Sakarya///54

eltim eksik yazmaa başladın aklın edinde galba ,azcuk dikkat ama aa ediyi düşün düşün nireye kaa

Elim sendeeeeee:dance:
vuiyh bu kilolarla da gaçameyom,aha ayağım taşa takıldıııı:çok üzgünüm:
tut kız elimü kaçalım.du tutuyim ben seniikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
eltim eksik yazmaa başladın aklın edinde galba ,azcuk dikkat ama aa ediyi düşün düşün nireye kaa

he valla yeter demi.saçlarıma aklarda düşti düşünmekten..
aranıza yeni katıldım tanışmak istiyorum
hatunum uzak durma gel yamacıma yamacımakaydirigubbakcemile5

aranıza yeni katıldım tanışmak istiyorum

tanıştık hamaratım katıl muhabbete kaydirigubbakcemile
sigara sağlığa zararlıdır bi kerem:dilcikar:
Şurda bırakalı iki sene olmuş,hala istiyo bu can bazenyasakkelime
aferin dilarem tabi sigara sağlığa zararlıdır ,elime elime vurdum bi daa tübe kullanmam onu:mymeka:
yiğenimi mıncıkla öp benim için ,çok tatlı allahım nazardan korusun

Alıntı:
dilarem kullanıcısından alıntı
sigara sağlığa zararlıdır bi kerem
Şurda bırakalı iki sene olmuş,hala istiyo bu can bazen

aferin dilarem tabi sigara sağlığa zararlıdır ,elime elime vurdum bi daa tübe kullanmam onu
yiğenimi mıncıkla öp benim için ,çok tatlı allahım nazardan korusun
bi iç bi daaaa,valla kızcem yeni çıkardı dişleri,kemürttürürüm o elleri:jeyyar:

kız o kurtlar maksimum hızda çalışıyolar.valla bi karış boylarıyla koca koca hatunları parmaklarındaa dönderiyolarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

Var yaaaa pcyi bi tokatladı bugün iki saat n harfinin peşine düştüm yuttu mu diye,öyle bi sıkmış ki avucunda,bi saat vermedi tahta kurusu:roflol:

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
roşum, bilge6+, çalıkuşu+, dilarem, dragonfly, hamarat54+, kısmetsiz kedi+, myhope

abboov kıslar sizinlen gurur duyuyom valla hee

iyi geceler sakaryamın güzel hatunlarııııııııııkaydirigubbakcemile3
maşallah topik bayağı neşelenmiş Allah daim etsin hep böyle mutlu olunnnn inşallahhha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…