slm haydec abla nasılsın uzun suredır gurusemedık nasıl gıdıyor neler yapıyorsunuz< bakalım
slm kızlar yine pek uğrayan olmamış;
canımcım çalı kuşum yokluğun farkedilmezmi tabiki farkedildi ama alttan okuyup kaçıyosun sandım ben valla,ablan adına çok sevindim öyle böylede olsa işe başlaması bence iyi olmuş kendini daha çabuk toparlamasına vesile olur umarım:1rolleyes::1rolleyes:
haydeç ablacım şu baharın sıcaklığını hissetmeyi inana bende çok istiyorum zira sende bahar toplantısı yapacaz yaa senin o güzel bahçenin keyfini bir kez daha çıkaracaz yaa onun heyecanı var bende-tatlicadiarzu-
bu arada bu gün bende iki iş görüşmesi yaptım canlarım birini gönlüm çok istedi bu gün bana bi özel dua ediverinde ordan arayıp çağırsınlar haa gayret bi şu duaları birleştirelim duanın gücü haaa gayret hee ne dersiniz varmısın yokmusunuzzzzz:çok üzgünüm:
slm arkadaşlar...nasılsınız bakalım...gümüşten haberi olan varmı...çok işleri var galiba....
bu arada aklıma gelmişken açtığım buluşma topiçine hiç biriniz uğramadınız kırıldım valla ben kendimi yedim bitirdim o resimleri basabilmek için ama şimdi kendim söylüyom kendim dinliyorum yarın silecem artıkın:dilcikaristisnalar kaideyi bozamaz)
Merhaba arkadaşlar,
Hafta sonu 2 gün yoktum, kimselere farketmemiş yokluğumu...
İstanbula gittik, annemleri gördüm, yiğenimi sevdim doyasıya.
Birde sizlerle paylaşmayı istedim; ablam bugün işe başladı.
Allahıma binlerce şükürler olsun, artık ayağa kalktı.
Ayağında bir dolu aparatlar takılı, zorlanarak yürüyor ama;
kendi kendine yetebiliyor çok şükür. Dr raporu daha fazla
uzatırsa malulen emekli olacağını söylemiş, o yüzden işe
başladı bakalım nasıl yapıcak? ama bu kadar evde kaldıktan
sonra psikolojisi adına çok iyi olacak....
Sizler neler yaptınız bakalım, keyifler yerinde okuduğum kadarıyla.
Herkese benden selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?