aplam aplam seni buluyoruz.hydeç ablamı kaybediyorz,onu buluyoruz seni kaybediyoruzslm arkadaşım nasılsın öözletdin kendini ben buralardayım çok zaman bulumıyorum yoğunum biliyorsun bizim sayfa sohbet odası gibi oldu çok hareketli öpüyorum herkesi
yarın allah izin verirse yeğenimi askere uğurlayacaz ankaraya gidiyor biraz heyecan biraz üzgün allahım herkesin evladını hayırlısıyla kavuştursun bizimkinide
bilgem biraz daha durabilir sanırsam.ama genede siz bilirsünüz:sm_confused:
slm arkadaşım nasılsın öözletdin kendini ben buralardayım çok zaman bulumıyorum yoğunum biliyorsun bizim sayfa sohbet odası gibi oldu çok hareketli öpüyorum herkesi
yarın allah izin verirse yeğenimi askere uğurlayacaz ankaraya gidiyor biraz heyecan biraz üzgün allahım herkesin evladını hayırlısıyla kavuştursun bizimkinide
merhabalar kızlar malum para pek uğrayan olmaz uğrayanda bi selam verir kaçar ben gibi=))bu gün kız babasına gitti başı boş kaldım dün bendenizimle rütun buluşmamızı gerçekleştirdik bu günde öyle bi buluşma olsa çok güzel olurdu huu beni duyan varmı herkeze uyarım yanişakkıdı
bu arada bu akşam kızımla ben roşum sende misafirdik ama bizden pek memnun kaldığını sanmıyorum kızım evinin her yerine işedi:roflol:hayırdır inş.
yok bilgecim yaa göründüğü kadar güzel değildi hava:)
beyazlaydık parkta
üşüdükk yafff
aboov ben de sabah beri bu koku nedir diyodum,-tatlicadiarzu-
hayır olsun bebişim bereket diyelim ,yakışır dime ,
her zaman beklerim çocuktuu yapar diyerekten...Şeniz
ohhh millet ne şanslı siz üşümüzsünüz ama etrafı yakıp kavurmuşsunuzdur yawyulaayy:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?