burda sadece gırgır isteniyo, ciddi bi iki kelam edince unutuluyo insan,kuşum ablanla ilgili konun olduğunu bilmiyodum ama senin profilindeki msjlarında görüp msj yazdığımı hatırlıyorum sanki,yanlış mıyım acaba,şunu unutuyoruz paylaştıkça dertler azalır,mutluluklar çoğalır, ey gidi sanal dünya eey
anaam içimizde ne çok kurt varmış meğerse,
bende eğlenmeyi severim ,senin tam aksine benim yapım ama ,herşeyin bi yeri ,zamanı var,bu güne kadar hep gülüş cümbüşe katıldım hatta kendi oluşturdum da,sıkıntılı dönemimde bile benden bu beklendi ya ona cidden kızıyorum.
bi iki kırıldıgım konudan sonra çok üzüldüm
yine de seviyorum sizi
hoşçakalın...
Kime kırıldın
Ne zaman kırıldın
neden kırıldın
Bu üçünü istiyorum
bir iki gün ugrayamadim gene her seyi kacirdim.Insanin her zaman ugramaya vakti olmuyor maalesef.Aranizda en yalniz ve buraya en cok ihtiyaci olan benim aslinda.Tek bir arkadasim dahi yok .Her zaman yazamasamda elimden geldigince sizin takip etmeye calisiyorum.Bu aralar biraz seyrekledim ama oglum rahatsizdi ve bir müddet hastahanedeydik.Az bir zamanda olsa bazilarinizi tanima firsatim oldu.Benimle özelden görüsmek veya dertlesmek isteyen her kez yazabilir.Elimden geldigince dertlerinizi dinlerim.Ben hepinizi seviyorum.Tüm detaylariyla konularin hepsine bakacak kadar vaktim olmuyor o yüzden bazi seyleri kacirmis olabilirim.Ama bu sizinle ilgilenmedigim anlamina gelmez.Büyük bir heyecanla bulusma resimlerinize bakiyorum,My hope un bebegine seviniyorum,beyaz topragin tüm sevinclerini bende seviniyor üzüntüleerinede üzülüyorum.Uzun süren rahatsizligimda beni arayip soran haydec ve rosum da cok tesekkür ediyorum.rosum umarim Allah yeni bir kapi acacak,üzülme emi.
bir iki gün ugrayamadim gene her seyi kacirdim.Insanin her zaman ugramaya vakti olmuyor maalesef.Aranizda en yalniz ve buraya en cok ihtiyaci olan benim aslinda.Tek bir arkadasim dahi yok .Her zaman yazamasamda elimden geldigince sizin takip etmeye calisiyorum.Bu aralar biraz seyrekledim ama oglum rahatsizdi ve bir müddet hastahanedeydik.Az bir zamanda olsa bazilarinizi tanima firsatim oldu.Benimle özelden görüsmek veya dertlesmek isteyen her kez yazabilir.Elimden geldigince dertlerinizi dinlerim.Ben hepinizi seviyorum.Tüm detaylariyla konularin hepsine bakacak kadar vaktim olmuyor o yüzden bazi seyleri kacirmis olabilirim.Ama bu sizinle ilgilenmedigim anlamina gelmez.Büyük bir heyecanla bulusma resimlerinize bakiyorum,My hope un bebegine seviniyorum,beyaz topragin tüm sevinclerini bende seviniyor üzüntüleerinede üzülüyorum.Uzun süren rahatsizligimda beni arayip soran haydec ve rosum da cok tesekkür ediyorum.rosum umarim Allah yeni bir kapi acacak,üzülme emi.
canım çok çok geçmiş olsun oğluşuna umarım önemli bişeyi yoktur şimdi nasılsınız:teselli:
ben seni öperim çıtır arkadaşım benim.bi iki kırıldıgım konudan sonra çok üzüldüm
yine de seviyorum sizi
hoşçakalın...
saolasın cnm,allah razı olsun,ben başkalarının dertleriyle dertlenip onların halini merak ediyorum gerçekten,sıkıntısı olan herkese destek vermek için çabalarım benim huyum böyle, sen girmediğin zamanda çok endişe etmiştim durumunu bildiğim için hatta haydeç ablayada sormuştum başka türlü ulaşamazmıyız noldu bu kıza diye ,çok şükür ki iyisiniz inş.oğlununda önemli bi sorunu yoktur çok geçmş olsun cnm.
Bilmiyorum beyazim.Iyi olup olmadigim persembe günü belli olacak.Oglumun böbreklerine bakilacak gecirdigi rahatsizliktan hasar kalip kalmadigi belli olacak.Iste o zaman iyi veya kötü olacagim.Tedavisi hala devam ediyor.Yapilan arastirmadan sonra baska bir yön alacak.Ya ameliyat olacak veya ilac tedavisine devam.
Çok geçmiş olsun... Gurbette yanlızlık daha da zordur. Allah yardımcınız olsun.
Ne rahatsızlığınız var bilmiyorum ama sizede, oğlunuza da Allahtan acil şifalar dilerim.
Bizler buralardayız, sizde fırsat buldukça gelip bizimle olmaya çalışın.
Dertler, sıkıntılar paylaştıkça hafifliyor gerçekten.
Bilmiyorum beyazim.Iyi olup olmadigim persembe günü belli olacak.Oglumun böbreklerine bakilacak gecirdigi rahatsizliktan hasar kalip kalmadigi belli olacak.Iste o zaman iyi veya kötü olacagim.Tedavisi hala devam ediyor.Yapilan arastirmadan sonra baska bir yön alacak.Ya ameliyat olacak veya ilac tedavisine devam.
rabbim tez zamnda şifa versin canım umarım ameliyatlık bişey yoktur ilaç tedaviasiyle atlatırsınız turp gibidir oğlun turp:teselli:
cnm benim kıyamam ben ona allahım acil şifa versin,dermansız dert vermesin...
sagol rosum.Biliyormusun bu da benim imtihanim.Allah cezami veriyor böyle.ben verdim sen istemedin ,simdi böyle ugras diyor.
Geçmiş olsun canım.İnşallah bebeğinde sende şimdi daha iyisinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?