Ay vallahi sevindirdin benihihoyyyt
Aşkolsun dilarem, teşekkür ederim.a.s.
Bugün bir hayli geç açtım kk yı.
Sağol canım. Sen de iyisindir umarım.
Hergün gelip topikte bomba gibi esiyorsun.
Enerjine hayranım..
delikafadulden
Senin o kuyruğunu var yaaaa ekmeğimin arasına kor,tost niyetine yirim vallahcokacimcoooktatlum kendi resmimi çektimde gönderdim..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
du kız kaçimm ozamanSenin o kuyruğunu var yaaaa ekmeğimin arasına kor,tost niyetine yirim vallahcokacimcoook
Çocukların mıııı:1shok:ayyy kızlar sizler tarafından bu kadar sevildiğimi görmek ne güzel çok duygulandım valla durun siz ağlamayın kıyamam sizlere ben ağlarımsenağlamavalla bilmiyorum çok özledim sizleri ama inş. kaçmanın bi yolunu bulurumfisfisfis
dilarem sakaryada iş bakıyorum canım ist.dan arkadaşlarda diyolar gel buraya ayarlarız bişeyler diye emme çocuklarım var kuzucuklarımı bırakıp gidemem ki oralara rabbim inş. yakın zamanda benimde yüzüme güler:Saruboceq:
hamarat doğum günün kutlu olsun güzelim sana hayırlı uzun sağlıklı ve mutlu sevdiklerinle beraber bir hayat diliyorum canım yeni yaşın sana güzellikler getirsina.s.
Kısmetsiz olmaktan iyidir pisimmmm:roflol:du kız kaçimm ozamanyakalnısam bundan sonra bana kısmetsiz kedi yerine kuyruksuz kedi derler:roflol::roflol:
Çocukların mıııı:1shok:
Ben bi kızın var deyi biliyodum laaaa
Ahan da ben kırka gelcem,anca bi dene yavrulayabildim,onu da zar zor tüpbebekle:roflol:
teşekkür edrim canımcım...sersem oldum vallaakafamçokkarıştıkısmetsizim dikkat et şekerüm çarpuldunmuu kıyamam
a.s.
oğluşumdan bahsetmişken bu gün aldım bayadır alamıyordum bu hafta aldım benim keyifler yine yerinde anlıcanızhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?