bir kardeşin birde yengeniz vardı onlar hiç gözükmüyorlar acep nedendireltiiim seni ayrıcana öpiiim,muck
günaydın günaydınn..hihoyyythihoyyyt...
bugün erken kalktım işlerim çok...havada gerçekten bi hoş...
haydeç ablam başınız sağolsun.allah rahmet etsin..bebişleriniz büyümüş ne güzel.alkisalkisalkis.
myhopem canımm nasseen?dipçik gibisen...
herkesi tek tek teeeekkk öpeyrum en kocamanındannŞeniz
eltücüm gördüm amma bi yavaşlık vadı pcde yasamadım hemen.yerimseniben.
CADIARZU
bir kardeşin birde yengeniz vardı onlar hiç gözükmüyorlar acep nedendir
giremiyolaa heral ,sen kimsin bu arada demekki eskilerdensin sengözlerimebaksanab
giremiyolaa heral ,sen kimsin bu arada demekki eskilerdensin sengözlerimebaksanab
anne54cüm teşekkür ederim.eskilerdense tanışızdır belki canım.önceki nickin neydi acep?
anne54cüm teşekkür ederim.eskilerdense tanışızdır belki canım.önceki nickin neydi acep?
canlarımmm öncelikle sizlerden çok özür diliyorum günlerce giremedim ve sizi haberdar edemedim:çok üzgünüm:
annemler memlekete giderken bende gittim hem onları bıraktım hem değişiklik oldu
sonra telimde kapandığı için kimseyede ulaşamadımyasakkelime
şimdi evdeyim ve birazdan toparlanabilirsem çıkıp eczaneye ilaç almaya gidicem
çok hasta oldum günlerdir hiç iyi değilim hem hastalık hemde biraz keyifsizlik annemlerde gidince eve gelip tek başıma kalamadım 1 haftadırda en az 6 ay kullanmam gereken bi ilacım vardı onuda kullanmadığım için sırt ağrılarımda arttı sesim deseniz travesti gibi burnum tıkalı vs..
ekrana bakarken sağdan sola çevirince gözümü başım dönüyor ben çok hastayım sizin hasretinizde cabası
bugün evdeyim ve uzun süre sonra ilk yalnız günümsenağlama
sizlerin ben yokkenki sohbetinizi bi okuyayım devam ederim
canlarımmm öncelikle sizlerden çok özür diliyorum günlerce giremedim ve sizi haberdar edemedim:çok üzgünüm:
annemler memlekete giderken bende gittim hem onları bıraktım hem değişiklik oldu
sonra telimde kapandığı için kimseyede ulaşamadımyasakkelime
şimdi evdeyim ve birazdan toparlanabilirsem çıkıp eczaneye ilaç almaya gidicem
çok hasta oldum günlerdir hiç iyi değilim hem hastalık hemde biraz keyifsizlik annemlerde gidince eve gelip tek başıma kalamadım 1 haftadırda en az 6 ay kullanmam gereken bi ilacım vardı onuda kullanmadığım için sırt ağrılarımda arttı sesim deseniz travesti gibi burnum tıkalı vs..
ekrana bakarken sağdan sola çevirince gözümü başım dönüyor ben çok hastayım sizin hasretinizde cabası
bugün evdeyim ve uzun süre sonra ilk yalnız günümsenağlama
sizlerin ben yokkenki sohbetinizi bi okuyayım devam ederim
annemma.s.arkadaşlar işleriniz çok galiba bir görünüp kaçıyorsunuzCADIARZU
yoksam sen eniştemizin acanımısınnnnn heeeyasakkelimeuzun zamandır sizleri takip ediyorumkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?