iyiakşamlar kızlar sizlere küstüm aslında:dilcikar:bi müddet buralara uğramayı düşünmüyodum ama bugün çok mutluyum ve bunu sizlerle paylaşmak istedim belki bizim hatunlarında bu haber hoşuna giderde iki satır en azından hayırlı olsun diye dua etmek amacıyla yazarlar diye düşündümCADIARZU habere gelince bu gün baş vurduğum bi yerden aradılar çarşanba günü işe başlıyorum neden çarşanba derseniz aslında yarın diye konuştuk ama ofiste biraz tadilat varmış çarşanba bekliyoruz dediler dua edinde kızlar bu daim olsun biraz yüzüm gülsün artık çok bekledim ama dimii:çok üzgünüm:
iyiakşamlar kızlar sizlere küstüm aslında:dilcikar:bi müddet buralara uğramayı düşünmüyodum ama bugün çok mutluyum ve bunu sizlerle paylaşmak istedim belki bizim hatunlarında bu haber hoşuna giderde iki satır en azından hayırlı olsun diye dua etmek amacıyla yazarlar diye düşündümCADIARZU habere gelince bu gün baş vurduğum bi yerden aradılar çarşanba günü işe başlıyorum neden çarşanba derseniz aslında yarın diye konuştuk ama ofiste biraz tadilat varmış çarşanba bekliyoruz dediler dua edinde kızlar bu daim olsun biraz yüzüm gülsün artık çok bekledim ama dimii:çok üzgünüm:
Bu çok güzel bir haber beyazım. delikafadulden
Hayırlısı olsun inşallah... Şimdi de işte çok yoruluyoırum diye gelmezsin sen topiğe-tatlicadiarzu-
Canım şaka bir yana senin adına çok sevindim. Herşey gönlünce olsun ancak
topiğe küsme olurmu... :1hugağ dağa küsmüş hesabı oluyor tecrübeyle sabittir.sırnaşık şey
öyle valla tatlım her yere laf yetiştiripte şuraya iki satır yazmıyorlar yaa gelde kızma biz bırakıncada aa beyaz nerdesin hiç gelmiyon yazmıyon kimseler yok topiği şurdan topladım olmuyo ama dimişakkıdı
yaa ne yapsalarda seviyorum ben bu hatunları öyle radikal bi karar alırmıyım bilmiyorum şimdilik küsmekle yetiniyorum umuyorum ki en yakın zamanda bizimkilerde kendilerine gelicekler bizim topicimizde günaydın ve iyigeceler topici olmaktan çıkacak çünkü bir zamanlarbizlerde çok güzel sohbetler ederdik bi haydeç ablamız vardı bizi teselli eden bi yeşil gözlümüz vardı bizleri şen kahkahalarıyla ve espirileriyle mutlu eden bi canomuz vardı muzip muzip aradada olsa bi cee diyen vardı da vardı ama bu son bir haftadır kimseler yok ve bu durum cidden beni çok üzdü biz öyleydik yaa sohbet ederdik bi şeyler paylaşırdık ama bu aralar roşumunve kısmetsizimin günaydın ve iyigecelerini bile ara oldum yaneeşakkıdı
haklısın tatlım hiç sorma işsiz bayanlar topicinde daha sıcak ve daha çok muahbbet ediyoruz şuan verdiğim habere kendilerinin başına gelmiş kadar sevindiler bizimkilerde tık bile yok gezsinler bakalım başka topiçlerde sonuçta bizler yüz yüzede görüşen insanlarız ve sakarya topiçi bizi temsil ediyo bırakmamamız lazım dimee kii ben bunu bi sakaryalı olmayarak söylüyorum gerisini onlar düşünsünşakkıdı
ooooooooooooooooooooookimleri görüyorum siz buralara gelirmiydiniz nsılsınız efem
bizde bendenizimle dertleşiyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?