günaydın güzellerrrrrrrrrr.....
nasılsınız bakkeem ...haydeç ablacım bizim burası dalgalı deniz gibi ...bi bakarsın çoşmuşş,bi bakarsın durulmuş...sengözlerimebaksanab
aylacım özletme kendini...arada da olsa bi selam at canım..
ve diloşşşşş tatlumm.gamyoncuiremsu.geldin mi..yediğin içtiğin senin olsun ..neler yaptın anlat bakalım..hihoyyyt....
dün akşam çarşıda canomla karşılaştık..hihoyyytanneciği ve kızçesiyle beraberdi..bizde bizim ergenle bişeyler bakıyoduk.benim kızçe yüzünden fazla konuşamadık ..:sm_confused:
hepinize iyi pazarlar dilliyorummmmmmmmmm:teytey:
Geldim yavyuuuum,senin lafını havadan kapar,istediğin yere kondururum,neresi göster yeter gulümmmmŞenizgünaydın şekerler bu gün hava süper benim keyfimde doğrusu süper hepinizi öpüyorumŞeniz
bilgecim bu ses maduru bi tek sen değilsin canım biz anlamıyoruz ama nedense çok karıştırırlar sesimizi annemlekaydirigubbakcemile2
dilaremcim hadee canım çabuk gel özledik heee seni sen yokken herkezin lafı havada kaldı be gülüm-tatlicadiarzu-
hadi hanımlar kaçtım kendinize iyi davranın :sm_cool:
Heeeeyooooo heyyyyyoooo döndüm pisi pisimmmm.:teytey:
günaydın güzellerrrrrrrrrr.....
nasılsınız bakkeem ...haydeç ablacım bizim burası dalgalı deniz gibi ...bi bakarsın çoşmuşş,bi bakarsın durulmuş...sengözlerimebaksanab
aylacım özletme kendini...arada da olsa bi selam at canım..
ve diloşşşşş tatlumm.gamyoncuiremsu.geldin mi..yediğin içtiğin senin olsun ..neler yaptın anlat bakalım..hihoyyyt....
dün akşam çarşıda canomla karşılaştık..hihoyyytanneciği ve kızçesiyle beraberdi..bizde bizim ergenle bişeyler bakıyoduk.benim kızçe yüzünden fazla konuşamadık ..:sm_confused:
hepinize iyi pazarlar dilliyorummmmmmmmmm:teytey:
kız ben sana demiyom mu aniden foto çekme diye....senü paparazii senüüüüüükaydirigubbakcemile3piişt kısmetsiz yeni pozunu buldum nasıl ?
Günaydın güzeller güzeliiiiii:sm_cool:diloşum hoşgeldiin bebeeemm ,özledik tabe canım benim canım,ooh enercini depoladın mis gibin şincik bize daatarsın dimee,uzat yanağını öpçemŞenizberoşumuda Şeniz
iyigeceleer sakaryaama.s. ,bugün çook yoğundum doğru dürüst oturmadım ooy yorulmuşam -tatlicadiarzu-,şincik dinlenmee çekiliyom hepinizi öptüüm,Şeniz
Biz de seni yalıyozzzzz:icecream:günaydın günayyydddddddddınnnnnnnnn..:teytey:...
kıs roşum bak sabah sabah 3 hatun uğradıkkaydirigubbakcemile..ne kaaaaa çalışkan hatunlarız...valla havalar açınca herkesin işleri gezmeleri arttı sanırım..bende hayırlısıyla şu 23 nisanın bi atlatsam...
diloşşşşş janummmmmmm..:1hug:.ösledik tebiii....ogüzel kızçeni benüm için kocamaaannn öp.......
hadin kızlar gerçekten bugün hava çok güzel..hepiciğiniziiiiiii öpüyorummmmmmmmmmmmŞeniz
Keyifsizken temizlik mi yapılırrrr kıssss:bbo:günaydınmı desem tünaydınmı desem ki acaba?bu gün pek keyifsizim ben ama havanın güzelliği benide gülümsetmeye yetmiyor değil bu gün evde yalnızım biraz kafama göre takılacam artık temizlikmi olur başka şeymi olur bilemiyorum yani-tatlicadiarzu-neyse hadi bakem görüşürüz sizlerde uğrayın buralara topiçimiz sahipsiz kalmasınşakkıdı
Keyifsizken temizlik mi yapılırrrr kıssss:bbo:
Bence yalnızken yapılacak en güsel şey bi kahve bi dergi bi de ayaklarını uzatabileceğin rahaaaat bir koltukkkk
Derdin mi var,öylesine mi gülom:uhm:kafam çok karışık bu günlerde canım dağıtmam lazım ama bişeyde yaptım yok valla-tatlicadiarzu-
Derdin mi var,öylesine mi gülom:uhm:
Dağıtmak istiyorsan diskoya götürem kıs seninaniknanik
Derdin mi var,öylesine mi gülom:uhm:
Dağıtmak istiyorsan diskoya götürem kıs seninaniknanik
var valla ama çaresi yok sanırım:çok üzgünüm:bi halt yedim geride dönemiyorum ah guru sen nelere kadirsinsenağlamabende son ses kulağımda kulaklık müzik dinliyorum:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?