E ben de gelip matkapla tavanını delmezsemmmm:jeyyar:
Gel gız koynuma ben seni uyutçem:jeyyar:
Bilgeye katılıyorum..:lepi:
İşi bırakmak için en zengininden koca bulmam şart..Standartları yüksek bir insanım benn:icecream:
Olmadı evlenmiyem artık ne etcem-tatlicadiarzu-
tünaydın kızlar cumanız mübarek olsun ne güzel çok enerjik başlamışsınız günekaydirigubbakcemile5 ama ben malesef moral bozukluğuyla kalktım:çok üzgünüm: annem sabah kardeşimi bağırıyodu pazar misafir gelcek deyii allah dedim pazar ne misafiri:1shok: kalktım koştum yataktan ne misafiri hangi pazarmış deyün demesinmi bu pazar diye sinirim zıpladı tabii yaa insan bi banada sorar dedim misafir çağırırken anlıcanız benim gelme işim biraz sarsıntıya uğradı bakalım gün ola neler doğabenneyaptımki
tünaydın kızlar cumanız mübarek olsun ne güzel çok enerjik başlamışsınız günekaydirigubbakcemile5 ama ben malesef moral bozukluğuyla kalktım:çok üzgünüm: annem sabah kardeşimi bağırıyodu pazar misafir gelcek deyii allah dedim pazar ne misafiri:1shok: kalktım koştum yataktan ne misafiri hangi pazarmış deyün demesinmi bu pazar diye sinirim zıpladı tabii yaa insan bi banada sorar dedim misafir çağırırken anlıcanız benim gelme işim biraz sarsıntıya uğradı bakalım gün ola neler doğabenneyaptımki
Kendimi tekrar ediyormuş gibi hissetsem de, cevap da alamasam merhaba Çalıkuşu,geçmiş olsun tekrar,demiştim ama,herhalde selamlarım ve iyi temennilerim gözünden kaçıyor ya da vaktin lomuyor cevaplamaya:1no2:
Yoksam sanursam sen benden hoşlanmadın mı,beni sevmiyur musun yaaaasenağlama
tatlum kendi resmimi çektimde gönderdim..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Kısmetsizim bu nasıl bir karttır:roflol:
Çok hoşuma gitti.a.s
Bu arada aramıza yeni katılan hamarat arkadaşım,
doğum günün jutlu olsun, dilerim sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirirsin.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?