slm kızlar ben 2 gündür bilgisayarı açmadım virüs var diye haberlerde dinledim açmayın dediler ben söz dinlerim öptüm
iyi akşamlar kızlar havalara nazar değdi yine karardı bulutlar bu gün,bende çok miskinim :1ninca:
tsatlum benümm..yok anacım derste değildim.anacımın misafiri vardı.ona yardıma gittim.akşamda geç geldim..Kediciiiiik,derste misin?a.s
aplam aplam...kız biz buralardayuz bize bişee olmadı yaf...mikrop mikroba bişi yapmazmış.ondan mı acepdelikafaduldendelikafaduldenslm kızlar ben 2 gündür bilgisayarı açmadım virüs var diye haberlerde dinledim açmayın dediler ben söz dinlerim öptüm
Kıs sen ne örtmenising????tsatlum benümm..yok anacım derste değildim.anacımın misafiri vardı.ona yardıma gittim.akşamda geç geldim..
Bilgecim,kıs nirdesin bidenemsenağlama
mikrop mikroba bişi yapmazmış.ondan mı acepdelikafaduldendelikafadulden
hepünüze küstüm işte hıh:dilcikar:
ben çakma öğretmenümdelikafadulden.üniv.yarım bırakunca bööle oluyo işte...:çok üzgünüm:Kıs sen ne örtmenising????
ŞenizŞenizŞeniz:roflol::roflol::roflol: koptm gı ilahi sen adamı öldürürsün yirim kız seni Şeniz
Bende varım. Ancak roşum hiç selam etmez görmez oldu çalıkuşunu
ben çakma öğretmenümdelikafadulden.üniv.yarım bırakunca bööle oluyo işte...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?