hoşgeldin anne
iyi akşamlar kızlar hepinizeee
a.s.
hoşgeldün tatlummmmm..
kızlar gene kimseler gelmemiş maşallah..fisfisfisdilarem dee uğramamış.küstün mü acep bize..beroşum oldu mu aşısını..:ecrin_bebek:
bugün bendenizimle karşılaştık.yeğenleri de pek bi tatlı..Şeniz
bide bilgecikten haber alsak iyi olacak ..:sm_confused:
günaydın günaydınnnn
herkese iyi pazarlar.
beyazım atlamışım demekki..sanırım herkes kendini baharın güzelliğini kaptırdı.bütün canlar hepinizi öpeyrummŞeniz
o bazen oluyo,kendi düzeliyo heral,
myhope hoşgeldin gebe hatun muck
başınız sağolsun ablacım.
senin ufaklıklardan ne haber iyilermi...
o bazen oluyo,kendi düzeliyo heral,
myhope hoşgeldin gebe hatun muck
roşcum gebe deyilim benim yaş kemale erdi biri20 diyeri13 yaşında çocuk annesiyim
slm hanımlar...bende perşembe düzceye gittim..halamın damadı vefat etti.cenazeye...şimdi geldim ayağımın tozuyla yazılanlanları okudum...sohbette koyuymuş hani...hepinize iyi pazarlar...
kıs allah iyiliğini vessin ,alttan myhopemu gördüm dü ona dediydimkaydirigubbakcemile3
My hopem,güzel gebem kaydirigubbakcemile3
Bebiş nasıl içerde,halay çekiyor mu geceleri:teytey:
Roşumu yavyu köpeklerini de,haydeçimizin köpeciklerini de yirim ben cokacimcoook
hayırlı geceler tatlı rüyalar hanımlarmirmirmirmir
başsağlığı dileyen arkadaşlarım sağolun... bende bugün eve geldim anca oturabildim pc ye ...yazdıklarınızı okudum yeni gelen anne 54 hoşgeldin sende aramıza..sanırım yaşımız yakın seninle... senide aramızda görmeyi isteriz...:1hug:
roşum senin bebişlerde analı bablı büyüsün..benimkiler salı günü 1 haftalık olacak...ya çok tatlılar değilmi...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?