yaf gerçi çok ince değildifisfisfis üstüm ama akşamüstü rüzgarda yürüdüm .o çarptı benüüdikkat et eltim,yine igüneşe aldanıp ince giyinip çıktın demi,tabi akşamüstüde acaip rüzgar vardı,hava açık falan ama,akşamüstü değişiveriyo benim ergen kızımda ince hırkasıyla gitti,şimdi aygın baygın yatıyo gene...
o beyazım keyifler yerinde maşşallah allah nazardan saklasınoğluşumdan bahsetmişken bu gün aldım bayadır alamıyordum bu hafta aldım benim keyifler yine yerinde anlıcanızhihoyyyt
evet tatlum burdayız....kaydirigubbakcemile5..hoşgelmişennnhihoyyytŞenizooo herkesler burdaaakaydirigubbakcemile5
nassınız kızlarrrŞeniz
ooh mis,gözlerin aydın olsun bidanem,benim içinde öp kuzucuklarını,Şenizallah bağışlasın ...
o beyazım keyifler yerinde maşşallah allah nazardan saklasın
Pazar buluşuyoruz arkadaşlar gelemeyenler çatlasın...
Kaçta buluşacaz
ben demiyommu size bunları buluşma topiçine yazın diye:mymeka:
Olmaz ozaman olur olmaz herkesler görüyo yazılanlarıdelikafadulden
kimmiş kız onlar sanki burası sırf bize ait hey allahım yaaa alemsin vallakaydirigubbakcemile3
Allah bağışlasın canum,öp kıs onları benim yerime,söyle onlara senin bebelerin olduğu için çok şanslılar:1hug:canım benim bide dünyalar tatlısı oğlum var babasında kalıyo imkanım oldukça görüyorum yanıma alıyorum onu:çok üzgünüm:
:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:anlayan anladı :jeyyar:
ŞenizŞenizKısmetsizim uyuyodu kızanım,ahan da gidip ellerini öptüm senin içinkaydirigubbakcemile3
Canım bişeyler yemek istiyo heee
ne yesem ne yesemcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?