Sakarya///54

selam sakaryammmkaydirigubbakcemile3
sonunda hata yemeden yazabiliyorum yuppiiiii hepinizi çok özledimmm cuma işi şimdilik belirsiz bende ama eşimi ikna yolunda hızlı adımlarla ilerliyorumm nasipse inşallah görüşürüzzzzz gününüz aydın olsunnn hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

iyi akşamlar kızlar cuma günü her kez tam tekmil geliyo dimee biraz dedikodu yapalımda kendimize gelelim üstelik uzun süredir göremediğimiz haydeçimiz ve yeşil gözlümüzde gelecekler sanırım oohh ne güzel hasret giderelim biraz:1hug::sm_cool:

hihoyyyt ne mutlu ya yazabiliyorum... ee buluşmaya sonunda gelebilecem canlar.. merkezde buluşalım beni bekleyin anacım... hepiciğinizi öpüyorummmmŞeniz

günaydın sakaryamın güzel hatunları,gününüz sakaryamda başlayan bahar gibi geçsin,çok şükür galba hayırlısıyla kışı atlattık inş.
yarın ki buluşmaya kesin gelicem diye düşünüyodum ,düşük bi ihtimal gelemiyebilirim :a015:

merhab kızlar..buluşma haberlerine bir bakın ,,yer ve saat yazdım size kolaylık olsun ...herkes için uygundur umarım ..görüşmek üzre arkadaşlar..

ne oldu roşum niye yan çizdin bakiiim bak haydeçle yeşıl gözlümüzde gelecek hasret giderecektik ayarlamaya çalış be canım kendini üzme bizi tamammı tatlımyerimsenibenevet seni duyar gibiyim tamam tatlımhihoyyyt
caamili durakları neresi bu rada bayanlar burdada sorayım???

yaaa nisanıda geçtik ama roşumm ben bile eşimle didişiyom gidecem diyee olmaz amaa anca beraber kanca beraber yok öyle gelemiyom falannnnnkaydirigubbakcemile

selam sakaryalı kızlar,herkesler iyidir umarım,roşum ablamda burda ,bana kk da gezmeyi öğretmee uğraşıyo,boşnak kızları olarak öpüyoruz siziiiiiiiii

aslında yan çizmiyom beyazım yaa,bu hafta her günüm dışarlarda geçti,kocişime sölemeye utanıyom daa kararsızım yane...
camili durakları ofisin orda geçitin karşısında...

pişşşşşt eltim eltim...su koyvirmek yok heyyyyyy...hade bakkemm gel benlennkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bu camili durağı anladığım kadarıyla essen marketin dibindeki durak münübüslerin beklediği gümüşümü iki kere o yöne giderken yakaladım yolda doğruyum dimeesengözlerimebaksanab

günaydın fıstıklar,
gününüz güzel geçsin ,
du bakem malzeme ayar etersem beyazımın sevdiği böreği yapçem,görüşeciiz inş.
diloşum hoşgelmişin balım ,dişiniz de pat olmuş hayırlısı olsun ,kızçenle seni çook öpeyim bende seni seveyim naniknanik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…