Sakarya///54

günaydınnnnnnnn günaydınnnnnnnnn
her ne kadar uykum olsadsa erjen kalkmak zorunda kaldım.mirmirmirmir
canocum tatlım seni tekrardan aramızda görmek çoooook güzel.kaydirigubbakcemile5.bi daha bu kaaaa özletme kendünüŞeniz

günaydın canlaarr
bugün sol gözümde ve başımda şiddetli ağrıyla uyansamda hayat, yaşamak çok güzellhihoyyyt
uyandığımız her güne binlerce şükür:Saruboceq:

bugün evde oturup kitap okumak ve biraz nette kadınların hazırladığı dekorasyon ve yemek tarifleri bloglarını gezmeyi planlıyorum dün çok yoruldum çokkk

ha arada birde balkona kaçıp cigara içmeyi planlıyorumyerimseniben pisiciğim, canocum gelin gı birlikte içek babam görmedenkaydirigubbakcemile3

Günaydın Sakarya,
Günaydın arkadaşlar. Kapanışı ben yapmıştım, açılışta bana kısmetmiş.:sm_cool:
Gününüz güzel geçsin.
a.s.​

çalıkuşum maşallahın var kıı ne enerji buukaydirigubbakcemile
wala ben gece evdeki gofretleri kemirdim hepisciğini yiyip yattımkaydirigubbakcemile3

tünaaydın güzeller,şu saat oldu ben anca kendime gelmee çalışıyom ,eşim akşam işten geldi, gecede tel geldi çığırdılaa ,ben gelirim 1-2 saate deyince akıllı bende bekliim dedim ooy 4 te geldi kıslaa,neysem sabah çocukları okula gönderince cumburlop bi uyumuşum ,hemen bakem didim benim hemşehrilerim neyapay, yorumlardan anladığım kadarınla keyifler gıcır maş.canom da gelmş hoşgelmş ,bi daa bu kadar verme kıs,üzüleyiz bak,
bilgecim barbişim içme onuu,senin gibin güzel kıza hiiç yakışmii,kıs koca bulamıcaz ,sigara içen ablalarını örnek alıysın ,burda biz vakene çık çık,üzüleyim hee...
neysem yavrular hepçinizi öpem,sora işlere dalış yapçem,sorada yürüyüşüme çıkçem görüşürük muck...

Çok yoğunum bugün çokkk.Daha öncede baktım ama yazmaya fırsatım olmadı..
Ah be roşum ben sigara içmiyorum:icecream: bilge sigara içiyor.Ama ikimizde koca bulamadık.benneyaptımkiAma şu var ben daha çok yaşıyacam bilgenin kısmetleride bana kalacakk....:jeyyar:

Neyse herkeslere selam ben gidim.Uğramaya çalışırım.Eğitimde var bunca işin arasında off offff
:çok üzgünüm:

kolay gelsin bebişim,kim daha çok yaşıcak bilemeyiz ama,bilge devam ederse sigaranın etkisiylen erkenden buruşucak,ten rengi koyulaşıcak ,dişleri kararıcak daa saymıyım beyn,
bu sebeplerlen senin şansın daa yüskek olcek gibi geleyo şakkıdıbilgecim hade bebişim bırak onu elinden aplam muck
ay çok bilmiş apla olerek gördüm kendümükaydirigubbakcemile3

İnceliğinin sırrı yürüyüşte mi saklı anam:jeyyar:

Senin kendi kısmetlerin sana yeter kıııız,scarlet o hara gibi rüzgar estirirsin girdiğin her yerde:hooray:,
valla bak
:1rolleyes:

Çalıkuşum perdeyi kapamış,sabahın da açmış,ne diyem buralar sana emanet,koru bizi Çalıkışuuuumkaydirigubbakcemile3

İyi geceler cano,
iyi geceler arkadaşlar.
Dilarem bir uğramışsın, seninlede karşılaşamadık bugün.
Gelip gidip baktım kimseciklere denk gelmedim.:1no2:
Yarın görüşürüz inşallah.
a.s
He valla çalıkuşum,dün kız epey bi eziyet etti bana:ecrin_bebek:
Oyyyyy her yerlerim ağrudu:1no2:
Ben seni şu an onlıne gördüm,du bi ceeee diyim sanadelikafadulden
Önce bi profiline girip nerlerde geziyon göriyim desengözlerimebaksanab

kaydirigubbakcemile3
ben smilileri buldumm :):smiley-cool: du hazır bulmuşkene ,kime neler var bakalım
bu bilge bebişhihoyyyt çıtır ya o bakımdan
bu tabiki myhop :CüvCüv:
eee bu yeşilgözlüm cokacimcoook
beyazım torpamm :1ninca:sengözlerimebaksanab
roşummm :1rolleyes:
gümüş boncukum :sm_cool:
çalıkuşumm :asigim:

kısmetsüzzz
ahanda nilly gezinti:))
haydec ablammmmmma.s.
dilaremm

ee buda kaldıı bendenizee lülülülülülü

Ne mutlu cano sonunda smilleri buldu.delikafadulden
daha fazla ekler bu gidişle :teytey:
sıkça görelim seni burda :lepi:

hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu da sana kıııııs
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

bilgecim barbişim içme onuu,senin gibin güzel kıza hiiç yakışmii,kıs koca bulamıcaz ,sigara içen ablalarını örnek alıysın ,burda biz vakene çık çık,üzüleyim hee...
...

ay yawyuşum bana barbi demesmi ölürüm gıı ben sanaŞenizbitanem ben arada içiyorum keyiften yada efkardan içiyorum ruhen orta şekerli oldummu aramıyom a.s beni düşünürmüş yaa du bi daha öpcemmŞeniz

Ah be roşum ben sigara içmiyorum:icecream: bilge sigara içiyor.Ama ikimizde koca bulamadık.benneyaptımkiAma şu var ben daha çok yaşıyacam bilgenin kısmetleride bana kalacakk....:jeyyar:
:çok üzgünüm:

ay bendenüzcüm bu laf rakı içenler öldüde su içen ölmedimi gibi olmuş:roflol: caduuu kendini 1-0 önde sanma sende bekarsın bendelülülülülülü bu arada al kısmetlerimi tepe tepe kullan ama çorap lastiği seslerine alışman lazum:roflol::roflol::roflol:

Kıs ben senin yanaklarını kemircem şincükcokacimcoook

sen beni kemirceğine dünya tatlısı bebişini lüpleŞeniz

oy canom canom canım canomkaydirigubbakcemile3 çok güldüm devrelerim attı galüba-tatlicadiarzu- kız bebiş seni şöyle bi 10 yıl dondurmuşlar 10 yıl sonra uyandırmışlar resmen ya hepimiz büyümüşüz sen aynı kalmışın kıııdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…