirigubbakcemile5:roflol:

şehrimizin başkanını seçtik, insanlığına gerçekten güvenmek istediğim bi karakter zeki toçoğlu ,umarım yüzümüz kara çıkmaz,sakaryam sonuçlar hepimize hayırlı ossun ,
iyi geceler canlaar, hepinize öpçüklee...

Son düzenleme:
bendende iyi geceler kızlar
anam az kaldu az bidahaki hafta bugün delikafadulden

günaydın günaydın günaydın........
güzel bi hafta olsun hepimize...gelen yenilikler hepimiz için hayırlı olur inşallah.
hepiniz kocammmmaaaaaaaannnnnnn öpüyorum

günaydın günaydın...önce gülümse..sonra gül..kahkaha at ve hatta katıla katıla gül...ve gülmek bulaşıcıdır...hadi bulaştır.

kızlar çok hoşuma gitti .sizle paylaşmak istedimŞeniz

Beyazım toprağım,38 yaşımın baharındayım,kırkımı bekliyorum bi kardeş daha patlatcam kızıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…