Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) kısmetsiz kedi, çalıkuşu, dilarem, hamarat54, roşum+
kızlar ses verin bakem.köşeden kçşeden bakıp kaçmayınsengözlerimebaksanab
sigara sağlığa zararlıdır bi kerem:dilcikar:amanda kimlee gelmş ,hoşgelmşin nbr sin hamarat hanım...
tut kız elimü kaçalım.du tutuyim ben seniikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileElim sendeeeeee:dance:
vuiyh bu kilolarla da gaçameyom,aha ayağım taşa takıldıııı:çok üzgünüm:
eltim eksik yazmaa başladın aklın edinde galba ,azcuk dikkat ama aa ediyi düşün düşün nireye kaa
hatunum uzak durma gel yamacıma yamacımakaydirigubbakcemile5aranıza yeni katıldım tanışmak istiyorum
aranıza yeni katıldım tanışmak istiyorum
aferin dilarem tabi sigara sağlığa zararlıdır ,elime elime vurdum bi daa tübe kullanmam onu:mymeka:sigara sağlığa zararlıdır bi kerem:dilcikar:
Şurda bırakalı iki sene olmuş,hala istiyo bu can bazenyasakkelime
kız o kurtlar maksimum hızda çalışıyolar.valla bi karış boylarıyla koca koca hatunları parmaklarındaa dönderiyolarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
herkeze iyi geceler bu akşam sohpetinize katıla madım yarın katılırm inşallah
herkeze iyi geceler bu akşam sohpetinize katıla madım yarın katılırm inşallah
iyi geceler tatlum gene beklerizherkeze iyi geceler bu akşam sohpetinize katıla madım yarın katılırm inşallah
Oyyyy ben uyumak isterem,hedi ben gideremmirmirmirmir
yirim ben onun ellerünüüüüüü :roflol:ŞenizVar yaaaa pcyi bi tokatladı bugün iki saat n harfinin peşine düştüm yuttu mu diye,öyle bi sıkmış ki avucunda,bi saat vermedi tahta kurusu:roflol:
oy oy uykular mı gelmiş..kuşum benüm...hade bakem iyi uykulaarrrrrr.......ŞenizOyyyy ben uyumak isterem,hedi ben gideremmirmirmirmir
Var yaaaa pcyi bi tokatladı bugün iki saat n harfinin peşine düştüm yuttu mu diye,öyle bi sıkmış ki avucunda,bi saat vermedi tahta kurusu:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?