Günaydın Sakarya,
Günaydın arkadaşlar. Kapanışı ben yapmıştım, açılışta bana kısmetmiş.:sm_cool:
Gününüz güzel geçsin.a.s.
Çok yoğunum bugün çokkk.Daha öncede baktım ama yazmaya fırsatım olmadı..
Ah be roşum ben sigara içmiyorum:icecream: bilge sigara içiyor.Ama ikimizde koca bulamadık.benneyaptımkiAma şu var ben daha çok yaşıyacam bilgenin kısmetleride bana kalacakk....:jeyyar:
Neyse herkeslere selam ben gidim.Uğramaya çalışırım.Eğitimde var bunca işin arasında off offff:çok üzgünüm:
Kıs ben senin yanaklarını kemircem şincükcokacimcoookçalıkuşum maşallahın var kıı ne enerji buukaydirigubbakcemile
wala ben gece evdeki gofretleri kemirdim hepisciğini yiyip yattımkaydirigubbakcemile3
İnceliğinin sırrı yürüyüşte mi saklı anam:jeyyar:tünaaydın güzeller,şu saat oldu ben anca kendime gelmee çalışıyom ,eşim akşam işten geldi, gecede tel geldi çığırdılaa ,ben gelirim 1-2 saate deyince akıllı bende bekliim dedim ooy 4 te geldi kıslaa,neysem sabah çocukları okula gönderince cumburlop bi uyumuşum ,hemen bakem didim benim hemşehrilerim neyapay, yorumlardan anladığım kadarınla keyifler gıcır maş.canom da gelmş hoşgelmş ,bi daa bu kadar verme kıs,üzüleyiz bak,
bilgecim barbişim içme onuu,senin gibin güzel kıza hiiç yakışmii,kıs koca bulamıcaz ,sigara içen ablalarını örnek alıysın ,burda biz vakene çık çık,üzüleyim hee...
neysem yavrular hepçinizi öpem,sora işlere dalış yapçem,sorada yürüyüşüme çıkçem görüşürük muck...
Senin kendi kısmetlerin sana yeter kıııız,scarlet o hara gibi rüzgar estirirsin girdiğin her yerde:hooray:,Çok yoğunum bugün çokkk.Daha öncede baktım ama yazmaya fırsatım olmadı..
Ah be roşum ben sigara içmiyorum:icecream: bilge sigara içiyor.Ama ikimizde koca bulamadık.benneyaptımkiAma şu var ben daha çok yaşıyacam bilgenin kısmetleride bana kalacakk....:jeyyar:
Neyse herkeslere selam ben gidim.Uğramaya çalışırım.Eğitimde var bunca işin arasında off offff:çok üzgünüm:
Tamamdır canım ben hep burdayım, gözünüz arkada kalmasın.-tatlicadiarzu-Çalıkuşum perdeyi kapamış,sabahın da açmış,ne diyem buralar sana emanet,koru bizi Çalıkışuuuumkaydirigubbakcemile3
He valla çalıkuşum,dün kız epey bi eziyet etti bana:ecrin_bebek:İyi geceler cano,
iyi geceler arkadaşlar.
Dilarem bir uğramışsın, seninlede karşılaşamadık bugün.
Gelip gidip baktım kimseciklere denk gelmedim.:1no2:
Yarın görüşürüz inşallah.a.s
Bu da sana kıııııskaydirigubbakcemile3
ben smilileri buldumm :):smiley-cool: du hazır bulmuşkene ,kime neler var bakalım
bu bilge bebişhihoyyyt çıtır ya o bakımdan
bu tabiki myhop :CüvCüv:
eee bu yeşilgözlüm cokacimcoook
beyazım torpamm :1ninca:sengözlerimebaksanab
roşummm :1rolleyes:
gümüş boncukum :sm_cool:
çalıkuşumm :asigim:
kısmetsüzzz
ahanda nillygezinti:))
haydec ablammmmmma.s.
dilaremm
ee buda kaldıı bendenizeelülülülülülü
Tamamdır canım ben hep burdayım, gözünüz arkada kalmasın.-tatlicadiarzu-
bilgecim barbişim içme onuu,senin gibin güzel kıza hiiç yakışmii,kıs koca bulamıcaz ,sigara içen ablalarını örnek alıysın ,burda biz vakene çık çık,üzüleyim hee...
...
:çok üzgünüm:
Kıs ben senin yanaklarını kemircem şincükcokacimcoook
kaydirigubbakcemile3
ben smilileri buldumm :):smiley-cool: du hazır bulmuşkene ,kime neler var bakalım
bu bilge bebişhihoyyyt çıtır ya o bakımdan
bu tabiki myhop :CüvCüv:
eee bu yeşilgözlüm cokacimcoook
beyazım torpamm :1ninca:sengözlerimebaksanab
roşummm :1rolleyes:
gümüş boncukum :sm_cool:
çalıkuşumm :asigim:
kısmetsüzzz
ahanda nillygezinti:))
haydec ablammmmmma.s.
dilaremm
ee buda kaldıı bendenizeelülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?