Sakarya///54

Ya ben bi yakalasam nası hamlıyom sen gör bakiiiimcokacimcoookcokacimcoook
Zaten diyetteyim,valla kemüklerine kaden sıyırır atarım heeeenaniknanik,dişlerim de gocimendirlaelaelaelaelae

ooo tamıda senin ağzına layık durumdayım yane bayaa bi balık eti miisscokacimcoook

iyi akşamlar kızlar keyifli gördüm hepinizi keyfime keyif katıldı bugün çok güzel bi gündü gezdim dolaştım eğlendim ada centra gittim film izledim "güneşi gördüm" onu izlerken biraz zırladım ama sonra geçti havanın sıcak olması bile beni mutlu etmeye yetti zaten neden olsa ben bi yaz hatunuyum-tatlicadiarzu-

Kedimiz mart ayı ya yakmış yeşilleriiii ama bizim topikte başka kedi yok die uğramıyoooo:roflol:

İyi akşamlar beyaz,oh ne güselkaydirigubbakcemile5
,vışşşşş bebe uyandı,gidiym de kıza cici meme veriym:roflol:

Kedimiz mart ayı ya yakmış yeşilleriiii ama bizim topikte başka kedi yok die uğramıyoooo:roflol:
miaaavvvvvvvvvvv.......
gelmem mi geliyorum.amma bazen kedi değil kismeler olmii.bende damdan dama,pardon topicten topiceğe geziyorummkaydirigubbakcemile
beyazım kız senle bi sinema yapamadık yaf:çok üzgünüm:

gel tatlum ayıpsın ellerimlen beslerim seni,
bugün farklı bi börek yaptım milföyüm güzel değildi heç kabarmadı,onun dışındakinlee tam senin ağzına layıktı yane..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…