slm kızlar valla muhabbetleriniz okumak bile ayrı bi keyif bakıyorum benide unutmuşsunuz bu arada hemen kendimi hatırlatayım bi cee diyeyimşakkıdı
resimleri pcye attım dönüşte baskıya verecem burası yoğun olduğundan olmiii kusura akmayın artıkın:1closedeyes:
roşcum gelen var ama konulara yabancı olduğumdan yazışmalarınızı sadece okuyup geçiyoruz işte
tamam bebişim a.s
ne bülüm efkar yaptım hep bişeyler olcakmış gibi olup sonunda hiç bişey olmuyor benim bu konularda:çok üzgünüm: aşk bana feyk atıyor yani gelecekmiş gibi yapıp cee yapıp kaçıyor-tatlicadiarzu-
roşcum gelen var ama konulara yabancı olduğumdan yazışmalarınızı sadece okuyup geçiyoruz işte
tamam bebişim a.s
ne bülüm efkar yaptım hep bişeyler olcakmış gibi olup sonunda hiç bişey olmuyor benim bu konularda:çok üzgünüm: aşk bana feyk atıyor yani gelecekmiş gibi yapıp cee yapıp kaçıyor-tatlicadiarzu-
kızlar iyi geceler..
ya gerçekten canım çok sıkkın.ergen kızım beni bugün biraz üzdü.ya 3b grubu hatunlaru bekarlığınızın kıymetini bilin..çoluk çocuğa karışınca dert tasa hiç bitmiyoo...çocukları küçük olan dostlar valla küçükken çocuklarınızdan hiç şikayet etmeyin.bu minik insanlar var ya büyüdükçe şeytanlaşıyolarkaydirigubbakcemile3hele ergenlik denen hadise var ya...çok dertliyim çok smili....
kendi derdime daldımda myhopem herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.bu zamanların kıymetini bil canım..
hee valla eltim aah ah küçükken boşuna üzmüşüm kendimi ,büyüdükçe sorunlaa bayaa bi büyüyomuş yaf,ben ettim siz etmen küçük bebesi olanlaa
myhopecum her bişeyin yolunda gitmesine pek sevindim cnm,inş.sende bizim yaşadığımız bu günleri göresin bebişinle, zor ama güzel günler gene bea...
İstemiim evlenmek vazcaydım işte
İstemiim evlenmek vazcaydım işte
heeeehhhhhh doğru yolu buldun gızgardaş..aferüm saaİstemiim evlenmek vazcaydım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?