Sakarya///54

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
roşum, Bendeniz, haydeç+, kısmetsiz kedi+
ahanda haydeç ablam yada kızı bizimle hazır görmüşkene buluşma 5 nisan pazar köfteci ismailde bekleriz efem....

Kızlar slm. günahımı mı aldınız bakem. ya sizlerden ayrı kalmak zor maaşı alana kadar yokum. kızlar arada benim mesajlarımı kontrol ediyorlar. şimdide tel internetinden zorla yazıyorum hepinizi öpüyorum.

Tanışmadık ama maaş senin köpeeeen olsun sevgili haydeçdelikafadulden

Gece kuşları ne haber?
Kimler var bakayım dedim. Altta bendenizi gördüm.
Dün beyazımla görüştük, çok mutlu oldum.
Hepinizin kulaklarını çınlattık, buluşmaya gelemiycem diye;
ondan fotoğraflarınız için istekte bulundum. Bakarım artık pc den.....

gününüz aydın olsun güzeller,
güneş yüzünü gösterdi yine sabahın 8 inde dışardaydım yürüyüşümü yaptım ,ooh içim açıldı ,sizler nasılsınız ,hastalar iyileştiniz mi hepinize bol öpçük yolluyom Şeniz,buluşmaya kaa dinlenin dipçik gibin olun hihoyyythaydin sevgiyle kalın yavrulaar...

günyadın güzeller..bugün biraz yoğunum.anacıma gitcem.ama bi selam vermeden geçmiyim dedim.hepinize güzel haftasonları..hepinizi öpüyorummmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz

Ahan da ben de geldim topiciğinizekaydirigubbakcemile2 ama kimseler kalmamış yaffffbenneyaptımki

Merhabalar arkadaşlar
Hava çok güzel.Dışarı çıktım işlerimi bitirip hemen eve döndüm.
Helikopter kazasında 6 kişininde vefat ettiği kesinleşmiş.Allah rahmet eylesin.Mekanları cennet olsun.Çok etkilendim ben bu olayda.Aileleri kaç gündür perişan.Allah sabır versinn

gazeteci kayıpmış yaa onu bulamamışlar o soğukta yaşıyor olması imkansız ama allahtan ümit kesilmez:çok üzgünüm:

iyi geceler kızlar nasılsınız bakem dedim bana kızıyonuz belkim ama gerçekten zaman bulamıyorum ama kendimi af etdirecem herkese slm

günaydın güzel hatunlar.....
bugün hava gerçekten çok güzel yaf......a.s
yeşil gözlü ablam ablam kızdığımızdan değil..özlüyoruz sizi..:1hug:sitemimiz ondan.yerimseniben..
hadi bakalım bugünki seçimler hepimize hayırlı lsun inşallah.....
hepinizi öpüyorum canlarımmmmmmŞeniz

günaaydıın sakaryam ışıl ışıl bi güne uyandık ne kaa güzel,
eltim sana katılıyorum ,özellikle ablalarımız kendilerini özlettiriyolaa bizlerekaydirigubbakcemile5
efet efenim bugün vatandaşlık görevimizi yerine getircez hepimiz için hayırlısı olsun,:Saruboceq:
hepinizi öptm,Şenizsevgileer

merhaba güzeller evet ne kadar güzel bir gün dimimart bize gülümseyerek veda ediyor içimde baharın en güzel ayı nisanı karşılıyacak olmanın coşkusu var

seçimlerde inşallah tüm türkiye ve sakarya için hayırlı bir sonuçla tamamlanır

Oyumu kullandım geldim.Sandıktan gerçekten hakeden çıkar inşallah.
Haydi kızlar öptümmm
Şeniz

slm kızlar bu yaşa geldim bende ilk oyumu kullandım buoy olayı çok geriyodu beni özellikle parmak boyama olayı sinir bir durum geliyodu bana neyse ki bu sene öyle bişey olmadı hakkımızda hayırlısı inş. rabbim hayırlısını getirsin başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…