Sakarya///54

çok guzel zaman geçirdiniz.resimleri gordum.tebrikler.harika oldular.inşallah birdahakine bizde katılırız. selamlar arkadaşlar.

aplam aplam seni buluyoruz.hydeç ablamı kaybediyorz,onu buluyoruz seni kaybediyoruz..bak topiciğimiz nekaaa haraketlendi...eskiden 3.sayfadan bilem topluyoduk topiğiartık listenin başından inmiyoruz......:hooray::hooray:
bu arada allah kavuştursun.allah bütün mehmetçikleri korusun..
ya arkadaşlar resimleride koyarsanız çok uzun süre tutmak iyi değil.yanim eltüme katılıyorum...bana her iki türlüde uyar..

bilgem biraz daha durabilir sanırsam.ama genede siz bilirsünüz:sm_confused:

pisim siz nasıl isterseniz öyle yapcam zaten bu arada ikimizn o fotosunu çok sefiyomm:asigim:

kuşum saçlarım hakkındaki yorumun için teşkür Şeniz
gözüm alışamadı ama koyu yapmasam alttaki kapanmıycaktı öyle oldu iştebenneyaptımki

kızlar ben yeni topiçi açtım,resimleri fazlada tutmayı düşünmüyorum, bilgecim sen sil istersen bir iki gün sonrada ben silerim olurmu dadluumşakkıdı

bencede yeni fotolar yüklendiği için geçen haftaki fotolar silinse ii olur,bilgecim sen netçeni bilirsin bebişiim,bendenizcim tedirgin olmakta haklı,
yeni fotoları topicimizdeki arkadaşlarımızın görmesi yeterli,o yüzden fazla durmasına gerek yok ,en yakın zamanda sende netçeni bilirsin beyazım,
bu arada yeşilgözlü ablacığım allah sağlıkla kavuştursun , hayırlı teskereleer ..
hepinize ii geceleer güzeller,muckss

iyiyim arkadaşım sen nasılsın ...çok hastaydın .iyimisin şimdi...evet denk gelemiyoruz bir türlü..

bendenizim içimi hoplattın ya..olabilir fotoları belki de hiç koymasak diyorum..ben yaşlı başlıyımda kim netcek beni..ama sizlerin fotolarını alabilirler allah korusun....klava:

günaydın günaydın günaydınnnnnnnn
herkese iyi pazarlar kızlar.hihoyyyt....ne o gene kimseler yok topicte.:sm_confused:.haftasonunda herkesin işi var galibaaaaa.....

günaydınnnnnn
az bulutlu hafif serin üşüsekmi ısınsakmı denilicek bi hava
nedeceğnizzzz bugün bakimm

tünaydın güzeller hepinize ii pazarlar,
dün bayaa yoğundum iş güç gezmek derkene çok yoruldum,
bugün uyandığımdan beri bi üşümem vaa ,onçün bi yere gitmee düşünmüyom, yatçem yumuşak yumuşak
haydin gününz güzel geçsin...

merhabalar kızlar malum para pek uğrayan olmaz uğrayanda bi selam verir kaçar ben gibi=))bu gün kız babasına gitti başı boş kaldım dün bendenizimle rütun buluşmamızı gerçekleştirdik bu günde öyle bi buluşma olsa çok güzel olurdu huu beni duyan varmı herkeze uyarım yanişakkıdı
bu arada bu akşam kızımla ben roşum sende misafirdik ama bizden pek memnun kaldığını sanmıyorum kızım evinin her yerine işedi:roflol:hayırdır inş.

aboov ben de sabah beri bu koku nedir diyodum,-tatlicadiarzu-
hayır olsun bebişim bereket diyelim ,yakışır dime ,
her zaman beklerim çocuktuu yapar diyerekten...Şeniz

kızlaar canım çok sıkılıyor bugün işteyim hava çok güzel görünüyor ama ben camdan izlemekle yetiniyorum:çok üzgünüm:

yok bilgecim yaa göründüğü kadar güzel değildi hava:)
beyazlaydık parkta
üşüdükk yafff

aboov ben de sabah beri bu koku nedir diyodum,-tatlicadiarzu-
hayır olsun bebişim bereket diyelim ,yakışır dime ,
her zaman beklerim çocuktuu yapar diyerekten...Şeniz

dün bendenizle bi niyetine girdik uygun olduğun bi cumartesi kapını çalabiliriz canoyla bilgeyide alıveririz yanımıza ee tabi sende sevgülü eltün kısmetsizi alırsın güzel bir gün geçiririz inş.cokacimcoook

iyi akşamlar hatunlar nassınız bakemm..
ben eh limoni gibiyim..bu arad beyazım spor salonu diyodun ya bu hafta içinde görüşmeye gidecem.sanırım haftaya başlayabilirimkaydirigubbakcemile.isteyen ve ilgilenenlere duyurulur...sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…