amiin cnm amin sende katıl bize ama çok ara veriyosun sengözlerimebaksanabiyi geceler sakaryamın güzel hatunlarııııııııııkaydirigubbakcemile3
maşallah topik bayağı neşelenmiş Allah daim etsin hep böyle mutlu olunnnn inşallahhha.s.
kızlar çoşmuşsunuz bakıyorum allah muhabbetinizi artırsın ama okuyan kaçıyo olmazki canım öyle bakıp kaçmak uzaktan kontrol etmek bi cee deyiverin dimi amaşakkıdısizin sigaranız varsa benimde sakızm var januuum patlatırm iştecenek büüüleeeşakkıdı
hep beraber tatlım..Şeniziyi geceler sakaryamın güzel hatunlarııııııııııkaydirigubbakcemile3
maşallah topik bayağı neşelenmiş Allah daim etsin hep böyle mutlu olunnnn inşallahhha.s.
he valla beyazım..habire ebeliyoruz amma bakan kaçıyo..anlamdım ben bu işifisfisfiskızlar çoşmuşsunuz bakıyorum allah muhabbetinizi artırsın ama okuyan kaçıyo olmazki canım öyle bakıp kaçmak uzaktan kontrol etmek bi cee deyiverin dimi amaşakkıdısizin sigaranız varsa benimde sakızm var januuum patlatırm iştecenek büüüleeeşakkıdı
günaaydın güzeller,gününüz güzel geçsinbugün akşama kaa yokum gesmee gitçem...
bendenizim evli aplaya cvp vermişin ii halt yemişin,başın göğe ermiştir inş.:sm_cool:
tabiki hepimizin ayrı ayrı sorumlulukları vaa,bide herkesin yaşadığı zorluklar var,ama şunu deyim çocukların sorumluluğunu almak hiç bişeye benzemii,bide büyüdükçe dertleride büyüyo derlerdi de inanamazdım ooy oy,insan da akıl neyin bırakmıyolar,sağolsunlar -tatlicadiarzu-senlen bu konuyu nasip olurda yaşayınca bilahare konuşalım,valla bugün yaşadığın zor günleri ararsın benden demesi te o kaamirmirmirmir,haydi bakem saa kolay gelsin cnm,işlerin rast gitsinŞeniz
hepinize sevgilee,öpçükleeeŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?