Sakarya///54

hoş bulduk tatlım

arkadaşlar mesaj yazarken gülümsemeleri seçemiyorum neden acaba seçtiğimde gülümsemenin sadece adı çıkıyor

o bazen oluyo,kendi düzeliyo heral,
myhope hoşgeldin gebe hatun muck

hoşbulduk canımm görmemişim eşim evde bakıp çıkmıştım o ara şimdide sen yoksun ama olsunnnnkaydirigubbakcemile3
bir haftadır net yoktu çarşambadan sonrada ben yoktum sapancaya gitmiştim neyse gelene kadar net düzelmiş Allahtan özlemişim sizleriii hepiniz iyisinizdir inşallahhhhh:1hug:

slm hanımlar...bende perşembe düzceye gittim..halamın damadı vefat etti.cenazeye...şimdi geldim ayağımın tozuyla yazılanlanları okudum...sohbette koyuymuş hani...hepinize iyi pazarlar...

başınız sağolsun ablacım,allah rahmet eylesin...
ufaklıkların resmi nerde ben göremedim,
bugün bizde köpeğimizin yavrularını görmeye gittik ,
minicikler mıkır mıkır sürekli ses çıkarıyolar,
doğdukları 4 gün oldu çok tatlılar ,saatlerdir aklımdan çıkmadılar,herşeyin küçüğü güzel deye boşuna dememişler...

Son düzenleme:
My hopem,güzel gebem kaydirigubbakcemile3
Bebiş nasıl içerde,halay çekiyor mu geceleri:teytey:

My hopem,güzel gebem kaydirigubbakcemile3
Bebiş nasıl içerde,halay çekiyor mu geceleri:teytey:

arada teyzesiiii halay mı çekiyor çifte mi atıyor belli değillllllll:teytey::teytey::teytey:
siz nasılsınızz beroşum nasıllll:1hug:
haydeç ablam şimdi gördüm başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahhhh:Saruboceq:

iyi geceler sakaryamın güzelleri, hepinize allah rahatlık vessin...mirmirmirmir

başsağlığı dileyen arkadaşlarım sağolun... bende bugün eve geldim anca oturabildim pc ye ...yazdıklarınızı okudum yeni gelen anne 54 hoşgeldin sende aramıza..sanırım yaşımız yakın seninle... senide aramızda görmeyi isteriz...:1hug:

roşum senin bebişlerde analı bablı büyüsün..benimkiler salı günü 1 haftalık olacak...ya çok tatlılar değilmi...Şeniz

gün aydın sakaryam haydeçcim başınız sağ olsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…