Sakarya///54

iyi akşamlar kızlar havalara nazar değdi yine karardı bulutlar bu gün,bende çok miskinim :1ninca:

slm kızlar ben 2 gündür bilgisayarı açmadım virüs var diye haberlerde dinledim açmayın dediler ben söz dinlerim öptüm

iyi akşamlar kızlar havalara nazar değdi yine karardı bulutlar bu gün,bende çok miskinim :1ninca:

evet beyazım hava açılıp kapanıyo ,yaz geldi derkene kış geri dönüyo,bulutla kalsa iyi bide anında soğuk çıkıyo,bünyelerimiz napçanı şaşırdı valla ,aynen bende de bi miskinlik ,heç bişeden keyif alameyom ya,

Bilgecim,kıs nirdesin bidenemsenağlama

burdayım yawyukuşum :1hug:
ya bebişin çok datluuuŞeniz
ay böğön işte çohh yoruldum epeycene yazu yazdum ağşama doğruda işi bitirip oyun oynadım bilgisayarda-tatlicadiarzu-

ay kızlar hakkaten hava nasılda bozdu ama üzülmüyorum burası sakarya havası sürprizlerle dolu
kız bugün kar yağsa yarın güneşten pişeriz eminim yarın da güzel olcak cumartesi bozcak pazarsa yani buluşmamızza tekrar güneş bize gülümsiyceekkkk:sm_cool:

Maşşalah kediciğimle roşum barbi bebeğime kimse olmasa onlar var kıı
ay dilaremi unutmamak lazım onunda maşallahı var topiğin bekçisi oldu kuşum benim
canocum sende geliceksin değelmi buluşmaya?

nirdesünüz kızlaaarr
grubum 3B özledim nirdesiniz

ay kaç sefer girdim çıktım kismelee yok ben size akşamliyin gelin demedim mi?sositososito

Bende varım. Ancak roşum hiç selam etmez görmez oldu çalıkuşunu

gördüm şikerim görmemi ,okuyup çıkıyosun ,yada selam veriyosun ,pek karşılıklı konuşma fırsatımız olmadı son günlerde,yanlış düşüncelee sokma aklına bakem rici etçem lüffen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…