Sakarya///54

GÜnaydın; memleketımınnnn , en gÜzel kÖŞesının, en canayakın hatunlarııııııııı:))

gününüz güzel geçsin canlaa,a.s.kıslar harika bi buluşmaydı valla ,hepiniz iyiki varsınız,
her gittiğimiz yere damgamızı vurduk bendenizim şen şakırdak olduğumuzdan ee sakarya buluşma gördü ondan gözlere geldik,bende rahatsız oldum kocişim okudu hepimiz nazara geldik ayolcum ,bence toplu okunmaa gidelim,tütüh maş.

gecenin 12 sinde senin için özel soba yaktım canım dün annem güzel deyün yine sobayı yakmamış anlattığım gibi bende geç gittim tam yattımki aklıma geldiler kalktım birazda üşümüşüm zati az bi fındık kabuğunla yaktım sobayı senin emanetleride attım içine gömülemedikten sonra en münasibi yakmaktır canım sanmıyorum sana yanlış bi etkisi olduğunu:sm_confused:

kız ben sana benim özel fotolarımı her yere koyma demdim miiii:mymeka:seni şipşak seniii:roflol::roflol:

valla canım o tarihlerde cidden adım şipşak beyazdı bi çok üyelerin özel fotolorunu basmışımdır kk da tabee onlar silindi ama sanırım seninkilerin reytingleri tavan yapmııış ben ne yapayıımkaydirigubbakcemile3

hava sisli ama hepinizin günü güneşli olsun

bu gün hava kapalı biraz ama umarım öğleden sonra açar:Saruboceq:

kız sen kocanamı okuttun kendinüüü:1shok: valla adam göndermicek bidaha hatunum nazarlara geliyo diyene bidaha bana söyle ben okurum aşkım seni:jeyyar:
Beyazım Toprağım oku bizi toptan:Saruboceq:
:dilcikar:beni kim okucak(anladın sen onu)şakkıdı

sizlere laf yetişterecem derkene selam vermeyi unuttum afedersiniz canlar bu gün malumunuz düzceye gidiyorum 3 4 gün kardeşciğimde kalacam onun dükkanda arada uğrar selam veririm sizlere beni unutmayın deyüüüüşakkıdıbaşka hiiiç bi nedeni yok yanüüüüülülülülülülü

kız sen kocanamı okuttun kendinüüü:1shok: valla adam göndermicek bidaha hatunum nazarlara geliyo diyene bidaha bana söyle ben okurum aşkım seni:jeyyar:
[/QUOTE]

tüf kaçırdım bak görüyonmu nysem bi daakine sen okursun bakem nasıl okucan:jeyyar:

oy beyazım güle güle giit gel bidanem biz seni unuturmuyk heç,Şeniz

Merhabalar arkadaşlar,
Gününüz güzel geçsin.
Bendenizim nazaramı geldin, babaannen bir bilse böyle güzel resminin
nette olduğunu ne kızar valla.:jeyyar: Maşallah böyle güzel, şen şakrak resimlerle
Allah korusun nazar falan değmesin, bakanlar maşallah desin.
Sonra topik dökülüyor, herkes birbirinden hasta, topluca okutmaya kalkışıyoruz.:roflol:
Beyazım ne güzel hem geziyorsun, hem de kardeşini görüceksin.
Buraları da arada habersiz bırakma olurmu canım.
Herkese selamlar...

Bilmesin ama bilmesinkaydirigubbakcemile

Herkes dünkü buluşmanın yorgunluğunu atıyor galibaa.s
Topiğe gelen giden olmamış. :1no2:Hadi arkadaşlar nerdesiniz?
hihoyyyt

ıyi akşamlar güzeller,bugün kızımın dişi patlamak üzere galiba,birlikte tepindik durduk:1no2:,ama fotolarınıza bakmadan edemedim,döne döne baktım vallahh.kaydirigubbakcemile2

canlar iyi geceler..bu gün annemdeydim.sabah bi selam atttıp kaçtım.akşam gelince işlerimi ayarlayıp hemen pc başına döndüm..dünün yorgunluğuna bide bugün eklendi tuş vaziyetteyim.
beyazım kız çok uzak kalma bizi özleriz sonra senü....
dilarem kızını bi yakalasam ham yapcam amaaacokacimcoook
hade ben gene uğrarım.biraz dinleneyim.oyhhhh tirledim haaaaaaa

İyi geceler cano,
iyi geceler arkadaşlar.
Dilarem bir uğramışsın, seninlede karşılaşamadık bugün.
Gelip gidip baktım kimseciklere denk gelmedim.:1no2:
Yarın görüşürüz inşallah.
a.s

iyi geceler kızlarrr
ya annemin gece gece internetten yemek tariflerine bakcağı tuttu walla salyalarımı zor topladım güzel güzel yemeklerin resimlerini gördükçecokacimcoook

neyse yatıp güzel yemek ve pastalar hayalleri kurıyım:roflol:

hepisciğinizi öptüm

İyi geceler bilge.
Yemek hayaliyle de uyku tutmaz ki...:roflol:
Annen hazır sendeyken, hayalini kurduğun bu yemekleri yiyebilirsin değilmi?
a.s

İyi geceler bilge.
Yemek hayaliyle de uyku tutmaz ki...:roflol:
Annen hazır sendeyken, hayalini kurduğun bu yemekleri yiyebilirsin değilmi?
a.s

yemek için en azından yarın olması gerekiyor bizimki geçti yattı benneyaptımki
bu arada çalıkuşum bende marifetliyimdir haniiyerimseniben

yemek için en azından yarın olması gerekiyor bizimki geçti yattı benneyaptımki
bu arada çalıkuşum bende marifetliyimdir haniiyerimseniben
Maşallah ne güzel...
Doğru geç oldu ama bende acıktım ya ondan dedim.
Kişi kendinden bilirmiş işi.:roflol:

Günaydın Sakarya,
Günaydın arkadaşlar. Kapanışı ben yapmıştım, açılışta bana kısmetmiş.:sm_cool:
Gününüz güzel geçsin.
a.s.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…