Sakarya///54

gününüz aydın olsun güzeller
bahar geldi ,yaz geldi derkene kışa geri döndük iyi mi
neysem havalar bozuk amma sizin havanız güzel olsun,yeni başlayan haftamız hepimize güzellikler getirsin
tek tek öptm haberiniz ola...

günaydın günaydınn..hihoyyythihoyyyt...
bugün erken kalktım işlerim çok...havada gerçekten bi hoş...
haydeç ablam başınız sağolsun.allah rahmet etsin..bebişleriniz büyümüş ne güzel.alkisalkisalkis.
myhopem canımm nasseen?dipçik gibisen...
herkesi tek tek teeeekkk öpeyrum en kocamanındannŞeniz
eltücüm gördüm amma bi yavaşlık vadı pcde yasamadım hemen.yerimseniben.

:Saruboceq:
allah kolaylık versin :

anne54cüm teşekkür ederim.eskilerdense tanışızdır belki canım.önceki nickin neydi acep?

canlarımmm öncelikle sizlerden çok özür diliyorum günlerce giremedim ve sizi haberdar edemedim:çok üzgünüm:

annemler memlekete giderken bende gittim hem onları bıraktım hem değişiklik oldu
sonra telimde kapandığı için kimseyede ulaşamadımyasakkelime
şimdi evdeyim ve birazdan toparlanabilirsem çıkıp eczaneye ilaç almaya gidicem
çok hasta oldum günlerdir hiç iyi değilim hem hastalık hemde biraz keyifsizlik annemlerde gidince eve gelip tek başıma kalamadım 1 haftadırda en az 6 ay kullanmam gereken bi ilacım vardı onuda kullanmadığım için sırt ağrılarımda arttı sesim deseniz travesti gibi burnum tıkalı vs..

ekrana bakarken sağdan sola çevirince gözümü başım dönüyor ben çok hastayım sizin hasretinizde cabası
bugün evdeyim ve uzun süre sonra ilk yalnız günümsenağlama
sizlerin ben yokkenki sohbetinizi bi okuyayım devam ederim

çok geçmiş olsun allahtan acil şifa diliyorum:Saruboceq:

canım trevestim barbim bilgecim:)
geçmiş olsun canım,annenler gidince şimdi bi boşlukk olur evde,bende evdeydim bugün gelseydin bakardım sanaa,iyice iyileşte,bii program yapalım özledik senii:)

arkadaşlar işleriniz çok galiba bir görünüp kaçıyorsunuzCADIARZU
annemma.s.
işte geldimm burdayımmm:):lepi:
gün bulutluydu bugün keyifsizdimde ama yine de iyi geçti gümüş ve beyaz süpriz yaptılar,biraz keyiflendim
haydeç ablaaa karşılaşamıyoruz pek ama aklımdasınn
dilarem sen ne sıcak bi hatunsunn bölee yaaa:asigim:
bendeniz şekerim nerdesinnn,merak ettiklerimiz var dimeeee:mymeka:
şiiitt eltilerr kaydirigubbakcemile5 öpüyorumm siziiiiii
myhop:CüvCüv:öptümm göbişten:)
yeşilgözlü ablamızın kahkahaları nerde yaaabenneyaptımki
hani benim canımm çalıkuşumm diye değiştirimm türküyü:)
alkisalkisalkisbuda banaa,hayret ne çok yazdım:))))

iyi akşamlaa güzeller,herkeşler iyidir umarım ,bilgecim bebişimde hoşgelmş geçmşler olsun ,roşum ablası öpsün onu Şeniz
bugün hareket gelmş topicimize çok yakışmış
bugün ben bi yoruldum bi yoruldum sorman ,iki kere adatıpa gittim geldim,koşturmaktan cnm çıktı kıslaa,şimdi azcuk dinlendim,yarın günüm vaa onçüün yarının yemeklerini hazırlıcam ,hade görüşürük öpeem hepinizii Şeniz

Selamlar
Ben geldim ama yorgunum gidecem.
Son zamanlarda çok yoğunum yazılanları okuyorum ama cevap yazacak pek vaktim yok..
Canom merak edecek bişi yok.. Hiçbii olduğu yok sayemde:lepi:

Öpüyorum hepinizi tek tek
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…