Sakarya///54

Kızlar selam,epeydir uğrayamadım,annem bendeydi,çok feci çalıştırdı beni,diyetisyene gitmeye basladım,vesaire çoook yoğundum.Herkese öpücükler,geçici süre servis dışı mı olmuştum ne-tatlicadiarzu-

Sen ne datlu şeysün öyle gel bakiiim yamacıma:jeyyar:

biz geldikkkkkhihoyyythihoyyyt
doktorumuz oğluşumun herbişeyine baktı kalbini odacıklarını kalp duvarını omurgası parmakları topuğu aklınıza ne gelirseee ben heyecandan hepsini hatırlamıyorum şimdiiii hepsi normalmişşş şu anda hiçbir sorun yok inşallah hep böyle devam ederrrrrrrr:teytey::teytey::teytey:
dilarem hoşgeldinnnna.s.

Az önce de okuyodun Çalıkuşuuuuudelikafadulden,Geçmiş olsun canım,geriye dönüp okuyunca gördüm,çok zordur böbrek taşı.Ablam da der iki doğum yaptım yanmadı bu kadar canım deyiii.Gerçi o sezeryanla doğum yaptığı üçünnn bilemiyo olabülü:roflol: Neyse çooook geçmiş olsun,iyi bak kendine,çünkü biz bize lazımız:1hug:

ıyi akşamlar beyaztoprak,nasılsın canım.ış arayışları ne durumda? Şöyle parası iyi olan ve de çok yorucu olmayan bi iş bulsan ne seviniriz beeeehihoyyyt

iyi akşamlar kızlar hepinizin geçmiş cuması mübarek olsun rabbim bugün ve her zaman ettiğiniz dualarınızı kabul etsin inş.biraz geç oldu ama bu gün yatak döşek yattım yine grip bi türlü yakamı bırakmadı birde bu halde hendeğe gittim hepten şifayı kaptım dün çalıkuşumdaydım umarım onlarada bulaştırmamışımdır tıkalı burunla konuşmam her nekadar zor olsada çok keyifli bir sohbetti canım misafirperverliğin için tşk ederim...
çok üzgünüm kızlar neden derseniz bu helekopter kazası beni çok etkiledi bulunmuşlar çok şükür ama malesef artık yaşamıyorlarmış soğukta ölümü beklemek rabbim ne korkunç birşey allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inş.

çok sevindim canım senin adına rabbim tamamına erdirsin inş..
İyi akşamlar beyaztoprak,nasılsın canım.İş arayışları ne durumda? Şöyle parası iyi olan ve de çok yorucu olmayan bi iş bulsan ne seviniriz beeeehihoyyyt

ayyy inş canım inş. allahmı söyletti ne bakalım hala beklemekteyimbenneyaptımki

Çoooook sevindim canımmmmm:dance::teytey::sm_cool:
Ennnnn güzel anlardan birini yaşamışsın bugün,bundan güzel birşey mi olurkaydirigubbakcemile5.
Ayrıntılı ultrason zaten amniyosentez gibidir.Ben de amniyo öncesi yaptırdım,her şey normaldi ama yaştan yırtamadığım için amniyo da yaptırmıştımfisfisfis.
Canım benim bir ömür boyu mutlu ve saglıklı bir hayat sürün inş bebişinle beraber,her yeni gün sana ve bebişine güzellikler sunsun,öpüyorum çooookŞeniz

Geçmiş olsun balım:asigim:
Yaaa burda herkes hasta oluyor,nazar mı var bu topikte,herrkes popişini kaşısın çabuk bakiiiimklava:

Selamlar kızlar...Şeniz
Myhope herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim...İnşallah hep böyle olacak inşallah..:Saruboceq:
Beyazım Toprağım geçmiş olsun..:teselli:
Dilarem hoşgeldin..Diyete yüz vermiyorum artık...Manken gibin olduğuma karar verdimm..175 boy 59 kilo hiçte fena değelmişşş
:sm_cool:

dilarem canım hoşgeldin.özlettin kendünüyerimseniben..yokluğun farkediliyodu bebişim..Şeniz
canım çok sevindim..bende seni merak ediyodum.yazmasaydın özelden sorcaktım.rabbim bebişinle sana sağlıklı uzun ömür versin...:Saruboceq:ŞenizŞeniz
beyazım valla bu seneki grip bi tuhaf.yapıştımmı bırakmıyo insanı..bol bol dinlen cannım..
çalıkuşum sen nasıl oldun?beyaz beyaz misafirin varmışyerimseniben
efenkan kuşum bebişin nasıl oldu acep? uğramıyosunda bu ara..bi ses ver gülüm..
bendenizim yeğenine mi gitttin gülüm.sesin soluğun yok....
ablalarım zaten yok:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Kısmetsiz kedim,bebitocum,vallah ne diyem ben de özlediiiim ben deeeeekaydirigubbakcemile3

Burdayım kısmetsizim.Bu hafta kendime ait.Yeğenlerimden sonra dinleneyim biraz..
Yarın uyuyacam ya yuppiiii
Çok özledim çokkk

dilarem hoşgelmişim kuşum ,
myhopecum herşeyin yolunda olmasına çok sevindim cnm,hayırlısıyla dünyaya gelcek yeğenimiz inş.
beyazım geçmşler olsun bi danem kendini yoruyon gülüm sen ondan atlatamıyon ben saa deyim,
çalıkuşum la dedikodumuzu yaptınız mı de bakem,
kıslar haydeç ablaya özelden yazmıştım, önceki gün kızı msjımı görüp yazmış pc lerinde sorun olduğu için haydeç ablam giremiyomuş,kızı arada bakıyomuş yani bizim gördüğümüz küçük haydeçmiş...
öptüm hepsinizi canlaar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…