Kızanımla beraber yürümeye hazırlanurken kızanım altına yaptıkafamçokkarıştıGünaydıınnnn
Hadi kalkın artık..
Hava güzel çıkın bir yürüyüş yapın..Sonra güzel bir kahvaltı yapın.Keyifle çayınızı yudumlayınn....
Ahh ahh ben olsam yapardım:çok üzgünüm:
Herkese güzel birgün diliyorum.:1hug:
selam hatunlar valla bizim topic kopmuş gidiyor
baharla birlikte bi canlılık gelmiş
sizler varolun emi
Ne sandın kızımmmm kapıda sıra varrr birini secicez artıkındelikafadulden
canım hoşgeldin..valla gelmene çok sevindim.sen iyi olda gerisi önemli değil..
he beyazım toplu halde mi istifa etsek nedelikafaduldendelikafadulden
dilarem bilgem ve bendenizim de olmasa bizbize geyiğin dibini bulur ötesinede geçerdik heral...sositososito
Bilge Babaaaaa,bizi götür diskoyaaaaaa:dance::dance:geldim beyazım toprağım geldim kaydirigubbakcemile2
özledim kıı seni Şeniz
anam buluşmadan sonra özliyceğim arkadaşlarım çoğalcak arabeskçi olup çıkarım hasretnen gavrulmaktandelikafadulden
cok sagol ablacim.Insallah bundan sonra aranizdayim yine.Benden de bol öpücükler.
saol tatlum tünaydına yetiştim hemmen kaçcem yarın günüm vaa,mamalaa yapçem temizlik felan,bugün yürüyemedim acısını çıkarcam inş.eltim kıs çok tatlı ayuna bayıldım ...
hepinize öpçüklee sakaryam,Şeniz
Bak şimdi edepsizeeeee,madem kapıda sıra var:
1.Niçün ama niiiiçün yalnızım deyon avatarındakaydirigubbakcemile
2.E pekü sıra varsa niçün ama niiiiçün birini almeyon içeriye:mymeka:
3.Ne sandın derkene niçün ama niiiiiçün öööööle didin,ne sandığımı sandın kiiifisfisfis
Sen bu soruları cevaplaya dur,istediğin sorudan başlayabilirsin,iki haftaya kalmaz okurum yazılını:icecream:
Ya pardon sigara dondurmanın üstüne,kahveyle beraber oluyodu di mi:uhm:
Kızanımla beraber yürümeye hazırlanurken kızanım altına yaptıkafamçokkarıştı
Tamam dedim,temizledim,acıktım diye feryat etticokacimcoook
Tamam dedim yedirdim,uykum geldi diye yıktı ortalığıÇok üzgünüm çoook
Tamam dedim uyuttum,bir dışarı çıkma girişmi daha başarısızlıkla sonuçlandıııı:roflol:
Denizim herhalde benim değil de diğer arkadaşların yerinde olmak istersin gibüme geldiCADIARZU
:1hug:Şeniz:1hug:ŞenizŞenizSen var ya seeeeen kedilerin en tatlişkosu sensin
Kıslaaar çoooook zor,enişteye gerek yok,kızı alıp gelebilsem ama o kadar ters bi durumdayız kiii...Kızcem dokuz kilo olmadan araba koltuğuna yalnız oturtameyom:sm_confused:,ana kucağına bacakları sığmeyoooo:çok üzgünüm:,boy deve ama kilo fukarası,anca dokuz aylık olunca gezdirecem:dance:,ben zırt deyin atlar gelirim,ordan da karasuya...Otobüsle hayatta getiremem,çok cadııı,görünce anlıycaksınız,iflahımı kesiyo sıpaaaaiyi geceler kızlar.
.bugün roşumdaydım.valla eltim eltim çok yoruldu..kıyamam ben onaa:teselli:
dilarem hakketen valla gelebilsen ne güzel olurdu.kulaklarını çınlattık bugün...yerimseniben
Ya ben bi yakalasam nası hamlıyom sen gör bakiiiimcokacimcoookcokacimcoookiyi akşamlaar güzeller,a.s.bayaa hareketlimişiniz aferün,
bu arkedeşiniz temizliğin üstüne bide kalabalık mis.ağırlamışki sormayın pestülüm çıktı-tatlicadiarzu-
fazla kalamıcam dinlenmem gerek çook yorgunummm,dilarem kıs eltimle bugün senden bahsettik acaaip tanışmak isteyoz senlen ben seni bi yakalarsam nası hamlıcam görersin,enişteyi kandırda getirsin pazar günü kıs seni olar mı?
hepinize öpçüklee,yine uğrarım...kaydirigubbakcemile
aah eltim saolassınsenden başka herkeşlee kıyoyo:çok üzgünüm:dilarem böbreğim döşüm nabıyon tatluum kaymakluum
Gel bakem sen şööööölecokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?