Günaydın kızlarrrr bende sakaryalıyım
ve yaklaşık 7-8 aydır buraya üyeyim fakat bu topiği yeni gördüm ben
cano isimli arkadaş bir davet yollamış onun daveti üzerine geldim
nasılsınız????
selam bende artık sakaryalı sayılırım cünkü buraya gelin geldim
cano arkadaşınız davet etmiş onun daveti üzere geldim
selam arkadaşlar aslen sakaryalı olmasamda 5 yaşımdan beri sakaryada yaşıyorum artık memleketim burası oldu başka yerde yaşamayı düşünemiyorum (tabiki emekli olup da deniz kenarında biryere taşınma hayalimiz gerçekleşirse inşallah o zaman başka:lepi:)
cano davet etmiş sağolsun...
nasılsınız bakalımhihoyyyt
merhaba arkadaşlar bende aslen sakaryalı deilim ama burda dogdum ve 21 senedir burada yaşıyorum ve çook seviyorum... cano davetin için tşkler .... :)) herkese slmlar arkadaşlar
bilgemmm saçların çok güzel olmuşşşşşşşşzaten güzeldin daha da güzelleşmişsin çıtır barbiii de kısmetsizle hangi ara dere buluştun anlamadımmmmmmmCADIARZUeh kalbi de yakalamışsınn önün parlak anlaşılan yakında patlatırsın bombayııııııı:lepi:
selam arkadaşlar aslen sakaryalı olmasamda 5 yaşımdan beri sakaryada yaşıyorum artık memleketim burası oldu başka yerde yaşamayı düşünemiyorum (tabiki emekli olup da deniz kenarında biryere taşınma hayalimiz gerçekleşirse inşallah o zaman başka:lepi:)
merhaba arkadaşlar bende aslen sakaryalı deilim ama burda dogdum ve 21 senedir burada yaşıyorum ve çook seviyorum... cano davetin için tşkler .... :)) herkese slmlar arkadaşlar
Günaydın kızlarrrr bende sakaryalıyım
ve yaklaşık 7-8 aydır buraya üyeyim fakat bu topiği yeni gördüm ben
cano isimli arkadaş bir davet yollamış onun daveti üzerine geldim
nasılsınız????
kız neee ddiyooon sen sibooobbbbbkaydirigubbakcemile3amaninde manain kıskanmışmı gısgardaşımm:teselli:Özlettin kendinide ondan..Şeniz
Bak ben geri gelince hiç böyle olmamıştı herkese değil yane..
Beni pek sevmezlerde
kız bilgem bende sandım saçların kötü oldu..zati çııtırdın.şinci çıtır çıtır olmuşun..gerçekten çok yakışmış saçların..ilk birigün alışana kadar koyu gelir.ama süpeer olmuşş:teytey:ay canım benim sağol o senin güzelliğin bakan gözlerin güzelliği
biraz koyu oldu ama açılır zamanla napıyım:bbo:
he tamam ozaman..Yok be ya ne kıskanması haydeç abamı kıskanmamki ben..Şeniz
he tamam ozaman..
peki süle bakemm kim sevmezmiş seni..göster göster.Çok üzgünüm çoook.furayım gösünün üstünee:mymeka:zati bi kaç gündür sinirleiyim..stres atarım belkiii:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?