gerçekten sanal arkadaşlıktan öteye gidilmiyo kıslar burda ,benim son 1 haftadır cnm çok sıkkın,bugünlerde biraz daha iyiyim ilginizi çekerse tabi,dikkatinizi çektiyse kendi açtığım konudan başka hiç bi yerde yazım yoktu bu akşama kadar
(tenezzül edip ziyarete bile gelinemeyen konum)
aa bende size küsmüştüm pardon.
Roşum merhaba, nasılsın canım...
eşinin iş durumunda bir gelişme varmı aklım ve dualarımdasın...:1hug:
iyi olmaya çalışıyorum cnm,şu an bi gelişme yok daha çok yeni,biras toparlanalım hayırlısıyla bişeyler olucak,
canım gerçekten çok sıkkın tiye alınacak durumda değilim,daha öncede beni düşünüp soran arkadaşlarıma çok tşk ederim,a.s.
iki gün yoktum neler olmuş yaaa ama küsmek sanal ortam vs olmuyor arkadaşlarrr sizler benim için o kadar önemlisiniz ki hatırlarsanız son buluşmaya eşimin muhalefetine rağmen geldimm sanal olsa eşimi çiğnermiyim hiç sevinciniz mutluluğumuz sıkıntınız üzüntümüzdür belki arada biraz boşluyoruz burayı tamam ama asla terketmiyoruz hepinizi çokk seviyoruz dimiiii:1hug:
beyazımm inşallah bu sefer Rabbim hayırlısıyla tüm isteklerini karşılayacak bir iş nasip etmiştir canımmm hayırlı olsun daim olsun inşallahhhhha.s.
roşumm inan hep aklımızda dualarımızdasın Allahım eşine ve tüm işsizlere hayırlısıyla güzel bir kapı açar inşallah en kısa zamandaaa:Saruboceq:
iyi geceler sakaryamın güzel hatunlarııııııı
canım eğer bi konu açtığından haberimiz olsaydı tabiki memnuniyetle gelir sana destek olurduk ama biliyosunki burda günde 100 küsürden belki fazla konu açılıyo ve hangisine denk gelir ve dikkatimizi çekerse yazıyoruz benimde en az 50 tane konum var ama onların bi çoğunda yorumlarınız yok dimi tatlım çünkü görmemiş gözden kaçırmış olabilirsiniz eğer dersenki bi derdim vara açtım ki şimdi gidip açtığın konuyu özellikle bulacam çünkü haber verdin şuan orada sana destek olmak benim boynumun borcu.o topiçe ben hemen hemen hiç uğramıyorum bile diyebilirim kendi adıma ama sana burda üzüntümü ve dualarımda olduğunu belirmiştim......
açtığım konuya yazıp yazmamak değil sorun olan,ilk haberi aldımda gözyaşları içinde ellerim titreye titreye gelip burada paylaştım sıkıntımı,gecesinde konuyu açtım,sonraki günlerde sadece oraya girip tşk edip çıktım,takdir edersinki üzüntülü halimde ben bi konu açtım gelinde bakın diyemem,keyfim olmadığı içnde sizlerin burdaki yorumlarınızı okumakla yetindim,bu arada kimlerin benim halimi sorup merak ettiğini de gördüm,bu akşamda bendenizcim msj atınca buraya girdim ve imalarının muhatabının ben olduğumu anladığım için yazdım ve nitekim doğruymuş,bana bi msj atman yeterli olabilirdi,
deli dolu kaçık bi kadın olabilirim ama üzüntülü durumumda bu tür tavırları kaldıramadım.
Ben genelde hepinizin değil ama birkaçınızın mesajlarına bakarım istatistiklerden.Senininkinide gördüm ve yazdım.Özel mesajlada üzüntümü dile getirdim.İnşallah en yakın zamanda refaha ulaşırsınız..
Ama şöyle bir durum var küsüp gidyoruz topicten ama kimsenin haberi yok.Bende üzülmüştüm birkaçınız dedemin vefatını biliyordunuz ama bu topicte kimse diğerlerine haber vermedi.Böyle durumlarda başsağlığı dilemek bile insanı mutlu edebiliyor.Düşünülmek güzel.Benim bir süre gelmemem sadece üzüntümdendi kırılmadım ama beklemiştim.Anneler gününde yazıcatım ama herkes birbirinin anneler gününü kutlarken aranıza giremezdim.Anneler günü bittikten sonra aranıza gelmeyi uygun buldum.
Sende dön roşum artık lütfen.Seninle birlikte kısmetsizde nadir uğramaya başladı buraya.Birbirimize destek olalım kızlar lütfen...
haklısın bidanem,dedenin vefat haberini burada vermeyi ihmal ettiğim için kendi adıma özür dilerim,ama gelmediğin süre içinde burdan ve özelden msjla gelmeme sebebini,halini hatrını sordum sürekli,sen konumuda bulup geldin,ille açtığım konuya yazmak değil tabii,seninle birlikte bu topicten bi iki arkadaş özelden durumumu sorup manen yanımda oldunuz ,yazmadığım süre içinde tabii topictede bikaç arkadaşım nasıl olduğumu tekrar tekrar dile getirdiler,buda yeterliydi,allah razı olsun,
hiç ummadığım topiclerden tanıdıklarım bile profil msjlarımı ve istatistik msjlarımı görüp özelden yazdılar, yani beklemediğim bi şeydi şaşırdım, beni tanıyanlardan bu destek gelemedi,demek ki arkadaş olmak için oturup gülüşmek yeterli olmuyomuş bunu da öğrenmiş oldum,dönsem de ne zaman eski yakınlığı bulurum bilmiyorum :a015:
ya aslında olay o topiğe yazdın buna yazdın meselesi değil..herkesin kendi ait dertleri sıkıntıları var.herkesn derdi kendine ağır gelir.ama önemli olan birşeyleri paylaşmak..hepimizin farklı hayatları farklı arkadaşları var..ama dediğim şey burası bizim kaynaştığımız memleketimizin topiciği.. herkes arada bir uğrasa selam atsa zaten ortalık şenlenir.
Bakın en azından dört kişi burdayız şimdi.
Roşum lütfen üzme kendini evet kolay değil.
Ama Allah büyük canım elbet verecek rızkınızı....
Sana gülmek öyle yakışıyor ki, seni hiç
mutsuz düşünemiyorum...:1hug:
burda sadece gırgır isteniyo, ciddi bi iki kelam edince unutuluyo insan,kuşum ablanla ilgili konun olduğunu bilmiyodum ama senin profilindeki msjlarında görüp msj yazdığımı hatırlıyorum sanki,yanlış mıyım acaba,şunu unutuyoruz paylaştıkça dertler azalır,mutluluklar çoğalır, ey gidi sanal dünya eey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?