Sakarya///54

Arada bir gözüküyom canim.Islerden firsat buldukca.

Geldim yavyuuuum,senin lafını havadan kapar,istediğin yere kondururum,neresi göster yeter gulümmmmŞeniz

Heeeeyooooo heyyyyyoooo döndüm pisi pisimmmm.:teytey:
Valla bizim tatil anlayışımız yeme içmeden ibaretttir,amaaaaa bu sefer zır aç dolaştım açık büfenin etrafında yutkuna yutkunacokacimcoook
Sonunda bi salata bi küçük tabak zeytinyağlı yemek, o da kızçem izin verirseeee:sm_confused:
Özlediniz mi beni heeeeeyerimseniben

diloşum hoşgeldiin bebeeemm ,özledik tabe canım benim canım,ooh enercini depoladın mis gibin şincik bize daatarsın dimee,uzat yanağını öpçemŞenizberoşumuda Şeniz
iyigeceleer sakaryaama.s. ,bugün çook yoğundum doğru dürüst oturmadım ooy yorulmuşam -tatlicadiarzu-,şincik dinlenmee çekiliyom hepinizi öptüüm,Şeniz

günaydın hanımlar ,,en erkenci benim galiba . bugün..çok yoğunum bidaha giremem ..bir bakayım dedim..GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN..

günaaydıın güzeller,sakaryam hatunların pek bi tembel oldu yaf,hadin kıpraşın dışarda süpper bi hava var,çocukları gönderip hemmen çıkçem,sabırsızlanıyom valla,benlen yürüyüşe gelmek isteyen yok muu?
(koyduğum fotoda ortadaki eltim kısmetsiz pisi oleyo ne ka kararlı görünüyo dime?)

Son düzenleme:
günaydın günayyydddddddddınnnnnnnnn..:teytey:...
kıs roşum bak sabah sabah 3 hatun uğradıkkaydirigubbakcemile..ne kaaaaa çalışkan hatunlarız...valla havalar açınca herkesin işleri gezmeleri arttı sanırım..bende hayırlısıyla şu 23 nisanın bi atlatsam...
diloşşşşş janummmmmmm..:1hug:.ösledik tebiii....ogüzel kızçeni benüm için kocamaaannn öp.......
hadin kızlar gerçekten bugün hava çok güzel..hepiciğiniziiiiiii öpüyorummmmmmmmmmmmŞeniz

Günaydın güzeller güzeliiiiii:sm_cool:
Enerji depolamak bir yana enerji sarfiyatı had safhadaydı ama yarasın Beroşuma,tatil yaptı çatırrrr çatırrrr.:dance:
Anneyle babaya gelinceeeeeeekafamçokkarıştı
Aha da bööööle olduk peşinden-tatlicadiarzu-
Özledim hepsinizi:1hug:
Hadi bakalım Sakarya eller havayaaaaa:teytey::teytey::teytey:

Biz de seni yalıyozzzzz:icecream:
Beray henüz öpemiyo amaaa tükürük manyağı yapar valla seniiii:ecrin_bebek:

günaydınmı desem tünaydınmı desem ki acaba?bu gün pek keyifsizim ben ama havanın güzelliği benide gülümsetmeye yetmiyor değil bu gün evde yalnızım biraz kafama göre takılacam artık temizlikmi olur başka şeymi olur bilemiyorum yani-tatlicadiarzu-neyse hadi bakem görüşürüz sizlerde uğrayın buralara topiçimiz sahipsiz kalmasınşakkıdı

Keyifsizken temizlik mi yapılırrrr kıssss:bbo:
Bence yalnızken yapılacak en güsel şey bi kahve bi dergi bi de ayaklarını uzatabileceğin rahaaaat bir koltukkkk

Keyifsizken temizlik mi yapılırrrr kıssss:bbo:
Bence yalnızken yapılacak en güsel şey bi kahve bi dergi bi de ayaklarını uzatabileceğin rahaaaat bir koltukkkk

kafam çok karışık bu günlerde canım dağıtmam lazım ama bişeyde yaptım yok valla-tatlicadiarzu-

Derdin mi var,öylesine mi gülom:uhm:
Dağıtmak istiyorsan diskoya götürem kıs seninaniknanik

var valla ama çaresi yok sanırım:çok üzgünüm:bi halt yedim geride dönemiyorum ah guru sen nelere kadirsinsenağlamabende son ses kulağımda kulaklık müzik dinliyorum:lepi:

valla ne siz sorun ne ben anlatayım canımcııım eyyy zaman sen nelere kadirsin diyorum sadeceşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…