Sakarya///54

slm kızlar nasılsınız ben temizlik yaptım biraz yoruldum myhopecim senin duaların kabul olur bizlerede dua et ve sıkıntısı olan arkadaşlarımıza da tabi allahım yardımcımız olsun

iyiakşamlar kızlar sizlere küstüm aslında:dilcikar:bi müddet buralara uğramayı düşünmüyodum ama bugün çok mutluyum ve bunu sizlerle paylaşmak istedim belki bizim hatunlarında bu haber hoşuna giderde iki satır en azından hayırlı olsun diye dua etmek amacıyla yazarlar diye düşündümCADIARZU habere gelince bu gün baş vurduğum bi yerden aradılar çarşanba günü işe başlıyorum neden çarşanba derseniz aslında yarın diye konuştuk ama ofiste biraz tadilat varmış çarşanba bekliyoruz dediler dua edinde kızlar bu daim olsun biraz yüzüm gülsün artık çok bekledim ama dimii:çok üzgünüm:

Bu çok güzel bir haber beyazım. delikafadulden
Hayırlısı olsun inşallah... Şimdi de işte çok yoruluyoırum diye gelmezsin sen topiğe-tatlicadiarzu-
Canım şaka bir yana senin adına çok sevindim. Herşey gönlünce olsun ancak
topiğe küsme olurmu... :1hugağ dağa küsmüş hesabı oluyor tecrübeyle sabittir.sırnaşık şey

Gözün aydın beyazım toprağım

öyle dağ dağa küsmüş hesabı olmasın diye zaten iğneyi batırıyorum ama kimsenin canı acımıyor herhalde vanım yada benim iğne kör millete işlemiyo:sm_confused:
işte yoruldum hesabına gelince bu sefer öyle olmaz ofis işi olacağı için pc ve net mevcut ordanda size yetişirim ben size yaterki siz buralarda olunsengözlerimebaksanab

Kimsecikler uğramıyor artık.
Sitede geziyorlar ama topciğe uğramıyolar..
gel arkadaşım bize birbirimizden fayda var
sengözlerimebaksanab

öyle valla tatlım her yere laf yetiştiripte şuraya iki satır yazmıyorlar yaa gelde kızma biz bırakıncada aa beyaz nerdesin hiç gelmiyon yazmıyon kimseler yok topiği şurdan topladım olmuyo ama dimişakkıdı

Bak bende o konudan muzdaripim.. Diğer topictekiler birbirlerine çok bağlı ama bizde yok. Birinin güzel haberi olsun veya üzüntüsü hemen konu açıp duyuruyorlar ama bizde birlik yok. Biz sadece buluşup ogünü can ciğer kuzu sarması geçirip sonra kayboluyoruz ortadan..artık buluşmalara katılmıyacam zaten karar aldımşakkıdı

yaa ne yapsalarda seviyorum ben bu hatunları öyle radikal bi karar alırmıyım bilmiyorum şimdilik küsmekle yetiniyorum umuyorum ki en yakın zamanda bizimkilerde kendilerine gelicekler bizim topicimizde günaydın ve iyigeceler topici olmaktan çıkacak çünkü bir zamanlarbizlerde çok güzel sohbetler ederdik bi haydeç ablamız vardı bizi teselli eden bi yeşil gözlümüz vardı bizleri şen kahkahalarıyla ve espirileriyle mutlu eden bi canomuz vardı muzip muzip aradada olsa bi cee diyen vardı da vardı ama bu son bir haftadır kimseler yok ve bu durum cidden beni çok üzdü biz öyleydik yaa sohbet ederdik bi şeyler paylaşırdık ama bu aralar roşumunve kısmetsizimin günaydın ve iyigecelerini bile ara oldum yaneeşakkıdı

inşallah çıkar ama artık bu boş topice birşey yazmak yerine facebooka yada derdim vara takılmayı tercih ediyorum.

haklısın tatlım hiç sorma işsiz bayanlar topicinde daha sıcak ve daha çok muahbbet ediyoruz şuan verdiğim habere kendilerinin başına gelmiş kadar sevindiler bizimkilerde tık bile yok gezsinler bakalım başka topiçlerde sonuçta bizler yüz yüzede görüşen insanlarız ve sakarya topiçi bizi temsil ediyo bırakmamamız lazım dimee kii ben bunu bi sakaryalı olmayarak söylüyorum gerisini onlar düşünsünşakkıdı

sorunda orda sanırım biz yüzyüzede görüşüyoruz. Oyüzden sıcaklık bekiyoruz. Böyle boşluklar oluncada bozuluyoruz.Ben artık KK'daki arkadaşlarımı sakaryalılarda dahil sadece sanal arkadaş anlık arkadaş olarak düşünüyorum.

gerçekten sanal arkadaşlıktan öteye gidilmiyo kıslar burda ,benim son 1 haftadır cnm çok sıkkın,bugünlerde biraz daha iyiyim ilginizi çekerse tabi,dikkatinizi çektiyse kendi açtığım konudan başka hiç bi yerde yazım yoktu bu akşama kadar
(tenezzül edip ziyarete bile gelinemeyen konum)
aa bende size küsmüştüm pardon.

Son düzenleme:
Roşum merhaba, nasılsın canım...
eşinin iş durumunda bir gelişme varmı aklım ve dualarımdasın...:1hug:

ooooooooooooooooooooookimleri görüyorum siz buralara gelirmiydiniz nsılsınız efem
bizde bendenizimle dertleşiyorduk

ooooooooooooooooooooookimleri görüyorum siz buralara gelirmiydiniz nsılsınız efem
bizde bendenizimle dertleşiyorduk

Allahım hep sitem hep sitem.
Beyazım yavrum ben geziyorum ama her gezdiğim yerde birde bakıyorum ne göreyim;:1shok:
Beyazda ben gibi gezenti olmuş....

Son düzenleme:
kız sana değildi bu sitem üstteki roşum hatununaydı
hee bu arada bende geziyom ama burayıda ihmal etmiyom şikerimşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…