Sakarya///54

geçmiş olsun canım.aslında izmit araştırmaya gitsen..işinehli olursa daha iyi olur.prof veya doç. gibi...

geçmiş olsun ablacığım

geçmiş olsun canım.aslında izmit araştırmaya gitsen..işinehli olursa daha iyi olur.prof veya doç. gibi...

Evet o da doğru. Ancak tahlil vs işler uzarsa problem olur gidip gelmek...
Bakalım bu dr çok iyi ama bir kötü yönü var adam ayık gezmiyor.:roflol:
Ne zaman gitsek akşamdan kalma... Genede hendekte herkes
ona güveniyor. Bakalım o ne diyecek? Yoksa gerekirse başka
yerlerede gideriz. Sonuçta bu ağrılarla yaşamak çok zor..

günaydın memleketimin güzel hatunları,
kıslar bana bi hallar oldu yaf 1 haftadır uyku uyuyamıyom,gece geç yatıyım diyom iyice uykum gelsin deye yok,sabahta 7 de gözümü açıyom,bittim iyice yaa,ölürsem uykusuz ölcem yane,bana ne olii kıslar bi deyin ,haydin günümüz güzel geçsin..

Son düzenleme:
Günaydınnn
Roşum uyumasanda yat yahuuu
Ahh ahh bende uyumak istiyorum ama olmuyo olmuyooo
:çok üzgünüm:

ahanda bugün Cumaa:1shok:
Laylay loooommm yarın tatil..Uyuyacammmm
delikafadulden:lepi:kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Günaydınnn
Roşum uyumasanda yat yahuuu
Ahh ahh bende uyumak istiyorum ama olmuyo olmuyooo
:çok üzgünüm:

oof bendenizim işlee bitmii,çıktım yürüdüm bi yarım saat açılmak mimkin değil,herkes aynı ama bahar yorgunluğu yaşıyoz galbaa...
roşum bende uyumuyombeni deli edenler varda

ayıpsın onalaadan bendede mevcut şikerim sağolsunlarda,bi kavga kıyamet okula gidiyolar,olan enerjimde tükeniyo,kocişim de çok sıkıntılı iş yerinden dolayı oda uyuyamadı çıktı gitti,hangi birini düşüncem kendime kalmıyom ki uyuyam ...

evet yarın tatil ama ben yine uyuyamıcam işler beni bekliyor

yarın tatil mi ?hafta içi 8 e saat kuruyom ama 7 de ayaktaayım niyeyse ,hafta sonu 7 de kalkıyom ergenimin dersanesi nedeniylee,yok acaip uyku sıkıntısı çekiyom delircem...

ben çakma öğretmenümdelikafadulden.üniv.yarım bırakunca bööle oluyo işte...:çok üzgünüm:
Sen çakmaysan ben yarmayım:roflol:
Senelerdir tayin tayin diye beklerken bebiş yaptım vazgeçip:ecrin_bebek:
13 sene çalıştım özelde de devlette de dersanelerde de akşam liselerinde de:sm_confused:,hastalandım,istifa ettim devletteyken,bi daha da dönemedim:a015:
nerdeyse emekliliğim yaklaşmış olcekti kııız
benneyaptımki

hava yarın açıcakmış yine
bilginizeee

Merhaba canoa.s.
seninle de tanışamadım daha,okuduğum kadarıyla anladığım bişeylere kırıldığın ama şu an burda olduğuna sevindim:1hug:
ben yeni gelen istilacılardanım,ben dostum,selam dünyalııııdelikafadulden

Bilgecim canımmmm,günaydın fıstıkımkaydirigubbakcemile3

Kendimi tekrar ediyormuş gibi hissetsem de, cevap da alamasam merhaba Çalıkuşu,geçmiş olsun tekrar,demiştim ama,herhalde selamlarım ve iyi temennilerim gözünden kaçıyor ya da vaktin lomuyor cevaplamaya:1no2:
Yoksam sanursam sen benden hoşlanmadın mı,beni sevmiyur musun yaaaasenağlama

Hamarat 54 günaydın canımkaydirigubbakcemile3,ben de ilk başlarda acemilik çektim,sonra sitenin işleyişine alışınca tozunu attırırsın valla buralarınkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…