Sakarya///54

Gunaydin kislarr,bugun tatil bitiyor ve ben donuyorum topicigimize.Imkansizliklar icinde,ordan burdan int baglantisi satin alarak bakmaya calistim ama pek yazamadim.Neyse yarin uzuuun uzuuun yazarim.Hepsinizi optum bea.

bekleris efeniim ,bisde seni öptük bea....

günaydın güzeller......
gene geldik bi haftasonuna...herkese bol güneşli günler dilliyorummmmm.öpüyorum en kocamanından....

günaydın şekerler bu gün hava süper benim keyfimde doğrusu süper hepinizi öpüyorumŞeniz
bilgecim bu ses maduru bi tek sen değilsin canım biz anlamıyoruz ama nedense çok karıştırırlar sesimizi annemlekaydirigubbakcemile2
dilaremcim hadee canım çabuk gel özledik heee seni sen yokken herkezin lafı havada kaldı be gülüm-tatlicadiarzu-
hadi hanımlar kaçtım kendinize iyi davranın :sm_cool:

slm sakarya... galiba buranın bereketini ben kaçırdım...kimseler yok yaffff.

ben geldigimzamanda hep ayni oluyor ablacim.Selam hatunlar.Resimlerinize baktim hepiniz pek güzel cikmissiniz yani.Her zaman yazamiyorum vaktim olmuyor ama elimden geldigi kadar okumaya gayret ediyorum.Hepinizi tek tek öptüm.Hafta sonunuz iyi gecer insallah.

iyi diyelim iyi olalım güzelim,ama malesef aynen evde pineklemeye devam iş miş yok daha doğrusu iş çokta beni beyenen yokşakkıdı

iyi diyelim iyi olalım güzelim,ama malesef aynen evde pineklemeye devam iş miş yok daha doğrusu iş çokta beni beyenen yokşakkıdı

Ya bu tipseyler biraz nasip isi.Benim erkek kardesim belki ellinci isine girmistir, bir yerde duramadi sabirsiz.Kiz kardesim de zavalli ,senin gibi bir türlü is bulamadi.Insallah bulursun kafana göre bir sey.

kıss aylacım sen nerelerdesin...bebiş dediğine göre...anladım kız erkek söle bakem...analı babalı büyüsün canım..rabbim hayırlı yazılar yazsın..

Günaydın kızzzzlaaaaarkaydirigubbakcemile3
Döndüm dün gece tatilden amaaaa:uhm:
Ciddi anlamda tatile ihtiyacım varkafamçokkarıştı
Bebekle tatil değil,talim yapılıyormuş yahuuuu:roflol:
Hepinizi çooook özledimmmm,burdayım artıkınnnn:sm_cool:

günaydın güzellerrrrrrrrrr.....
nasılsınız bakkeem ...haydeç ablacım bizim burası dalgalı deniz gibi ...bi bakarsın çoşmuşş,bi bakarsın durulmuş...sengözlerimebaksanab
aylacım özletme kendini...arada da olsa bi selam at canım..
ve diloşşşşş tatlumm.gamyoncuiremsu.geldin mi..yediğin içtiğin senin olsun ..neler yaptın anlat bakalım..hihoyyyt....
dün akşam çarşıda canomla karşılaştık..hihoyyytanneciği ve kızçesiyle beraberdi..bizde bizim ergenle bişeyler bakıyoduk.benim kızçe yüzünden fazla konuşamadık ..:sm_confused:
hepinize iyi pazarlar dilliyorummmmmmmmmm:teytey:

slm kızlar ayyy yaz geldi haydii gezmeyehihoyyyt

slm kızlar...beyazım işin gücün gezmek:jeyyar: kıss bu işleri kim yapcak..bak yaz geldi diyon... temizlik ne olcak..güneş çıktı bütün pislikler ortada valla..şimdidde yaz temizliği ...:sm_confused:

kıss aylacım sen nerelerdesin...bebiş dediğine göre...anladım kız erkek söle bakem...analı babalı büyüsün canım..rabbim hayırlı yazılar yazsın..

Bir oglumuz var teyzesi ellerinden öper.Allah razi olsun ablacim,insallah cümlemizinkine hayirli yazilar yazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…