Sakarya///54

günaydn kıslar bende sakaryalıyım fakat evlendkten sonra ist geldim 2 senedr istnbuldaım.maltepede oturuyordum sakaryadayken...

Günaydın arkadaşlar;
Kapalı bir hava var yine, bu yıl yaz gelmeyecek sanırım....
Gününüz güzel geçsin.

günaydn kıslar bende sakaryalıyım fakat evlendkten sonra ist geldim 2 senedr istnbuldaım.maltepede oturuyordum sakaryadayken...

Hoşgeldin canım..ŞenizSenin gibi Sakaryalı olup İstanbulda oturan dilarem var.. Sizlerde çoğalında İstanbulda Sakarya buluşması yapın:lepi:

kızlar günaydın Şeniz
hepinizi çok özledim dün filan hiç giremedim gece işten geldiğimde saat 00.30 du:çok üzgünüm: şimdide kahvaltı yaptım aneyle çarşı pazar yapcaz yokluğumdaki sayfaları bile okuyamadım akşama geleyim okuyup yazarım çok seviliyosunuz canlarımbu topiğe emek veren zaman ayıran canlar iyki varsınıza.s.

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
çalıkuşu

Misafirimiz her kimsen, gel sende yaz merak ettim böyle görünce.
CADIARZU

of kızlar nerelerdesiniz birileriyle konuşmaya ihtiyacım var..Yada direk yerin dibine geçmeye:çok üzgünüm:

Hayırdır bendenizim, neyin var canım?

bendenizim hayırdır yaaa özel değilse ben burdayımmm:1hug:

Son anda bilgim olan bir konuyu sanki ben sorguluyomuşum gibi gözüktü.Bu çok moralimi bozdu.En sinir olduğum şey yanlış anlaşılmak.Ancak bu kadar anlatabiliyorum.
Az önce arkadaşımın yanına gittim iki muhabbet edince rahatladım biraz.

Sorun ne biliyormusunuz her işim ters gidiyor.Sıkıldım artık...

canım umarım biran önce düzelir durum şu an işlerin ters gidiyor gibi görünüyo olabilir ama inşallah herşey senin istediğin gibi olur bundan sonrası dilediğin gibi olur canımm sen herşeyin en güzelini hakediyorsun unutma bunuu:1hug:

oy kıyamam ben sana,her zaman kara bulutlar dolaşmıcak hayatında elbet güneş açacak ,zor olsada sabırlı olmaya çalış cnm,kendine ii bak öptm seniŞeniz

havadanmıdır nedir moralller bozuk
bendenizim
geçer canımmmmm üzülme bak ben üzülüyomuyum:)
evet üzüşüyorum ama
offf ne diyim
sabır ver Allahımmmmmm..!

iyi aklamlar kızlar....
bendenizim canımcım.sıkma kendini....bazen gerçekten herşey insanın üstüne üstüne gelır..ama inadına eğillmemek inadına direnmek gerek..şu 10gündür yaşadığım sıkıntıma rağmen gülmeye uğraşıyorum.herşeye rağmen inadına inadına.........

oy kıyamam ben sana,her zaman kara bulutlar dolaşmıcak hayatında elbet güneş açacak ,zor olsada sabırlı olmaya çalış cnm,kendine ii bak öptm seniŞeniz

havadanmıdır nedir moralller bozuk
bendenizim
geçer canımmmmm üzülme bak ben üzülüyomuyum:)
evet üzüşüyorum ama
offf ne diyim
sabır ver Allahımmmmmm..!

Teşekkürler arkadaşlar..İnsan bunalıyor bazen işteeee:a015:

iyi geceler kızlar
bendenizim ne oldu be sıkma canını kuşum
her işim ters gidiyor dersen ters gider inan
iyi düşün iyi olsun
karamsar olma evet biraz polyannacılık yapıcaksın ama inan herşey daha iyi olacak
nasıl bakarsan öyle görürsün bebişim pozitif bak hadi bakim kader ortağım güzel günler göreceğiz:1hug:

Bugün herşeye pozitif bakacam bakalım nasıl olacak..

bendenizim canım ne sıkıyon kendini beni düşün mutlu olursun:teselli:

Herkesin sıkıntıları farklı farklı işte Allahım dayanabileceğimiz kadar dert veriyor biliyorum ama sus sus bir yerde patlıyor insann...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…