selamlar canlar
nassınız bakemm ben bugün izinliyim ya ondan hava kapalıÇok üzgünüm çoook sabah mutlu bi şekilde size günaydın yazıyordumki dün kaybolan helikopterdeki muhabirin 112 acil servisle yaptığı son sözlerini duyunca bütün moralim altüst oldusenağlama insanın öleceğini beklemesi ne kadar zor bir şeydir:çok üzgünüm: Rabbim ölümünde hayırlısını nasip etsin:Saruboceq: neyse daha fazla canınmızı sıkmak istemem
beyazım canım ya sende bi iiyileşemedin sıkı giyin ıhlamur filan iç dikkat et be gülüm çalıkuşumda hastaymış onada çok geçmiş olsun selamlarımızı ileta.s.
dilarem nerde yahu fırtına gibin geldi su gibi aktu gettüüşakkıdı çık ortaya gıısositososito
roşum kediciğim yeşilgözlü ablam haydeç ablam myhopecum sinyora gümüş boncuk hemşo bendeniz ve sayamadığım diğer canlar hepisciğinizin günü güzel ve sağlık sıhhat dolu geçsin inşallahŞeniz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız bakalım.
Ben iyi olmaya çalışıyorum ancak pek iyi değilim.
Sanırım böbreklerimde taş varmış çok kötü sancı yaşıyorum.
Belki doğum sancım bile beni bu kadar zorlamamıştı.
Bilge ve bendenizim sizlere çok teşekkür ederim.
Halimi, hatırımı sorup beni merak ettiniz.
Ben hergün yine bu topikteyim ama artık sadece okuyorum.
Hergün yazdım, şimdi de okuyorum o kadar.
çok sevindim canım senin adına rabbim tamamına erdirsin inş..biz geldikkkkkhihoyyythihoyyyt
doktorumuz oğluşumun herbişeyine baktı kalbini odacıklarını kalp duvarını omurgası parmakları topuğu aklınıza ne gelirseee ben heyecandan hepsini hatırlamıyorum şimdiiii hepsi normalmişşş şu anda hiçbir sorun yok inşallah hep böyle devam ederrrrrrrr:teytey::teytey::teytey:
dilarem hoşgeldinnnna.s.
İyi akşamlar beyaztoprak,nasılsın canım.İş arayışları ne durumda? Şöyle parası iyi olan ve de çok yorucu olmayan bi iş bulsan ne seviniriz beeeehihoyyyt
biz geldikkkkkhihoyyythihoyyyt
doktorumuz oğluşumun herbişeyine baktı kalbini odacıklarını kalp duvarını omurgası parmakları topuğu aklınıza ne gelirseee ben heyecandan hepsini hatırlamıyorum şimdiiii hepsi normalmişşş şu anda hiçbir sorun yok inşallah hep böyle devam ederrrrrrrr:teytey::teytey::teytey:
dilarem hoşgeldinnnna.s.
iyi akşamlar kızlar hepinizin geçmiş cuması mübarek olsun rabbim bugün ve her zaman ettiğiniz dualarınızı kabul etsin inş.biraz geç oldu ama bu gün yatak döşek yattım yine grip bi türlü yakamı bırakmadı birde bu halde hendeğe gittim hepten şifayı kaptım dün çalıkuşumdaydım umarım onlarada bulaştırmamışımdır tıkalı burunla konuşmam her nekadar zor olsada çok keyifli bir sohbetti canım misafirperverliğin için tşk ederim...
çok üzgünüm kızlar neden derseniz bu helekopter kazası beni çok etkiledi bulunmuşlar çok şükür ama malesef artık yaşamıyorlarmış soğukta ölümü beklemek rabbim ne korkunç birşey allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inş.
dilarem canım hoşgeldin.özlettin kendünüyerimseniben..yokluğun farkediliyodu bebişim..ŞenizKızlar selam,epeydir uğrayamadım,annem bendeydi,çok feci çalıştırdı beni,diyetisyene gitmeye basladım,vesaire çoook yoğundum.Herkese öpücükler,geçici süre servis dışı mı olmuştum ne-tatlicadiarzu-
canım çok sevindim..bende seni merak ediyodum.yazmasaydın özelden sorcaktım.rabbim bebişinle sana sağlıklı uzun ömür versin...:Saruboceq:biz geldikkkkkhihoyyythihoyyyt
dilarem hoşgeldinnnna.s.
dilarem canım hoşgeldin.özlettin kendünüyerimseniben..yokluğun farkediliyodu bebişim..Şeniz
canım çok sevindim..bende seni merak ediyodum.yazmasaydın özelden sorcaktım.rabbim bebişinle sana sağlıklı uzun ömür versin...:Saruboceq:ŞenizŞeniz
beyazım valla bu seneki grip bi tuhaf.yapıştımmı bırakmıyo insanı..bol bol dinlen cannım..
çalıkuşum sen nasıl oldun?beyaz beyaz misafirin varmışyerimseniben
efenkan kuşum bebişin nasıl oldu acep? uğramıyosunda bu ara..bi ses ver gülüm..
bendenizim yeğenine mi gitttin gülüm.sesin soluğun yok....
ablalarım zaten yok:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Burdayım kısmetsizim.Bu hafta kendime ait.Yeğenlerimden sonra dinleneyim biraz..
Yarın uyuyacam ya yuppiiii
Çok özledim çokkk
uyu yavru kuşum ,daa koca bulcez kendine iyi bakman lasım ,yıpratma kendini...
uyu cancağazım...kimi özledin beni mi uykuyu mu:jeyyar:Burdayım kısmetsizim.Bu hafta kendime ait.Yeğenlerimden sonra dinleneyim biraz..
Yarın uyuyacam ya yuppiiii
Çok özledim çokkk
mesajın var şuan pcimdeee,sana koşmak isterim adres yok ellerimdesositosositosositosositoKısmetsiz kedim,bebitocum,vallah ne diyem ben de özlediiiim ben deeeeekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?