slm hanımlar nasılsınız bakalım ben pek iyi değilim bahçede iş yaparken benim oluş kaşımın üstüne keserle vurdu kaş yarıldı of nasıl acıyo :a015:
arkadaşım geçmiş olsun çok üzüldüm şimdi gördüm yoktum köye gittim ablamın kızı kaçtı onun telaşı vardı birkaç gün sizlerden uzak kaldım hemen gelir gelmez oturdum canım dikkat etya okuyunca sanki benim kaşıma vurdular çok canın yanmıştır tekrar geçmiş olsun
sağol arkadaşım... bende arkadaşım neden girmiyor diyordum. ablanın kızımı ya neden vermedinizmi istediğiydi sanırım sonuç ne merak ettim.barıştımı ablanlar. hayırlısı olsun....
çok sordum galiba .....:çok üzgünüm:
slm hanımlar nasılsınız bakalım ben pek iyi değilim bahçede iş yaparken benim oluş kaşımın üstüne keserle vurdu kaş yarıldı of nasıl acıyo :a015:
iyiyim çok teşekkür ederim sen nasılsına.s.arkadaşım geçmiş olsun yeni gördüm şimdi iyisin inşallah
insanın birileriyle birşeyleri paylaşmak çok güzel canım allahım kimsenin başına vermesin sevgili olduğunu bilmiyorlardı isteme falan yok kandırma oldu ablası var daha ama önemli değil verirlerdi isteseler birgün hiç haber alamadık kayboldu veya kaçırıldı sandık hepimiz perişan olduk şimdi iyi durumlar barıştılar
ay yazık o anneye bu evlatlar neden düşünmezler annelerini kimbilir ne kadar üzüldü kadıncağız sonucun tatlıya bağlanmasına çok sevindim canım allah hayırlı geçimler versin
iyiyim çok teşekkür ederim sen nasılsına.s.
iyiyim arkadaşım zamanım oldukca siteye girip sizlerin yorumlarınızı güzel sözlerinizi okuyorum iyiki bu siteyi bulmuşum buluşma olunca dahada kaynaşacağımızı düşünüyorum iyi geceler:enbuyukkk:
fırsat buldukça gel özletme bak şimdiden alıştık sana sevgilera.s.
İyi geceler hanımlar...Nasılsınız? Size daha önce bahsettiğim üzere ben yarın bursa'ya gidiyorum.Bunu söylememin sebebi nolursunuz şu 4-5 gün içinde buluşma yapmayın.Valla çok üzülürüm sonra.Kendinize iyi bakın tekrar iyi geceler:1hug:
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın. sana hayırlı yolculuklar dilerim . yapmayız yapacağımız zaman 1 hafta önceden belli oluyor zaten . rahat git gel sevgilera.s.İyi geceler hanımlar...Nasılsınız? Size daha önce bahsettiğim üzere ben yarın bursa'ya gidiyorum.Bunu söylememin sebebi nolursunuz şu 4-5 gün içinde buluşma yapmayın.Valla çok üzülürüm sonra.Kendinize iyi bakın tekrar iyi geceler:1hug:
günaydın sakaryalı hatunlar...ikidebir toplanmayın kıskanıyom ama....bende gelmek istiyom ya.nede olsa sakaryada dogdum sizlerle tanışmak istiyorum.banada haber ederseniz 1 hafta önce bende gelirim tabi evde usta calışmazsa..a.s.
ne kadar iyi olur aslında ama sen cumartesileri çalışıyorsun biz genelde cumartesi buluşuyoruz CADIARZUgünaydın sakaryalı hatunlar...ikidebir toplanmayın kıskanıyom ama....bende gelmek istiyom ya.nede olsa sakaryada dogdum sizlerle tanışmak istiyorum.banada haber ederseniz 1 hafta önce bende gelirim tabi evde usta calışmazsa..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?