:roflol::roflol::roflol:
Aman ya ben bunu akşama kadar sürdürecektim..Hemende anladınız..laelaelaelaela:
onuda bi saymak lazım dimi canımfisfisfis
yawyuuuu ben yirmiyim gııı
kaçın kurasıyım beennnnnnnsengözlerimebaksanab
gerçi bi kaç saniye yidim yürecigime oturdu :çok üzgünüm:
emme çaktım köfteyiiişakkıdı
köfte dedimde köfte yicez dimiiidelikafadulden
bu arada hamaratım hoşgeldin canımcıma.s.
ohhh sizde üçlediniz
eltiler 3 dene
kocasızlar 3 dene
allah sizin iyiliğinizi versin hatunlarkaydirigubbakcemile3roşum okadar üzülmüşki canım bana özel mesj bile atmış arkidişinle konuş bizimle olsun diye canım yaaa:teselli: aaa bendenizim bak kıymetini bil üzme topiçimdeki güzel nadir kalbi muhteşem arkidişlerimi:1hug:allahım nazarlardan saklısın...
aramıza yeni bi güzellik katılmış hamarat54 hoşgeldin canım her zaman bekleriz buluşmalarada katılırsan seviniriz kaynaşırız tatlım:jeyyar:
hava çooook güzel bu gün yaz geldi yaaaaaazhihoyyyt
valla bendenizim iyi şakaldın amaaa... tam1 nisan oldudelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Aslında başka bir şaka yapacaktım ama hadi dedim çok ağır olmasın..Ama roşum yedi bu şakayı.Sende susaydın ya..İnsan özel msjla sorar deme..
Çok düşüncesiz gördüm seni çokkkklava:
o an şoktan naaptığımımı bildim bensenağlamasenağlamasenağlama
Aslında başka bir şaka yapacaktım ama hadi dedim çok ağır olmasın..Ama roşum yedi bu şakayı.Sende susaydın ya..İnsan özel msjla sorar deme..
Çok düşüncesiz gördüm seni çokkkklava:
naber kızlar
dialerm kıs..reimdeki fındık kurdu senin kızcen mi?
Ne yalan diyim roşum,ben de yidim,hemmen sıyırdım kolları niye diye msj yazacakken kız ağladı da kurtardı benisırnaşık şey
Döndüğümde de Bilge açıkgözü çözmüştü olayıııyerimseniben
kızlarrrr iyi geceler.......
eltim eltime şaka mı yapmışalar kıyamam ben onaaa:teselli:
dialerm kıs..reimdeki fındık kurdu senin kızcen mi?
kız o kurtlar maksimum hızda çalışıyolar.valla bi karış boylarıyla koca koca hatunları parmaklarındaa dönderiyolarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3HE KIIIIZ,FINDIK GURTLU OLUNCA RANDIMAN DÜŞÜREYO EMME BENİMKİ FINDIĞIN İÇİNE GİRİNCE ARTTIRIYOOO:roflol:
naber kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?