Sakarya///54

Kızanımla beraber yürümeye hazırlanurken kızanım altına yaptıkafamçokkarıştı
Tamam dedim,temizledim,acıktım diye feryat etticokacimcoook
Tamam dedim yedirdim,uykum geldi diye yıktı ortalığıÇok üzgünüm çoook
Tamam dedim uyuttum,bir dışarı çıkma girişmi daha başarısızlıkla sonuçlandıııı:roflol:
Denizim herhalde benim değil de diğer arkadaşların yerinde olmak istersin gibüme geldiCADIARZU

Ne sandın kızımmmm kapıda sıra varrr birini secicez artıkındelikafadulden

Bak şimdi edepsizeeeee,madem kapıda sıra var:
1.Niçün ama niiiiçün yalnızım deyon avatarındakaydirigubbakcemile
2.E pekü sıra varsa niçün ama niiiiçün birini almeyon içeriye:mymeka:
3.Ne sandın derkene niçün ama niiiiiçün öööööle didin,ne sandığımı sandın kiiifisfisfis
Sen bu soruları cevaplaya dur,istediğin sorudan başlayabilirsin,iki haftaya kalmaz okurum yazılını:icecream:
Ya pardon sigara dondurmanın üstüne,kahveyle beraber oluyodu di mi:uhm:

Sen var ya seeeeen kedilerin en tatlişkosu sensin

geldim beyazım toprağım geldim kaydirigubbakcemile2
özledim kıı seni Şeniz
anam buluşmadan sonra özliyceğim arkadaşlarım çoğalcak arabeskçi olup çıkarım hasretnen gavrulmaktandelikafadulden
Bilge Babaaaaa,bizi götür diskoyaaaaaa:dance::dance:
Olmadı arabesk takılırım haaaaa:a015:

Artanları yirim,güzel yaparsın börekleri seeeeeencokacimcoook

Cevap veriyoruuuuummmsengözlerimebaksanab
1- Kapıda sıra var ama gönlüme layığı yok.O yüzden yalnızımsüprizzzzz
2- Bknz 1.soru:jeyyar:
3-Elbet bişey sandın.Ben gardımı alayım didim ne olur ne olmazz
:icecream:

Ben hızlıyımdır şikerim.Anında cevap veririm sorularına..şakkıdı
Başka sorun varsa çekinme sor

Niye başarısızlıkla sonuçlandıki.Ben olsam koyarım bebek arabasına bebişimi çıkarım yürüyüşümekaydirigubbakcemile

iyi akşamlaar güzeller,a.s.bayaa hareketlimişiniz aferün,
bu arkedeşiniz temizliğin üstüne bide kalabalık mis.ağırlamışki sormayın pestülüm çıktı-tatlicadiarzu-
fazla kalamıcam dinlenmem gerek çook yorgunummm,dilarem kıs eltimle bugün senden bahsettik acaaip tanışmak isteyoz senlen ben seni bi yakalarsam nası hamlıcam görersin,enişteyi kandırda getirsin pazar günü kıs seni olar mı?
hepinize öpçüklee,yine uğrarım...kaydirigubbakcemile

iyi geceler kızlar.
.bugün roşumdaydım.valla eltim eltim çok yoruldu..kıyamam ben onaa:teselli:
dilarem hakketen valla gelebilsen ne güzel olurdu.kulaklarını çınlattık bugün...yerimseniben

iyi geceler kızlar.
.bugün roşumdaydım.valla eltim eltim çok yoruldu..kıyamam ben onaa:teselli:
dilarem hakketen valla gelebilsen ne güzel olurdu.kulaklarını çınlattık bugün...yerimseniben
Kıslaaar çoooook zor,enişteye gerek yok,kızı alıp gelebilsem ama o kadar ters bi durumdayız kiii...Kızcem dokuz kilo olmadan araba koltuğuna yalnız oturtameyom:sm_confused:,ana kucağına bacakları sığmeyoooo:çok üzgünüm:,boy deve ama kilo fukarası,anca dokuz aylık olunca gezdirecem:dance:,ben zırt deyin atlar gelirim,ordan da karasuya...Otobüsle hayatta getiremem,çok cadııı,görünce anlıycaksınız,iflahımı kesiyo sıpaaaaklava:
Ay beni mi konuştunuuuuz
Yirim ben siziiiiicokacimcoook

aah eltim saolassınsenden başka herkeşlee kıyoyo:çok üzgünüm:dilarem böbreğim döşüm nabıyon tatluum kaymakluum

Ya ben bi yakalasam nası hamlıyom sen gör bakiiiimcokacimcoookcokacimcoook
Zaten diyetteyim,valla kemüklerine kaden sıyırır atarım heeeenaniknanik,dişlerim de gocimendirlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…