Sakarya///54

günaydın kızlarrrrrr......
ay çıkmam lazım çok işim var ama size bakmadan edemedim.iki arada bi derede bi selam atıyım didim..
dilarem gözel bacum üzme kendinü..herşeyin hayırlısı..bende kociş içün bırktım üniv.iyi halt ettim biliyorum..son pişmanlıkta fayda etmiyiii..
napalım bundan sonra önümüzdeki maçlara bakalım demiidelikafadulden

günaydın yawyukuşlaaaaarrrŞeniz
bugün saat 10 a kadar uyumuşum aneyle babey burda kahvaltım hazırlanmış ohhhkaydirigubbakcemile2 havada süper dimi ben demiştim ama dün kötüydü bugün süper hesabıma göre buluşma günüde herikka oliceekkhihoyyyt

çalıkuşum canım çok geçmiş olsun a.s. annemden biliyorum o durumu Allah acil şifalar versin kuşum dr.a gelince 1 şişe şarapla torpil yaparsın madem güzel ilgilenir sizin akşamcı dr.:roflol:

roşum baarbim kız ben küsebilirmiyim size a.s. ya senle kedicik ne güzel günaydın ve iyi geceler mesajları hazırlıyosunuz çok hoşlar

dilarem aman çalışıp neetcen be otur evde kediciğim sende okulu bırakmakla iyi etmişin bendenizimle yerinizde olmayı isterdik.
kocanız baksın çalışmak onların işi be walla ben evelendikten sonra helede bebişlerim olduktan sonra pek çalışmayı düşünmüyorum ne biliyim bide tembelim zaten boşu boşuna o kadar okudum ettim diyorum bazen

öpüyorum hepinizi canlar günümüz güzel geçsinn

Bilgeye katılıyorum..:lepi:
İşi bırakmak için en zengininden koca bulmam şart..Standartları yüksek bir insanım benn:icecream:
Olmadı evlenmiyem artık ne etcem
-tatlicadiarzu-

tünaydın kızlar cumanız mübarek olsun ne güzel çok enerjik başlamışsınız günekaydirigubbakcemile5 ama ben malesef moral bozukluğuyla kalktım:çok üzgünüm: annem sabah kardeşimi bağırıyodu pazar misafir gelcek deyii allah dedim pazar ne misafiri:1shok: kalktım koştum yataktan ne misafiri hangi pazarmış deyün demesinmi bu pazar diye sinirim zıpladı tabii yaa insan bi banada sorar dedim misafir çağırırken anlıcanız benim gelme işim biraz sarsıntıya uğradı bakalım gün ola neler doğabenneyaptımki

Bilgeye katılıyorum..:lepi:
İşi bırakmak için en zengininden koca bulmam şart..Standartları yüksek bir insanım benn:icecream:
Olmadı evlenmiyem artık ne etcem
-tatlicadiarzu-

Psikopat Denüzüm,bularıs sana ennnn zengininden bi yakuşukluuuu:jeyyar:

Beyaz kız,nasılsın gurban,görmeyyon beni beeee,az gelir oldun köyümüzebenneyaptımki
ış arayışların nasıl,ne tarz iş arıyorsun,Adapazarında mı arıyorsun?Bunları bilelim,gözümüz kulağımız etrafta olsun di mi ama bidenemsengözlerimebaksanab

Annene bir hafta önce tebliğ etseydinya buluşmayı.. Ben anlamam kaç gel:1closedeyes:

pazar pazar ne misafiri ya-tatlicadiarzu-
benim programım vardı dersin boşver ya ben ben anlamamklava:

Kedicim koca için okul bırakırsın,sonra astar ister bu koca bebekler Çok üzgünüm çoook

beyazım ne diyons en gı.:1shok:......1 nisan da geçtü ama..lütfen lütfen lütfen gel yaaaaaaaa.senağlama.....bak ağlarım amaaaaaasenağlama
valla doğrusun dilarem.yerden göğe kaa....:lepi:...

Aşkolsun dilarem, teşekkür ederim.a.s.
Bugün bir hayli geç açtım kk yı.
Sağol canım. Sen de iyisindir umarım.
Hergün gelip topikte bomba gibi esiyorsun.
Enerjine hayranım..
delikafadulden

Kısmetsizim bu nasıl bir karttır:roflol:
Çok hoşuma gitti.a.s
Bu arada aramıza yeni katılan hamarat arkadaşım,
doğum günün kutlu olsun, dilerim sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirirsin.
a.s.

Son düzenleme:
Kısmetsizim bu nasıl bir karttır:roflol:
Çok hoşuma gitti.a.s
Bu arada aramıza yeni katılan hamarat arkadaşım,
doğum günün jutlu olsun, dilerim sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirirsin.a.s.
tatlum kendi resmimi çektimde gönderdim..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hamaratım doğum günün kutlu ossun...
kıslaa azcuk enerjimi topladım ,gözlerimi açabildim,şimci süslenceem günüme gitçeem ,sabah ki gibi olsaydım gitmicektim ama havayla beraber bana bişeler oldu yaf,hihoyyytbeyazım o ne demek aa lüffen valla ağlarım senağlama,programım vaa ben gidiyom de kaç bak küseriz hee,bilgecim beğeniyosan ne mutlu bise gıs,görüşürük güzeller öpüldünüz,Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…