Sakarya///54

İnceliğinin sırrı yürüyüşte mi saklı anam:jeyyar:
tabe tabe ne sandundu balım kamaağım,onu yapmasam oo dağ gibün olurum ben biliin mi,öpem seni beroşumudaa Şeniz

Şimci hiç alıntı yapıp kendimi yoramam...şakkıdı
Bilgecikk roşumun dediği gibi çorap lastikleride iyi bi yerde çamaşırını çekmesinde...:roflol:
Cano sana özel smileyerim var cicim
:mymeka:klava:lülülülülülükötükedihüso:tomato:

kızlar iyi gecelerrrrrrrrrr......
oo herkesin keyifler yerinde sanırım...allah bozmasın canlar.....hihoyyyt

Kısmetsizim bugün beni yimemişinbenneyaptımki
dilarem tatlum..senün yerine bebişini kemirdim de ondannnüzülme tatlumm gel senide kemiremmmŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaaydıın kıslar ,
bi slm edip kaçiim bugün çocuklar çıkınca uyumayı düşüneyom,
sabahın 6 sından beri ayaktayım,havada tam uyku havası hakkını vermem lasım
hadin görüşürük canlar muck

Günaydınnn
Uykum çok var acep diyorum eve geri dönüm uyusammı:uhm:
Keşke Sakaryada çalışıyo olsaydım yaaa
:çok üzgünüm:

valla 3.uykulu kişi olaraktan günaydın diyorum..gözlerimi açabilsem çok işim varda........
hade bakkem sakaryamm gününüz aydın olsunnnnn

Ooooooy oyyyyy,sabah beşbuçuk itibariyle ayakta olan ve haaaala da ayakta olan,uyku neyim bilmeyen bi dilarem olarak hepiciğinize günaydın uyuyabilen güzellerrrrsenağlama

Öhöööö öhööööö,hemmen turbo moduna geçem de güzeeeel bi günaydın diyem de mi amakaydirigubbakcemile2
Günaydınnnnn memleketimin mis kokulu torpahlarında biten çiçekler gibi kokuşlu, güzel mi güzel,özel mi özel,akıllı mı akıllı,şirin mi şirin hatınlarıııŞeniz
Gününüz güzel geçsin,anlarınız olsun özel,sözleriniz olsun yürekli,dağ gibi durun bugün de,dik başlı ve mağrur kadınlarım benim:1hug:,
Mutluluk birer birer çalsın kapılarınızı,siz açıp içeriye buyur etmeden ayrılmasın kapınızdana.s.:dance:
Çocuklarınız neşeyle dolsun gelen baharla eşzamanlı:teytey:,
Sağlık istenen,aranan değil,yareniniz olsun her zamana.s,
Aileniz köklü,dostlarınız tatlı,tostlarınız da çift kaşarlı olsun:roflol:cokacimcoook,
Bereket dolsun yuvanıza,sizden artanlarla bir ordu doysun:Saruboceq:.
Sakaryalılar bir numara cümle topiklerde bunu duysunnnnn

günaydın canlaaarrrmirmirmirmir
desenize herkes uykusuz gece 2 de bile kulaklıkla müzik dinledim ama uykum kaçmışki o kaçış bul bulabilirsen keratayı sabahta 7 de malum kalktım
öliyem uykusuzluktaannnmirmirmirmirmirmirmirmir

uykusuzlar topiği olmuş burasııııı benim de katkım olsun bariiiii dün şeker yüklemem vardı yaaa muayenedeki öteki doktorun gazabına uğradım tüm stripleri götürmüşşşşş onca yolu boşuna gittik bu sabah tekrardan gidince bende uykusuz kaldımmmmmirmirmirmirneyse sonuç 89 a 126 çıktı yani süperrrr de değmiş olduuuuu:teytey::teytey::teytey:bu arada 3 gündür yollarda olaraktan doğaldır şifayı da kapmış bulunmaktayımmmm:çok üzgünüm:
dilaremmmmm aminnnn canımmmm:1hug:
hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarıııııŞenizŞeniz

Şeker çıkmaması güzel olmuşşşşhihoyyyt
Benim sınırda çıkmıştı,aç gezdim onca aycokacimcoook
Ama koftiymiş,problem olmadı,aç kaldığımla kaldım beaaa
OOOOy myhopem nası çıkmaz şekerin,parmağını banmadın mı glikozakaydirigubbakcemile3

yok kız ne banmasıı zor içtimm malesef her iki hamişlikte de tatlıyla aram hiç olmadııı ki normalde tam bir çikolata delisiyimmm neyse ama bu arada ye tatlıyı getir atlıyı deyiminin de boş olduğunu öğrenmiş oldummm

Myhope herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim.Hadi artık doğsun yeğenimizde tpicimizin ikinci bebişi gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…