Sakarya///54

cumanız mubarek olsun canlar...

gümüşüm evet canım burdayım artık ..senide burda görmek çok güzel

kısmetsizim bende sizleri özledimmmmmm.

myhope canım benim nasıl gidiyor hamilelik..bak çok yorma kendini....Şeniz

iyi akşamlaa kıslar,efet ahanda ben gelmemişim bu sabah :1shok:,pek bi yoğundum anacığımda misafir vaadı,sabah ona bişeler hazırladım ev işi felan size slm edemedim...
az önce geldim amaan yorulmuşum bea ,dinlenmeye çekiliyom şinci hadin görüşürük, muck.Şeniz

kızlar iyi akşamlar nerdesinizzz bi yakalayamadım sizi yaa
bugün ölmişem sabah babamı kontrole götürdük sonrada annemle alışvareşe çıktık çok yoruldum bende

gümüş boncuğum hoşgeldin kuşum
haydeç ablacım sende buradasın artık ne güzela.s.

bakıyorumda havalarla birlikte morallerde düzelmiş yaşasınnhihoyyyt

iyi akşamlar kızlar nassannızz bakkim hehe uyuzluk olsun uğraşın okkummayaaa
ben eh işte iyi diyelim iyi olsun akşam çok iğrenç bi rüya gördüm hala onun etkisindeyim allah hayırlara çıkarsın diyorum,bilgecim bugün annem seni aramış sanırım bana elif dedi diyo ee dedim benim arkadaş o neye aradın diye çağrı gelmişti ondan dedi anlamadım valla gerçi geçen onunkinden seni aramıştım yaa ondan sanırım karıştırdı hastane yolunda imişiniz rahatsız ettik kusura bakam-tatlicadiarzu-

kıs beyaz kafamı döndürdüm gece gece..üj kuruşluk aklım vardı.çorba oldum kısss-tatlicadiarzu-

günaaydın güzel sakaryalılaar,
anaam ben yoiken geyik bilem yapamamışınız tüf,
kıslaa bu günlerde pek bi haraketsiz kaldık yaf,
neysem inş.yine görüşürük eskisi gibin ,
gününüz güzel geçsin güzeller...

:roflol::roflol::roflol:
kız sesiniz ne kadar benziyooo ben sen sandım bi güzel konuştum yaaaa:roflol::roflol::roflol: hatta tel kapandı annem kimdi o dedi bizim elifti dedim ama beni tanımadımı ne anlamadım sonra ben onu ararım dedim:roflol::roflol:ayyy koptum yaa şimdi

gülme krizimi atlattıktan sonra kocaman bi öpcükkk hepinize vedeeee dipçik gibin bi günaydııınnnnhihoyyyt

pisim walla bi denk gelemedik
ben bu hafta aneyle babeyi bi yollıyam bakın o zaman topikten çıkıyommusositososito

Gunaydin kislarr,bugun tatil bitiyor ve ben donuyorum topicigimize.Imkansizliklar icinde,ordan burdan int baglantisi satin alarak bakmaya calistim ama pek yazamadim.Neyse yarin uzuuun uzuuun yazarim.Hepsinizi optum bea.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…