Sakarya///54

Gunaydin hepiciginize
Yeni bir gun basliyor
Uyku dutmuyor beni havalar bu denli gozel olunca
Haydi hopppp hoooop hobalaaaa
Eller havaya,Rosum gel bakem halaybasim
Kedicim tutayim kiyruktan
Beyazim vazgectim diskodan halaya geeeel
Bilgecim,Bendenizim yavruslar citirlar hadeeee
My hope gebesiiiiii nerde onun bebesiiiii at gobecik bebeylee
Hop hop Cano hanim da burdalar
Eller havayaaaaa
Haydeccccc haydeeee gel halaya
Gumus boncuk
Ayla 54
Calikusuuuuum hadi cosalim
Yesilgozluuuuu hadi gozunu sevemmmm
Unuttum mu giiiiii kizmayin bana
Ben bu kafaylaaaa coook hata yaparim
Hobareyyyyyy heehuuuuu hele hele gulu gulu
Tey teyyyyyyy

Günaydınnnnn
Hava çok güzel kalkın haydiiiiiikaydirigubbakcemile2
İşlerim çok yoğun bu sıralar tamda havalar güzelkennnnnnkafamçokkarıştı
Neyse öptüm hepiniziiiii
Şeniz

günaydın sakaryamın güzel hatunları..hihoyyyt..
diloşşşş sabah sabah bu ne enreji kıs..hem öle kuyruğumu fazla çekmeeeeeee acıyoooooolülülülülülü
bu sabah erken çıkıcam evde ..malum geldi 23 nisan neşe doluyo insan..çok yoruldum ama valla....bitsede bende rahatlasam.
neyse hava gerçekten çok güzel..hadii bakeeem..havanın tadını çıkarın.:teytey::dance:...

gününüz aydın olsun güzeller,a.s.
bugününün kıymetini bilin yarından sora yağmur geliimiiş,
ona göre evlerde durman çıkın çıkın gezin,
diloşum bende gözel havayı gördümmüydü dünyada uyumam,
halaya geç kaldım galbaa:teytey::teytey::teytey:haydeee ,
gününüz dışardaki güneş gibin güzel olsun yafrulaaŞeniz

geldim...geldim..bensiz olurmu...:jeyyar:haydiiii
:1hug:

merhabalr canlarım ohhh ne güzel neşeniz bol olsun benim moral sıfır ama sizlerin sayesinde yüzüm gülüyo şutarafagittibenim maziden kalma salak yine ortalığı karıştırmış benim başımı belaya sokacak yaa:mymeka: şincik o durumu halletmeye gidiyorum akşam gelince detaylıca anlatırım anlatıp rahatlamam lazım çünkü çok sinirliyi çoookkötükedihüso

eevet bekliyoz,durum nedirCADIARZU

Önce çekerim,sonra öperimŞeniz

hayırlı geceler canlar... bugün burdaydım ama pek yazamadımm... benim torunlar oldu...size baştan anlatayım..2 aydır bahçeye dişi bir köpecik geliyordu... bende geldiğinden beri onu besledim...son zamanlarda anladımki bebişleri olacak...bu sabah doğumu gerçekleşti..anne ve yavrular çok zayıf olduğu için 5 bebişten 2 si öldü..çok üzüldüm..onlara yer yaptık eşimle...3 tanesi yaşıyor..bugün onlarla ilgilendim...inşallah diğerleri yaşar...bi görseniz canlar o kadar tatlılarki..bilmiyorum ben anlatıyorum ama hayvan seviyormusunuz...ben bu konu hakkında konu açtım..fotolarını görmek isterseniz bakın derim...

günaydın hanımlar ..haydeç ,,arkadaşım....ben konuyu görmüştüm ..sen çok iyi kalpli bir insansın ..hayvanlara dahi merhamet ediyorsun..kalbinin güzeliği,,bebişlerin hayırlı olsun canım..beyyazcım bekliyoruz haberlerini,,.öptüm arkadaşlar ,,işleriniz kolaygelsin..

günaydın arkadaşım..günaydın dostlar...teşekkürler canım...Şeniz

O köpekleri de seni de yirim benkaydirigubbakcemile3
Hayvan seven insan severa.s
O üç yavrunun şansı senin yanında olmak
Bu arada anneleri de nereye tükkan açacağını iyi biliyormuş heeee:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…