Sakarya///54

Aşkolsun dilarem, teşekkür ederim.a.s.
Bugün bir hayli geç açtım kk yı.
Sağol canım. Sen de iyisindir umarım.
Hergün gelip topikte bomba gibi esiyorsun.
Enerjine hayranım..
delikafadulden
Ay vallahi sevindirdin benihihoyyyt
Ne yalan söyliiim ben acaba çalıkuşuna bişey mi yaptım,yanlış bişey mi didim diye düşüncelere dalmışıdımbenneyaptımki
Şükür iyiyim,seni da iyi görmek isterim hep:1hug:

Şu smileyler bazen çıkmıyo ya kaç kişiye adlı adınca sırnaşık şey dedim bugüne kadar sayısını unuttum vallah:roflol:

hamaratım doğum günün kutlu olsunnnnnnnna.s.
dilaremmmmm kız hep böyle neşeli ol emiiiiii:1hug:

ayyy kızlar sizler tarafından bu kadar sevildiğimi görmek ne güzel çok duygulandım valla durun siz ağlamayın kıyamam sizlere ben ağlarımsenağlamavalla bilmiyorum çok özledim sizleri ama inş. kaçmanın bi yolunu bulurumfisfisfis
dilarem sakaryada iş bakıyorum canım ist.dan arkadaşlarda diyolar gel buraya ayarlarız bişeyler diye emme çocuklarım var kuzucuklarımı bırakıp gidemem ki oralara rabbim inş. yakın zamanda benimde yüzüme güler:Saruboceq:
hamarat doğum günün kutlu olsun güzelim sana hayırlı uzun sağlıklı ve mutlu sevdiklerinle beraber bir hayat diliyorum canım yeni yaşın sana güzellikler getirsina.s.

Çocukların mıııı:1shok:
Ben bi kızın var deyi biliyodum laaaa
Ahan da ben kırka gelcem,anca bi dene yavrulayabildim,onu da zar zor tüpbebekle:roflol:

güzel hatunlar iyi akşamlar....
nasınız bakemm.....valla beni bugün biraz rüzgar çarptı sanırım sersem oldum..kafamçokkarıştı
kız dilarem finduk kurdun napiyo..benim yerime ye kız onun ellerini...cokacimcoook

iyi akşamlar yawyucuklaarrr
neşeniz yerinde yine
kısmetsizim dikkat et şekerüm çarpuldunmuu kıyamam

Hamaratcım doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllaraa.s.

Çocukların mıııı:1shok:
Ben bi kızın var deyi biliyodum laaaa
Ahan da ben kırka gelcem,anca bi dene yavrulayabildim,onu da zar zor tüpbebekle:roflol:

canım benim bide dünyalar tatlısı oğlum var babasında kalıyo imkanım oldukça görüyorum yanıma alıyorum onu:çok üzgünüm:

dikkat et eltim,yine igüneşe aldanıp ince giyinip çıktın demi,tabi akşamüstüde acaip rüzgar vardı,hava açık falan ama,akşamüstü değişiveriyo benim ergen kızımda ince hırkasıyla gitti,şimdi aygın baygın yatıyo gene...

oğluşumdan bahsetmişken bu gün aldım bayadır alamıyordum bu hafta aldım benim keyifler yine yerinde anlıcanızhihoyyyt

kıslar ben kaçiim ,uykusuzluktan pc ye bakamıyorum ,bari uzaniim azcuk,belkim arada bakıverrim sizlere,hepinize öpçüklee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…