Sakarya///54

ohhh be millete gaz vermek gerekiyomuşki şurası hareketlensin bazı yanlış anlaşılmalar ve kırılmalar olmuş olabilir ama ben akşam yaptığımdan hiçte pişman değilim ki siz buralara döndünüz yaa başkada sıkıntım kalmadısüprizzzzzkonuyu kapatmışsınız ama bi iki noktaya anti parantez açmadanda edemicem bi sonraki msjımdakaydirigubbakcemile3

canım arkadaşım güzel arkadaşım sen dedinki burda hep gırgır şamara isteniyo bu söylediğine cidden katılmıyorum çalıkuşu gibide cümleleri yanlış kurmayayımda-tatlicadiarzu-ama ben cidden katılmıyorum neden dersen ben çok zor dönemler atlattıp biliyosun evliliğimi bitirdim ve hep burda sizlerle paylaştım her birinizde bana ayrı ayrı destek oldunuz umut verdiniz kendimi sizler sayesinde hiç yanlız hissetmedim boşanmış olmama rağmen mutluydum samimiyetimle söylüyorum bu sizlerin bana verdiği destek sayesindeydi sizler sayesinde öz güvenimi kazandım ama ben bunları paylaştıkçada beni dışladınızmı hayır daha çok dikkate aldınız her msjımı değerlendirdiniz ve ben mahkememimn bittiği gün burda sizlerle paylaştığım gibi konuda açtım ama o topiğe bir ikiniz uğradınız ama bunu dert etmedim çünkü bu topiçte sizlerle paylaşıp buda elinizden gelen desteği verdiğiniz için orayada gelip yazıp yazmamanızı önemsemedim burda anlatmak istediğim evet sen bu konuyla ilgili topik açmış olabilirsin ama biz senin daimi arkadaşlarınız eğer burda bizimle yaşadığın sıkıntıyı gelişmeleri paylaşmaya devam etseydin benim yaptığım gibi bizde seninle bu konu hakkında konuşmaya devam ederdik ayrıca ben iş bulamadım buldum kovuldum bidaha buldum ordakilerle anlaşamadım ve tekrar ayrıldım hepsini hiç sıkılmadan paylaştım neden çünkü sizleri kendime çok yakın gördüğüm için ve sizler benim tek moralimi düzelten arkadaştan öte olduğunuz için benim hatta bi gün çok iyi hatırlıyorum iş bulamıyorum dua ediyorum kabul olmuyor diye buraya ağlayarak yazıyordum ve zırladığımıda belirttim anında dilarem olsun myhopem olsun ve sizler birlik oldunuz benim moralimi düzelttiniz ve ben birkez daha iyiki varsınız dedim hiç bir zaman sadece burda gırgır şamatamla değil bir çok derdim sorunumla bulundum ve her seferinde beni dışlamak geri dursun kolkanat gerdiniz moral verdiniz.... aynı pozisyonda kim olsa aynı birlikteliği göstereceğimizden eminim umarım anlatmak istediklerimi anlata bilmişimdir hepinizi çok seviyorum bunu unutmayın..... evet noktaŞeniz

bir iki gün ugrayamadim gene her seyi kacirdim.Insanin her zaman ugramaya vakti olmuyor maalesef.Aranizda en yalniz ve buraya en cok ihtiyaci olan benim aslinda.Tek bir arkadasim dahi yok .Her zaman yazamasamda elimden geldigince sizin takip etmeye calisiyorum.Bu aralar biraz seyrekledim ama oglum rahatsizdi ve bir müddet hastahanedeydik.Az bir zamanda olsa bazilarinizi tanima firsatim oldu.Benimle özelden görüsmek veya dertlesmek isteyen her kez yazabilir.Elimden geldigince dertlerinizi dinlerim.Ben hepinizi seviyorum.Tüm detaylariyla konularin hepsine bakacak kadar vaktim olmuyor o yüzden bazi seyleri kacirmis olabilirim.Ama bu sizinle ilgilenmedigim anlamina gelmez.Büyük bir heyecanla bulusma resimlerinize bakiyorum,My hope un bebegine seviniyorum,beyaz topragin tüm sevinclerini bende seviniyor üzüntüleerinede üzülüyorum.Uzun süren rahatsizligimda beni arayip soran haydec ve rosum da cok tesekkür ediyorum.rosum umarim Allah yeni bir kapi acacak,üzülme emi.

canım çok çok geçmiş olsun oğluşuna umarım önemli bişeyi yoktur şimdi nasılsınız:teselli:

Çok geçmiş olsun... Gurbette yanlızlık daha da zordur. Allah yardımcınız olsun.
Ne rahatsızlığınız var bilmiyorum ama sizede, oğlunuza da Allahtan acil şifalar dilerim.
Bizler buralardayız, sizde fırsat buldukça gelip bizimle olmaya çalışın.
Dertler, sıkıntılar paylaştıkça hafifliyor gerçekten.

Geçmiş olsun canım.İnşallah bebeğinde sende şimdi daha iyisinizdir.

saolasın cnm,allah razı olsun,ben başkalarının dertleriyle dertlenip onların halini merak ediyorum gerçekten,sıkıntısı olan herkese destek vermek için çabalarım benim huyum böyle, sen girmediğin zamanda çok endişe etmiştim durumunu bildiğim için hatta haydeç ablayada sormuştum başka türlü ulaşamazmıyız noldu bu kıza diye ,çok şükür ki iyisiniz inş.oğlununda önemli bi sorunu yoktur çok geçmş olsun cnm.

canım çok çok geçmiş olsun oğluşuna umarım önemli bişeyi yoktur şimdi nasılsınız:teselli:

Bilmiyorum beyazim.Iyi olup olmadigim persembe günü belli olacak.Oglumun böbreklerine bakilacak gecirdigi rahatsizliktan hasar kalip kalmadigi belli olacak.Iste o zaman iyi veya kötü olacagim.Tedavisi hala devam ediyor.Yapilan arastirmadan sonra baska bir yön alacak.Ya ameliyat olacak veya ilac tedavisine devam.

cok saol rosum.Bunun kiymetini biliyorum.Aranmak sorulmak güzel bir sey.Cok hosuma giden bir söz vardir.Kardesler karindastir ,bir annenin karnini paylastiklari icin, ama müslümanlar kardestir.gercektende bazen bir komsunuz bir arkadasiniz kendi kardeslerinizden bile yakin olabiliyor.Aradigin sordugun icin cok tesekkür ederim.Umarim senin problemlerinde en kisa zamanda hallolur.

cnm benim kıyamam ben ona allahım acil şifa versin,dermansız dert vermesin...

cok sagolun.yazdiklarinizla beni mutlu ettiniz Allah da sizi mutlu etsin insallah.

rabbim tez zamnda şifa versin canım umarım ameliyatlık bişey yoktur ilaç tedaviasiyle atlatırsınız turp gibidir oğlun turp:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…