Sakarya///54

Merhaba arkadaşlar,
Hafta sonu 2 gün yoktum, kimselere farketmemiş yokluğumu...
İstanbula gittik, annemleri gördüm, yiğenimi sevdim doyasıya.
Birde sizlerle paylaşmayı istedim; ablam bugün işe başladı.
Allahıma binlerce şükürler olsun, artık ayağa kalktı.
Ayağında bir dolu aparatlar takılı, zorlanarak yürüyor ama;
kendi kendine yetebiliyor çok şükür. Dr raporu daha fazla
uzatırsa malulen emekli olacağını söylemiş, o yüzden işe
başladı bakalım nasıl yapıcak? ama bu kadar evde kaldıktan
sonra psikolojisi adına çok iyi olacak....
Sizler neler yaptınız bakalım, keyifler yerinde okuduğum kadarıyla.
Herkese benden selamlar.

slm kızlar yine pek uğrayan olmamış;
canımcım çalı kuşum yokluğun farkedilmezmi tabiki farkedildi ama alttan okuyup kaçıyosun sandım ben valla,ablan adına çok sevindim öyle böylede olsa işe başlaması bence iyi olmuş kendini daha çabuk toparlamasına vesile olur umarım:1rolleyes::1rolleyes:
haydeç ablacım şu baharın sıcaklığını hissetmeyi inana bende çok istiyorum zira sende bahar toplantısı yapacaz yaa senin o güzel bahçenin keyfini bir kez daha çıkaracaz yaa onun heyecanı var bende-tatlicadiarzu-
bu arada bu gün bende iki iş görüşmesi yaptım canlarım birini gönlüm çok istedi bu gün bana bi özel dua ediverinde ordan arayıp çağırsınlar haa gayret bi şu duaları birleştirelim duanın gücü haaa gayret hee ne dersiniz varmısın yokmusunuzzzzz:çok üzgünüm:

slm haydec abla nasılsın uzun suredır gurusemedık nasıl gıdıyor neler yapıyorsunuz< bakalım

hoşgeldin canım..iyi ne olsun..bende yoktum uzun zamandır..sanırım sende yoktun..birkaç akşamdır sohbete bakıyorum oradada yoksun..görüşürüz..bayrakları sallarız karşılıklı....Şeniz

beyazım canım kardeşim hakkında ne hayırlıysa o olsun canım...:Saruboceq: bendeyiz tabi..tüm sakaryalı kk lılar davetlimdir..hıdrellezi bende kutlucaz....

kızlar iyi akşamlar..ay bugün çok yoruldum..hafiften bahar harekatına kalkıştım..sinirlerimede iyi geldi..hırslanınca iyi iş yapılıyor..
evet bilgecimcimle başlayalım tatlım aklımdaydı kutlayacaktım ama bizim ergenin tantanasına unuttum.:bbo: kutlu mutlu hayırlı olsun.hihoyyythihoyyyt.
çalıkuşum ablan adına çok sevindim:1hug:.iş hayatı onada moral olur.zorluklarnı bilirim.teyzem benzer sorunları var.hatta bu yaz tekrar ameliyat olacak.allah şifa bekleyen herkese şifa versin..:Saruboceq:
dilaremmmmm bebüşüm..sen beni götürmedin küstüm saaaa:dilcikar:
beyazım canım allah yardımcın olsun:1hug:.allah gönlüne göre versin güzel gardaşım.Şeniz.hayılı haberler inşallah.
haydeç ablam kıs sen bizi özlemişin sanırsamyerimseniben.biz bahar gibi gacılarız ya ondan.sositososito.
diğer hatunlar huuuu nirdesiniz..CADIARZU.ses veren bakkem ..he bu arada bendenizim bizi biri gözetliyomu neee :1ninca::roflol:

Ben geldimmmlaelaelaelaelae
Çok yoğundum bugün başımı kaldıramadım işten.:çok üzgünüm:.Yarın ya işten çıkarılacam yada daha çok işe boğulacam.İnşallah çıkarırlar.:sm_cool:
Hayat ne tuhaf dimi beyaz iş istiyor bende işten çıkarsınlar istiyorum.:roflol:
Beyazım Toprağım dualarım seninle..:Saruboceq:
Herkesleri öpüyorumm
Şeniz

iyi akşamlar,benneyaptımki

gidip yatıcam bensiz çekilmez hiç bişi ama idare edin artık

hepinize allah rahatlık versin hanımlar rabbim herkezin gönlündeki hayırlı muratları versin dua isteğimi göremeyenler sizde yarın ediverin olurmu:çok üzgünüm:

iyi geceler kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah çalı kuşu sevindim ablananın iyi olmasına inşallah emekli yaparlarda rahat eder

slm arkadaşlar...nasılsınız bakalım...gümüşten haberi olan varmı...çok işleri var galiba....

slm arkadaşlar...nasılsınız bakalım...gümüşten haberi olan varmı...çok işleri var galiba....

bu gün kızımla çarşıya dolaşmaya çıkmıştık katlı çarşının oralarda karşılaştık gayet iyiydi ablacım herhalde onların ya pc yada net problemli pek giremiyo
kısmetsizim naber canım buralardasın görüyorumkisengözlerimebaksanab

bu arada aklıma gelmişken açtığım buluşma topiçine hiç biriniz uğramadınız kırıldım valla ben kendimi yedim bitirdim o resimleri basabilmek için ama şimdi kendim söylüyom kendim dinliyorum yarın silecem artıkın:dilcikaristisnalar kaideyi bozamaz)

reesımlerın nerde

çalıkuşum ablanın ii olmasına çok sevindim ,rabbim ytekrarrından korusun , bugününe şükürler olsun...
hafta sonu bizlerde pek aktif değildik, ondan farkedilmemş olabilir yokluğun ,ben kendi adıma slm edip çıktım...
bendende selamlaar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…