Sakarya///54

Günaydın arkdaşlar..Şeniz
Hava bugün güzel..Kalkın yataklarınızdan çıkın dışarı yürüyüş yapın.. Bunun için neler vermezdim
:a015:

günaydın sakaryam,gününüz güzel geçsin...a.s.
bendenizcimin dediği gibi hava çok güzel,ben sabahın 7.20 geçesinde kocişim işe çıkarken onla çıktım yürüyüşümü yaptım içim açıldı ,şinci kahvaltımı yapçem ,soracıma güne hazırım ve yoğun bi gün geçircem, hadin herkeşlere kolay gele canlar muck...

bugün herşeye pozitif bakıcam:)))))))
ayy böyle dedikçe gülesim geliyo he demek işe yarıyomuş
duvarları pembeyemı boyasam ki
hihoyyyt

Merhaba arkadaşlar,
gene kimsecikler yok topikte.
Bendenizim inşallah bugün daha iyisindir.
Yeni bir topik açtım
gelmek isterseniz link;

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/271964-kk-rekorlari.html

slm sakarya... slm kk lı hanımlar....

bendenizim canım kardeşim sıkma canını.. herşey yoluna girer inşallah...Şeniz

İyiyim bugün arkadaşlar.Yanlış anlaşılma bir arkdaşımın araya girmesiyle halledildi...

slm kızlar hava çok güzel ama benim üstümde bi yorgunluk var gözümü zor açıyorum bu günmirmirmirmir
bendenizim bu gün iyi olmana sevindim akşam çağırdım msneye ama gelmedin azcık dertleşirdik be gülüm:çok üzgünüm:

Ben sabah gördüm mesajnı be şikerim..

slm kızlar nasılsınız bendeniz durumun düzelmesine sevindim canım üzme kendi
ay kızlar ben bugün çok yoruldum dinlenirken sizlerede bakayım dedim hergün takip etmeye çalışıyorum ama yazmaya yazılanların hepisini okumaya fırsatım yok biliyorsunuz kursa gidiyorum bugünlerde dahada yoğunuz ve artı kurdele işide yapıyorum of of öpüyorum hepinizi

merhaba hanımlar özlemiş,, olarak ,hepinize selam..ya bu bizm pc .ara ara ,gidip geliyor ..uğraşa uğraşa yaptım ..nasıl yaptımı bende bilmiyom..bu aralar çarşıda sık sık karşalaştığım biri var.. beyaz ..omu çok geziyo benmi bilmem....ama süprizleri seviyorum....görüşmek üzere hanımlar ..hepinizi çok seviyorum,,

evet canım bu sıralar çok sık karşılaşıyoruz bu benide çok mutlu ediyor beni yine bi iş başvurusunda yakaladın benim gezmelerim anca öyle nerde eleman arıyorlar ben orda-tatlicadiarzu-

bence ikinizde geziyorsunuz...sizi gidiler sizi...kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar ,,haydeçim seni gördüğüme çok sevindim...nasılsın canım epeydir görüşmedik umarım herşey yolundadır..,,görüşmek üzere,,öpüyorum,,

sakaryamın güzelleri günaydın...
bugün teyzemdeyim..ona arkadaşlık yapıyorum.
bendenizim şekerim moralinin düzelmesine çok sevindim.
yeşil gözlü ablacım ne kaaaa meşgul hatunsun yaf...
beyazım toprağım aktif hatun....gümüşcüm seni buralarda görmek ne güzel,,
bilgecim janummm nassen dipçik gibisennn.....
dilarem kısssss dönmedin mi tatilden.es buralarada bi girne havası getir yaf...
haydeeeeeeeeeççççç ablammmmmmmmmm özledim senüü......
eltim eltim ..huuuuuu sende uğramamşın bugün...
diğer arkadaşlar ceeeee deyip kaçmayın bakkkemmm........
ay ne çok konuştum..hava gibi benimde moralim düzeldü..onun içün çenem düştü sanırım

cumanız mübarek olsun hanımlar rabbim tüm dualarınız kabul etsin:Saruboceq:
ahanda roşum gelmemiş bu sabah:1shok:

birkaç gündür ya ben misfirlikteyim ya birileri bende pek gelemedim umarım hepiniz iyisinizdirrrr şimdi de kaçamak girdim cumanızı kutlayam dedimm nasılsınız sakaryamın güzel hatunlarııııııııa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…