Sakarya///54

Günaydın yeşil gözlüm,hakkında pek bi bilgim yoktur,ama eminim sevenin çoktur :1hug: Ben de severim seni eğer istersen benia.s.

Bendenizüm,günaydun incecük mankenüm,175 boya 59 kilo olup da zayıflamaya çalışan kızanımklava:

Roşum,böbreğim döşüm,günaydın canum,yürüdün mü bu sabah da dipçik gibün

saol tatlum tünaydına yetiştim hemmen kaçcem yarın günüm vaa,mamalaa yapçem temizlik felan,bugün yürüyemedim acısını çıkarcam inş.eltim kıs çok tatlı ayuna bayıldım ...
hepinize öpçüklee sakaryam,Şeniz

sağol tatlum aynı bemin gibi şeker dimi..naniknanik

selam kizlar bende bi merhaba diyeyimhepinize.Umarimhepiniz iyisinizdir.Coktan beri yazamadimbende sagim yasiyorum yani.

selam kizlar bende bi merhaba diyeyimhepinize.Umarimhepiniz iyisinizdir.Coktan beri yazamadimbende sagim yasiyorum yani.

hoşgeldin cnm,a.s.çok ara verdin iyi olmana çok sevindim,yavrularını ve seni çok öptüm sevgiler...

Son düzenleme:
aylacım hoşgeldin özlemişim valla seni:1hug:
kızlar yine gelen giden olmamış yakında bende istifa edecem haberiniz olsuuun:dilcikar:

aylacım hoşgeldin özlemişim valla seni:1hug:
kızlar yine gelen giden olmamış yakında bende istifa edecem haberiniz olsuuun:dilcikar:

geldim beyazım toprağım geldim kaydirigubbakcemile2
özledim kıı seni Şeniz
anam buluşmadan sonra özliyceğim arkadaşlarım çoğalcak arabeskçi olup çıkarım hasretnen gavrulmaktandelikafadulden

geldim beyazım toprağım geldim kaydirigubbakcemile2
özledim kıı seni Şeniz
anam buluşmadan sonra özliyceğim arkadaşlarım çoğalcak arabeskçi olup çıkarım hasretnen gavrulmaktandelikafadulden

höööyttt yok öyle ona buna hasret çekmek ben senin ilk göz ağrınım kıskancım yakarım yıkarım uleenkötükedihüso
sen süüüle ben gideririm senin hasretiniben sana yeterim yavyumm-tatlicadiarzu-

Kıskançç hatun..:jeyyar:
seni gördüm gözüm gönlüm açıldı zaten canım şuan müsait değilim bir ara iadei ziyaretine gelecem anladın sen onu:jeyyar:

:içelim::içelim::içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…