Sakarya///54

he valla eltüm..hepisü güzeldi..çok ihtiyacımız varmı gibin yedik bi güzelcokacimcoook

size doyum olmaz güzeller ,fekat uykularım geldii,hepinizi öpüyorum sevgileer...

Günaydın arkadaşlar.
Güzel bir bahar sabahına uyandık bugün.
Güneş insana enerji veriyor, mutlu kalın.
a.s.

günaydın günaydın günaydıııınnn
kediciğimin resmindeki tatlı kız ne güzel yay gibi zıplıyordu onu izlerken devrelerim gevşedi-tatlicadiarzu- evet hava müthiiişşşş hihoyyyt

Kızlar ben buluşmaya gelemiyorum.Bundan sonraki buluşmalarınızada elemiyecem.Ne oldu diye sormayın:çok üzgünüm:

günaydın güzeller,gününüz dışardaki güneş gibi pırıl pırıl geçsin..a.s.
bir neşe topicimize girem dedim ,dumur oldum bea,üzdün beni bendenizcim ama aaa, o ne demek yav buluşmalara hiç katılamıcam deyon,bide sormayın deyon şincik nasıl olcek bu işdelikafadulden
yani resmime hiç yakıştımı bu yazı dimi yaakafamçokkarıştı

bir gün girmedimyine almis basinigitmis sayfa .Siz bayagi bir kaynatmisiniz gene.Ya uzun uzun oturacam bilgisayarin basinada malum isler birakmiyor.Yemekle ütü arasinda bir mola verdim bakayimne yapiyorsunuz diye.Bulusma yapinda hepinizin resmini göreyim.Coktan beri görmedim.

Kızlar ben buluşmaya gelemiyorum.Bundan sonraki buluşmalarınızada elemiyecem.Ne oldu diye sormayın:çok üzgünüm:

inan ilk okudum şöyle göğsüme bi ağrı düştü
amaaaa sonra dedim 1 Nisan şakası bu eminim öyleeeeeekaydirigubbakcemile2
allasen yüreğimize mi indircen
bu arada hele bi öyle bişey olsun klava:

işte B lerle E ler arasındaki zeka farkı ben de bi üzüldüm ,msj atıyom gelde fotolarını koymayız ,maksat birlikte olalım deye yalvarıyomkaydirigubbakcemile,
eehh bendeniz sen görersin:dilcikar::mymeka:

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
roşum, hamarat54, kısmetsiz kedi+
işte muhteşem üçlü ,arkedeşler bizim sülalenin bi gelini daha aramızda tanıştıriim

işte B lerle E ler arasındaki zeka farkı ben de bi üzüldüm ,msj atıyom gelde fotolarını koymayız ,maksat birlikte olalım deye yalvarıyomkaydirigubbakcemile,
eehh bendeniz sen görersin:dilcikar::mymeka:

:roflol::roflol::roflol:

Aman ya ben bunu akşama kadar sürdürecektim..Hemende anladınız..laelaelaelaelae
Roşum üzdüm seni kusura bakma şakaydı şaka
:lepi:

Nasılya eltiler üçlendimi:1shok:
Olmaz olamaz ben daha bir elti bile bulamazken siz böyleeee
:çok üzgünüm:

Hamarat 54 hoşgeldinŞeniz

Nasılya eltiler üçlendimi:1shok:
Olmaz olamaz ben daha bir elti bile bulamazken siz böyleeee
:çok üzgünüm:

Hamarat 54 hoşgeldinŞeniz

yok cnm elti değiliz ,eşlerimizin dayısının hanımı aynı sülale gelini olduğumuz içün elti sayılırız,o bizim büyüğümüz ,yingemiz...
bu arada sölemeden geçemicem 1 nisan şakan elinde patladı oohhhlülülülülülü

Ama seni şakaladımmkaydirigubbakcemilelülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

:roflol::roflol::roflol:

Aman ya ben bunu akşama kadar sürdürecektim..Hemende anladınız..laelaelaelaelae
Roşum üzdüm seni kusura bakma şakaydı şaka:lepi:
valla bendenizim iyi şakaldın amaaa... tam1 nisan oldudelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…