Sakarya///54

Bavulum tıka basa dolu,seni ayrıcana paket yapıp götürsem olmaz mı gııııı :smiley-cool:

Arkadaşlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorummmmkaydirigubbakcemile3
Çok korkuyorum çooook,açık büfe kabusum olmaz inşallah yasenağlama
Sizleri çoook öpüyor ve seviyorum Sakaryamın değerini arttıran güzeller,
Sakarya artık daha kadın gözümde
Hemi de ennnn cadısından

iyigeceler hatunlar evet ben geldim bugün akşam üzeri döndüm buralara yorgundum vurdum kafayı yattım azcuk bir saattirde muhabbetlerinizi okuyorum topicimizin bu kadar şenlenmesi kaynaşması nekadar güzel
haydeç ablacım yeniden aramıza dönmüssün inan çok sevindim ama bu arada bolca muhabbet ve bir buluşma kaçırdın haberin olsun:teselli:
bilgecim yeni saçında çok hoş olmuş daha bi hanım hanım olmuşsun ama ben sana sarıyıda çok yakıştırmıştımyerimseniben
ve yeni gelen arkadaşlarımız sayılarınız epeyce var davete icabet edip gelmişsiniz devamını bekleriz hoşgeldiniz:1hug:
şimdide geçiken resimleri basmaya gidiyorum sabah uyanınca bakarsınız hadi bakalım ben kaçtım iyigeceler:1hug::a015:

resim işi yarına kaldı hanımlar nedir bu aksilik anlamadım şimdide images sorun çıkartıyo:çok üzgünüm:

hoşgelmişin fıstıkım... gerçekten öyle oldu çok güzel sohbet vede buluşma kaçırdım..inşallah bundan sonra bu kadar uzun ayrılmam sizlerden....

bu arada yeşilgözlüm yok..gümüşüm yok...kızlar nerdeyseniz çıkın gari...çok öpüyorum sizleri

dilarem sanada iyi tatiller canım..

canom benim yolunumu şaşırdın bacım..kısss sen nerelerdesin..çok özledik ...fotolarda harikasın...

kızlar günaydın...dün akşam okadar yorgundum ki..sizle 1-2 kelam etikten sonra hemen yattımmirmirmirmir.bugünde öle pek tadım yok gibi..
dilarem tatlum benim yerimede dinlennnnnnn
bendenizim döfdüm:mymeka: ben onları.sen üzülme janummmmŞeniz
beyazcım resimlerimize demi nazar değdi acep
hade bakem gününüz güzel geçsin sultanlarr.........

günaydınnnnnn
iyi hafta sonları ossunnnnn kıslar,öpüyorum al yanaklarınısdannnn, muuccckkkkkkkkkkkkkkkkssss

günaaydıın güzeller,
hepinize ii tatiller ossun,
beyazım hoşgeldin bidanem,
haydeç ablam senle bi karşılaşamadık ayran içip ayrı mı düştük nee?
hepinizi kokulu öpem muckk

resim işi yarına kaldı hanımlar nedir bu aksilik anlamadım şimdide images sorun çıkartıyo:çok üzgünüm:

Bence siteye kaydetme resimeleri.. Msnden yolla .. Bir kere buluşma resimlerini yayınladık bitti zaten.Ayrıca Bilgecim resimlere bakan baktı silebilirsin aslında. Alıntı yapanlarıda uyarmak gerek silsinler diye..Gerçi resimleri alıntı yapmanın mantığınıda çözebilmiş değilim.

siz nedersiniz kızlar koymayayımmı buraya resimleri
bu arada hepinize selamlar güzel bir hafta sonu diliyorum

ama bende msn en yokkiiiiii göremezsen ağlarım amaaaaaaaa
hepinize iyi haftasonları sakaryamın güzel hatunlarıııııııa.s.

slm sakarya...slm can dostları....roşum evet bir türlü denk gelemedik...ben geldiğimde kimse olmuyor zaten....:1no2:

benim için fark yapmaz msnden alabilirim,ama herkese tek tek göndermen zor olabilir ,başka topiclerden arkadaşalaa köfte resimlerini sordular bizde koyulcek demiştik, olmadı koyarsın 1 hafta sora hepiciğini kaldırırsınız,benim fikrim buu çoğunluğa göre karar ver şikerim artıkın...

slm sakarya...slm can dostları....roşum evet bir türlü denk gelemedik...ben geldiğimde kimse olmuyor zaten....:1no2:

slm arkadaşım nasılsın öözletdin kendini ben buralardayım çok zaman bulumıyorum yoğunum biliyorsun bizim sayfa sohbet odası gibi oldu çok hareketli öpüyorum herkesi
yarın allah izin verirse yeğenimi askere uğurlayacaz ankaraya gidiyor biraz heyecan biraz üzgün allahım herkesin evladını hayırlısıyla kavuştursun bizimkinide

kuşum benim albümümü sadece arkadaş listemdekiler görebiliyor ben öyle ayarlamıştım kisengözlerimebaksanab
o yüzden albüme koydum yerimseniben

Bu siteden bir arkadaşımızın resimleri burdan çalınıp müstehcen sitelere eklendiğini biliyormusunuz.Birde bu resimleri abisi görmüş. Herkes resimlerimizi alabilir unutmayın.Benden söylemesi..Ama ben resimlerin yayınlanmasında biraz tedirginim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…