günaydn kıslar bende sakaryalıyım fakat evlendkten sonra ist geldim 2 senedr istnbuldaım.maltepede oturuyordum sakaryadayken...
Hayırdır bendenizim, neyin var canım?
bendenizim hayırdır yaaa özel değilse ben burdayımmm:1hug:
Son anda bilgim olan bir konuyu sanki ben sorguluyomuşum gibi gözüktü.Bu çok moralimi bozdu.En sinir olduğum şey yanlış anlaşılmak.Ancak bu kadar anlatabiliyorum.
Az önce arkadaşımın yanına gittim iki muhabbet edince rahatladım biraz.
Sorun ne biliyormusunuz her işim ters gidiyor.Sıkıldım artık...
arkadaşım hoşgeldin...güzel paylaşımlara beklerizz..a.s.günaydn kıslar bende sakaryalıyım fakat evlendkten sonra ist geldim 2 senedr istnbuldaım.maltepede oturuyordum sakaryadayken...
oy kıyamam ben sana,her zaman kara bulutlar dolaşmıcak hayatında elbet güneş açacak ,zor olsada sabırlı olmaya çalış cnm,kendine ii bak öptm seniŞeniz
havadanmıdır nedir moralller bozuk
bendenizim
geçer canımmmmm üzülme bak ben üzülüyomuyum:)
evet üzüşüyorum ama
offf ne diyim
sabır ver Allahımmmmmm..!
iyi aklamlar kızlar....
bendenizim canımcım.sıkma kendini....bazen gerçekten herşey insanın üstüne üstüne gelır..ama inadına eğillmemek inadına direnmek gerek..şu 10gündür yaşadığım sıkıntıma rağmen gülmeye uğraşıyorum.herşeye rağmen inadına inadına.........
iyi geceler kızlar
bendenizim ne oldu be sıkma canını kuşum
her işim ters gidiyor dersen ters gider inan
iyi düşün iyi olsun
karamsar olma evet biraz polyannacılık yapıcaksın ama inan herşey daha iyi olacak
nasıl bakarsan öyle görürsün bebişim pozitif bak hadi bakim kader ortağım güzel günler göreceğiz:1hug:
bendenizim canım ne sıkıyon kendini beni düşün mutlu olursun:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?