dün bendenizle bi niyetine girdik uygun olduğun bi cumartesi kapını çalabiliriz canoyla bilgeyide alıveririz yanımıza ee tabi sende sevgülü eltün kısmetsizi alırsın güzel bir gün geçiririz inş.cokacimcoook
Iyi geceler kizlarrr.Ozlediniz mi beniiii.Anca bu kadar yazabildim.Operim hepsinizi beaa.
Gunaydin canimm,oy gurban olurum agriyann beline bikinina :jeyyar:
günaaydın güzeller,nasılsınız ,topic yine boş kalmaa başladı,bi kere bendenizcim her sabah açılışı yapardın,nee gelmiyon bebişim yaf,bilgecim sende öle noluyonuz kıslaayerimsenibenyerimsenibenşaka maka yaza yaklaştık çok güzel bi hava vaa bugün fekat ben hafta sonu rahatsız olduğumdan işelee birikti,temizlik yapmak zorundayım-tatlicadiarzu-
canocum geçmşler olsun, inş.seninde uzun sürmez bidanem, aah ah ben hala geçen pazar yediim rüzgarın etkisindeyim belim ,boynum ,sırtım kopuyo,ağrı hergün gezii,bi rahat edemedim yane,neysem hepinizi öpem Şeniz
hemenn eltümün ardından gelip kocammaaaaaaannnnn bi günaydınnnn diyem..hakket kızlar nerdesiniz bakkem.a nazaraa mı geldik ne...
beyazım iyice öğreneyim haber etcem size..
hadi herkese kolay geldin..öpüldünüz gızgardaşlar.....
hemenn eltümün ardından gelip kocammaaaaaaannnnn bi günaydınnnn diyem..hakket kızlar nerdesiniz bakkem.a nazaraa mı geldik ne...
beyazım iyice öğreneyim haber etcem size..
hadi herkese kolay geldin..öpüldünüz gızgardaşlar.....
günaydınnnnnn
dün rüzgarı yedim ondan heralde belim agrıyoo yaaaaaa
sizden ne haberrr
beyazım hayırlısı olsun bidanem,eli boş dönmee inş.gönlüne göre olur...
slm kızlar bende sakarya arifiyeden canan
hoşgeldin adaşım aramıza
beyaz inş güzel haberlerle gelirsinnn
sağolun arkadaşlar artık ice bıraktım rabbim hayırlısını vaktini zamanını bilir veriri diyorum eğer nassibim varsa olurbenneyaptımki
canancım sende hoşgeldin aramıza daimi olmanı dilerim benim teyzemlerde arifiyede oturuyosengözlerimebaksanab
slm canlar...keyifler nasıl...bu ara ben çok sıkılıyorum nedense...ya şöyle bahar bir gelse atsak dışarılara kendimizi..evin içinde patladım ...bizim burası merkeze göre daha soğuk...beyazım inşallah olur canım..rabbim hayırlısını versin...
dragonfly canım hoşgeldin aramıza.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?