Günaydınnnkaydirigubbakcemile5
Dün halama gittim gözlerim kapanıyo başım ağırlaştı.Babannem okudu nazar var sende çok dedi. Nazara gelmişim ayoll..
Gecede uyuyamadım karışık karışık rüyalar gördüm.:1shok:
Beyazım Toprağım sana verdiğim şeyleri yaktınmııı
Acaba didim onlarmı rahatsız ettiii...:sm_confused:
kız ben sana benim özel fotolarımı her yere koyma demdim miiii:mymeka:seni şipşak seniii:roflol::roflol:
hava sisli ama hepinizin günü güneşli olsun
gününüz güzel geçsin canlaa,a.s.kıslar harika bi buluşmaydı valla ,hepiniz iyiki varsınız,
her gittiğimiz yere damgamızı vurduk bendenizim şen şakırdak olduğumuzdan ee sakarya buluşma gördü ondan gözlere geldik,bende rahatsız oldum kocişim okudu hepimiz nazara geldik ayolcum ,bence toplu okunmaa gidelim,tütüh maş.
:dilcikar:beni kim okucak(anladın sen onu)şakkıdıBeyazım Toprağım oku bizi toptan:Saruboceq:
sizlere laf yetişterecem derkene selam vermeyi unuttum afedersiniz canlar bu gün malumunuz düzceye gidiyorum 3 4 gün kardeşciğimde kalacam onun dükkanda arada uğrar selam veririm sizlere beni unutmayın deyüüüüşakkıdıbaşka hiiiç bi nedeni yok yanüüüüülülülülülülü
Merhabalar arkadaşlar,
Gününüz güzel geçsin.
Bendenizim nazaramı geldin, babaannen bir bilse böyle güzel resminin
nette olduğunu ne kızar valla.:jeyyar: Maşallah böyle güzel, şen şakrak resimlerle
Allah korusun nazar falan değmesin, bakanlar maşallah desin.
Sonra topik dökülüyor, herkes birbirinden hasta, topluca okutmaya kalkışıyoruz.:roflol:
Beyazım ne güzel hem geziyorsun, hem de kardeşini görüceksin.
Buraları da arada habersiz bırakma olurmu canım.
Herkese selamlar...
Çal kılıcını Çalıkuşu ağam yettimmmmHerkes dünkü buluşmanın yorgunluğunu atıyor galibaa.s
Topiğe gelen giden olmamış. :1no2:Hadi arkadaşlar nerdesiniz?hihoyyyt
İyi geceler bilge.
Yemek hayaliyle de uyku tutmaz ki...:roflol:
Annen hazır sendeyken, hayalini kurduğun bu yemekleri yiyebilirsin değilmi?a.s
Maşallah ne güzel...yemek için en azından yarın olması gerekiyor bizimki geçti yattı benneyaptımki
bu arada çalıkuşum bende marifetliyimdir haniiyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?