Sakarya///54

tamam o zaman görüşürük gene,ben kaçiim malum erken kalkıyom yaa uyku geldi bedenemirmirmirmir allah rahatlık versin hepinizeeŞeniz
rüyanızda beni görün anacuuumm

bu kurt dökme işi çok sardı beni kızlar heycan yaptım şincik alkisalkisalkis
hadee bakem iyi gecelerŞeniz

kabul ederseniz ben buradayım
hoşgeldün tatlummmmm..
kızlar gene kimseler gelmemiş maşallah..fisfisfisdilarem dee uğramamış.küstün mü acep bize..beroşum oldu mu aşısını..:ecrin_bebek:
bugün bendenizimle karşılaştık.yeğenleri de pek bi tatlı..Şeniz
bide bilgecikten haber alsak iyi olacak ..:sm_confused:

canım ben size bilgeden haber verdim ama o msjımıes geçtiniz sanırım memleketine gitmiş anneleriyle birde hastalanmış o yüzden irtibata geçemiyomuş bizlerle hepinize çoook çok selamı var öpüyo sizleriŞeniz
bende bugün arifiyedeydim kızlar iyi oldu valla teyzemle şöööyle bi konuşup içimi boşaltmaya ihtiyacım varmış kendime geldimşutarafagitti
öpüldünüz iyigecelerŞenizmirmirmirmir

günaydın hepinize kısacık kendimi tanıtayım evliyim 2 çocuk annesiyim bir kız bir erkek doğma büyüme SAKARYALIYIM ev hanımıyım daha öncede bu kulübün üyesiydim ve tekrar geri döndüm veişte geldim burdayım

günaydın günaydınnnn
herkese iyi pazarlar.
beyazım atlamışım demekki..sanırım herkes kendini baharın güzelliğini kaptırdı.bütün canlar hepinizi öpeyrummŞeniz

Herkese selam kızlaaarkaydirigubbakcemile3
Ben kedicime roşuma küser miyim gııııdelikafadulden
Dün yeğenimin doğum günündeydik,ordan da akşam yemeğine geçtik ma aile,
o yüzden yoktumm.
ÖperimmmmŞeniz

hoşgeldin aramıza umarım daim olursun ve seninle de tanışmak nasip olur...

selam güzeller,herkeşler iyidir umarım,
anne54 hoşgelmişin cnm,her zaman bekleriz,
güneşi görünce arkadaşlarımızın bahçesine pikniğe gidelim dedik bugün,
hava bozunca kapalı garajda oturduk çoluk çocuk bi arada olunca bi eğlendik ki sorman gitsin
eve yeni geldik eğlenceli bi gün geçirdik amma üşümüşüz ısınmaa gideyom şinci
görüşürük hepinizi öpiimmŞeniz

slm hanımlar...bende perşembe düzceye gittim..halamın damadı vefat etti.cenazeye...şimdi geldim ayağımın tozuyla yazılanlanları okudum...sohbette koyuymuş hani...hepinize iyi pazarlar...

teşekkür ederim roşum güzel bir gün geçirmişsin ne mutlu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…