Sakarya///54

Günaydın yawyuşlarra.s.
gece 3 e kadar uyuyamadım ölüyorum uykusuzluktanmirmirmirmir

hepinizi öpüyorum
bendenizim beyazım bugün topikten çıkmıycaksınız cezalısınız yokluğunuzun cezası :1closedeyes::1hug:

Günaydın sakaryamın harika barbileri,günatdın,bebişime kahvaltı vermeden önce uğrayam bi günaydın deyem didim,şimdi gidiyorum ama bir gün daha güçlü,daha zengin olarak karşınıza çıkıcammmm(Türk filmi dadında vedananiknanik)
Öpüyorum hepisiniciğinizilaelaelaelaelae

güünaaydıın güzeller,bende bi üşüme dün geceden beri,uyanamadım,çocuklarım okula geç kaldılaa iyimi,şinci derhal yürüyüşüme gideyoom,sora ev işlerine dalcem inş.
bilgecim değişik boyaları,renkleri kafana nee sürüyon kuşum,neysem artıkın oldu bikaç gün sık sık yıka aksın ,sora daa güzel bi renge dönersin,istersen benim boyamın markasını veririm saa,hemen hemen her rengi güzel tutuyo,
sen fotonu koyda bi görelim belkimde fena değildir yaasengözlerimebaksanab

Yok walla okuyamadım yazdıklarınızı.Ben yokken muhabbetin tadımı olur hiç olmamış..lülülülülülü
Haydeç ablam hoşgelmiş...Şeniz:asigim:
Yeni gelen arkadaşlarrr hoşgeldiniz..Şeniz
Birde Günaydın...
Offf işim gidiyorummm
:çok üzgünüm:

günaydınn kızlarrrrrrr....
dilarem tatile mi gidiyosun janummm.benide götürsene....nolurrrrrrr.bavulun bi köşesine sıkışırım ses etmem.........
bilgecim ttatlımmm saçlarını güle güle kullann.....

eltim alemsin :roflol:sen bavula küçük gelip ,kaabolursun içinde nası bulcez seni sora,
bendenizcim hoşgeldin bidanem,akşam didik nirde bu dilber deye ama sen uykudadın galbaa, işlerinde kolaylık dilerim saa...:ecrin_bebek:
kıslar bizim beyaz kuşumuz arada bi esiide daa dönmedi sanırsam ,beyazım hade vatanına dön lüffen...:1hug:

bendenizim cancağazım..valla aradı gözlerimiz seni....

Dün eve 8de geldim. Yeğenim bizdeydi.PC onun emrindeydi yani pasta oyunu oynayacakmışş..O yüzden gelemedim..
Yarın tatil bu gece istediğiniz saate kadar burdayımmm

Günaydın kızlarrrr bende sakaryalıyım
ve yaklaşık 7-8 aydır buraya üyeyim fakat bu topiği yeni gördüm ben
cano isimli arkadaş bir davet yollamış onun daveti üzerine geldim
nasılsınız????

Günaydın kızlarrrr bende sakaryalıyım
ve yaklaşık 7-8 aydır buraya üyeyim fakat bu topiği yeni gördüm ben
cano isimli arkadaş bir davet yollamış onun daveti üzerine geldim
nasılsınız????

hoşgeldin cnm,her zaman gel biz burdayız...a.s.

hoşgeldin cnm,her zaman gel biz burdayız...a.s.

hoş bulduk güzelim
her zaman olmasada arada gelir sohbetlere eşlik etmeye çalışırım
çünkü daha yoğun olduğum bir topik var genelde ordayım ben hamile olduğum için....

selam bende artık sakaryalı sayılırım cünkü buraya gelin geldim
cano arkadaşınız davet etmiş onun daveti üzere geldim

selam arkadaşlar aslen sakaryalı olmasamda 5 yaşımdan beri sakaryada yaşıyorum artık memleketim burası oldu başka yerde yaşamayı düşünemiyorum (tabiki emekli olup da deniz kenarında biryere taşınma hayalimiz gerçekleşirse inşallah o zaman başka:lepi:)

cano davet etmiş sağolsun...

nasılsınız bakalımhihoyyyt

sağol canım benim hoşbuldum...valla çok güzel karşılandım... Şeniz

herkesin cuması mubarek olsun...

merhaba arkadaşlar bende aslen sakaryalı deilim ama burda dogdum ve 21 senedir burada yaşıyorum ve çook seviyorum... cano davetin için tşkler .... :)) herkese slmlar arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…