Sakarya///54

olur beyazım yerimseniben
kocişim bu aralar düzenli işe gitmeyo bi düzene girelim beklerim inş.

günaydınnnnnn
dün rüzgarı yedim ondan heralde belim agrıyoo yaaaaaa
sizden ne haberrr

günaaydın güzeller,nasılsınız ,topic yine boş kalmaa başladı,bi kere bendenizcim her sabah açılışı yapardın,nee gelmiyon bebişim yaf,bilgecim sende öle noluyonuz kıslaayerimsenibenyerimsenibenşaka maka yaza yaklaştık çok güzel bi hava vaa bugün fekat ben hafta sonu rahatsız olduğumdan işelee birikti,temizlik yapmak zorundayım-tatlicadiarzu-
canocum geçmşler olsun, inş.seninde uzun sürmez bidanem, aah ah ben hala geçen pazar yediim rüzgarın etkisindeyim belim ,boynum ,sırtım kopuyo,ağrı hergün gezii,bi rahat edemedim yane,neysem hepinizi öpem Şeniz

hemenn eltümün ardından gelip kocammaaaaaaannnnn bi günaydınnnn diyem..hakket kızlar nerdesiniz bakkem.a nazaraa mı geldik ne...
beyazım iyice öğreneyim haber etcem size..
hadi herkese kolay geldin..öpüldünüz gızgardaşlar.....

Gunaydin canimm,oy gurban olurum agriyann beline bikinina :jeyyar:

Gunaydin pisicik.Seni de opem teee Girneden deniz kokulu kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnn
dün rüzgarı yedim ondan heralde belim agrıyoo yaaaaaa
sizden ne haberrr

Gecmis olsun fistik,ben o ruzgari var yaaaaklava:

Günaydın yawyulaayyyŞeniz
dilarem kuşum hoşgeldin canım benim
canocum geçmiş olsun
roşum aynen bende hala sersem gibiyim kendime gelemedim
normaldede sırtım sorunlu zaten:1no2: kızlar ben bu hafta çok giremememmin sebebi vardı çok yoğun bi haftaydı çok yoruldum biz hangi haftayı kutladık bakem hıııyerimseniben
neyseki bitti

kısmetsizimin dedüğü gibi dipçik gibin dönüveedimmmhihoyyyt

evet kızlar geldim ama malesef kimseleri bulamadım neyse efem bende bu gün pek kalamicam dışarda biraz işlerim var onları hallaetmem gerekiyor ayrıca netten bir iki iş tel. aldım bakalım onları arıcam hayırlısı allahtanfisfisfis

beyazım hayırlısı olsun bidanem,eli boş dönmee inş.gönlüne göre olur...

beyazım hayırlısı olsun bidanem,eli boş dönmee inş.gönlüne göre olur...

slm kızlar bende sakarya arifiyeden canan

hoşgeldin adaşım aramıza
beyaz inş güzel haberlerle gelirsinnn

sağolun arkadaşlar artık ice bıraktım rabbim hayırlısını vaktini zamanını bilir veriri diyorum eğer nassibim varsa olurbenneyaptımki
canancım sende hoşgeldin aramıza daimi olmanı dilerim benim teyzemlerde arifiyede oturuyosengözlerimebaksanab

çok teşekkürler arkadaşım burada sevdim pek gitceğimi sanmıyorumsırnaşık şeysırnaşık şey

sevdiğine sevindim bak kanım kaynadı sana seninle teyzemlerin pastenesinde bi buluşma düzenlerim benyerimseniben

slm canlar...keyifler nasıl...bu ara ben çok sıkılıyorum nedense...ya şöyle bahar bir gelse atsak dışarılara kendimizi..evin içinde patladım ...bizim burası merkeze göre daha soğuk...beyazım inşallah olur canım..rabbim hayırlısını versin...

dragonfly canım hoşgeldin aramıza.....

slm haydec abla nasılsın uzun suredır gurusemedık nasıl gıdıyor neler yapıyorsunuz< bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…