Bavulum tıka basa dolu,seni ayrıcana paket yapıp götürsem olmaz mı gııııı :smiley-cool:günaydınn kızlarrrrrrr....
dilarem tatile mi gidiyosun janummm.benide götürsene....nolurrrrrrr.bavulun bi köşesine sıkışırım ses etmem.........
bilgecim ttatlımmm saçlarını güle güle kullann.....
Anaaa kısmetsizimmm,1000. mesajım sana yazarken olmuş:içelim:Bavulum tıka basa dolu,seni ayrıcana paket yapıp götürsem olmaz mı gııııı :smiley-cool:
Özlettin kendinide ondan..Şeniz
Bak ben geri gelince hiç böyle olmamıştı herkese değil yane..
Beni pek sevmezlerde
iyigeceler hatunlar evet ben geldim bugün akşam üzeri döndüm buralara yorgundum vurdum kafayı yattım azcuk bir saattirde muhabbetlerinizi okuyorum topicimizin bu kadar şenlenmesi kaynaşması nekadar güzel
haydeç ablacım yeniden aramıza dönmüssün inan çok sevindim ama bu arada bolca muhabbet ve bir buluşma kaçırdın haberin olsun:teselli:
bilgecim yeni saçında çok hoş olmuş daha bi hanım hanım olmuşsun ama ben sana sarıyıda çok yakıştırmıştımyerimseniben
ve yeni gelen arkadaşlarımız sayılarınız epeyce var davete icabet edip gelmişsiniz devamını bekleriz hoşgeldiniz:1hug:
şimdide geçiken resimleri basmaya gidiyorum sabah uyanınca bakarsınız hadi bakalım ben kaçtım iyigeceler:1hug::a015:
resim işi yarına kaldı hanımlar nedir bu aksilik anlamadım şimdide images sorun çıkartıyo:çok üzgünüm:
siz nedersiniz kızlar koymayayımmı buraya resimleri
bu arada hepinize selamlar güzel bir hafta sonu diliyorum
siz nedersiniz kızlar koymayayımmı buraya resimleri
bu arada hepinize selamlar güzel bir hafta sonu diliyorum
slm sakarya...slm can dostları....roşum evet bir türlü denk gelemedik...ben geldiğimde kimse olmuyor zaten....:1no2:
Bence siteye kaydetme resimeleri.. Msnden yolla .. Bir kere buluşma resimlerini yayınladık bitti zaten.Ayrıca Bilgecim resimlere bakan baktı silebilirsin aslında. Alıntı yapanlarıda uyarmak gerek silsinler diye..Gerçi resimleri alıntı yapmanın mantığınıda çözebilmiş değilim.
kuşum benim albümümü sadece arkadaş listemdekiler görebiliyor ben öyle ayarlamıştım kisengözlerimebaksanab
o yüzden albüme koydum yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?