Sakarya///54

kızlar çoşmuşsunuz bakıyorum allah muhabbetinizi artırsın ama okuyan kaçıyo olmazki canım öyle bakıp kaçmak uzaktan kontrol etmek bi cee deyiverin dimi amaşakkıdısizin sigaranız varsa benimde sakızm var januuum patlatırm iştecenek büüüleeeşakkıdı

iyi geceler sakaryamın güzel hatunlarııııııııııkaydirigubbakcemile3
maşallah topik bayağı neşelenmiş Allah daim etsin hep böyle mutlu olunnnn inşallahhha.s.
amiin cnm amin sende katıl bize ama çok ara veriyosun sengözlerimebaksanab

beyazım eltim ,ben,dilarem coştuk ,kaçaklar zati bakıp gideyo ,ama biz onları deşifre ettik yok öle bakıp kaçmaksengözlerimebaksanab
sen az geç kaldın tatlım milletin uykusu geldi biliyon mu?
benimde kociş işten geldi her an tüyebilirim yane,şimdilik burdayım tabe.
bende sakız çiğneyom sigaraya haayıır:mymeka:

iyi geceler sakaryamın güzel hatunlarııııııııııkaydirigubbakcemile3
maşallah topik bayağı neşelenmiş Allah daim etsin hep böyle mutlu olunnnn inşallahhha.s.
hep beraber tatlım..Şeniz

he valla beyazım..habire ebeliyoruz amma bakan kaçıyo..anlamdım ben bu işifisfisfis

kendümü arad bi mahşer maymunu gibi hissediyorum ama neysemmsositososito:roflol::roflol:

evet kıslar bende kaçiim kocişimlen oturcam,belkimde otuğum yerde uyurumkaydirigubbakcemile3

GünaydınlarrrŞeniz
Akşam çoşmuşsunuz.Helal olsun walla..kaydirigubbakcemile5

Roşuma cevabımı verim kaçacam:smiley-cool:
Sevgili evli aplacım
Biz B'y,z emme.. Sen kocanlaa çocuklarınla uğraşırken
Ben genel müdürle,üretim müdürüyle ve işçilerle ayrı ayrı uğraşıyorum.Temem kocamız yok çocuklarımız hiç yok ama bende boş değilim hanii..
şakkıdı:icecream:

Ama 1 Nisanı unutmamm şakamı yaparımm:lepi:

günaaydın güzeller,gününüz güzel geçsinbugün akşama kaa yokum gesmee gitçem...

bendenizim evli aplaya cvp vermişin ii halt yemişin,başın göğe ermiştir inş.:sm_cool:
tabiki hepimizin ayrı ayrı sorumlulukları vaa,bide herkesin yaşadığı zorluklar var,ama şunu deyim çocukların sorumluluğunu almak hiç bişeye benzemii,bide büyüdükçe dertleride büyüyo derlerdi de inanamazdım ooy oy,insan da akıl neyin bırakmıyolar,sağolsunlar -tatlicadiarzu-senlen bu konuyu nasip olurda yaşayınca bilahare konuşalım,valla bugün yaşadığın zor günleri ararsın benden demesi te o kaamirmirmirmir,haydi bakem saa kolay gelsin cnm,işlerin rast gitsinŞeniz
hepinize sevgilee,öpçükleeeŞeniz

Oldu ozaman yeri gelince konuşuruk..
Uykum var,heryerim ağrıyoo,bu üretim müdürü iş deyip duruyo off siz gidin gezmekler
:çok üzgünüm:

Oy kimseler yok yaaaa:a015:
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
dilarem
Böööööööööğğğğghhhhhsenağlama

Bendeniz valla Allah kolaylıklar versin ne diyem,en zoru insanla uğraşmak,çocuk olsun büyük olsun hepsinin derdi ayrı:uhm:

Beyazım kız dün seni burun farkıylan kaçırmışım:a015:.Nasılsın toprağım:asigim:

My Hopem,nasılsın bi denemm,bebişin halay çekiyodur içerde:teytey:,özellikle geceleri:roflol:

Çalıkuşum,seninle pek karşılaşamıyoruz kuşummm:çok üzgünüm:,nasılsın yahu,mektup yaaaaaz:1hug:

dilarem akşam oldu ve hemmen geldim,ama fekat sen gitmişin,görüşmek üzere bebişinlen seni çok öptm,
arkadaşlar siteye girerken çok sorun yaşıyorum bugün,zor girdim ve çoğu bölüm açılmıyo,genel bi sorun mu vaa acep sizdede sıkıntı var mı?
akşama gelin bi güzel kaynatalım,kıskananlaa çatlasın dimi ama.öpüldünüz een kokkulusundan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…