Sakarya///54

bendenizim canım başınız sağolsun..bende aylama katılıyorum allah yatarak çektirmesin..allah gani gani rahmet etsin..
gerçekten herkesin imtihanı başka..yeterki rabbim dermansız dert vermesin..
hadi kızlar ses verin bi...

Tünaydın sakaryalı hanımlar,
sabah tam pc başına geçtim dedim ,sizlere bakamadan kocişim ROOŞUUM hade kalk pc de işim vaa deyip kaldırdı,bende ahanda öğleye kaldım ,şimci hazırlancam günüme gitçem,inş.ilerleyen saatlerde görüşebiliriz,eşim neti gaspettiğinden eskisi gibi giremiyom ,hepinizin günü hayırlı geçsin.

ben gelene dek sen gitmişin cnm ,
başınız sağolsun,allah rahmet eylesin.
allahım sizlere sağlıklı uzun ömür nasip etsin.

selamlar kızlar
sanal ortamın sanal insanları gibi bi cümle kullansam size kırılırmısınız bi söylesenize
kırıldıgım buydu...
neyse canınız sağolsun,toparlamışsınız zaten siz ortalığı:)

cano cum bu ortamda tanistigim ilk insan sendin.türkiyeye geldigimde seninle tanismak istedim ama nasip olmadi.Bana hic te sanalmissin gibi gelmiyor.Seni resimlerinden tanimaya calistim,fikirlerini ve yazilarinida begeniyorum.seni kendime yakin hissettim bana sanal gibi gelmedin.

selamlar tekrar
beyazım topramla çayımızı içtik,işi kutladıkkkk dertleştik ağladık zırlamadıkkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
yanımda oda selamları var size

bende iyiyim bunalımdan çıktım allahıma bin şükür ,kocişim kovdu az evvel çıkmak zorunda kaldım,
beyazıma slm et gözlernizden öperim.

bugünlerde bazı meseleler yüzünden biraz yoğunum bugün yine sapanca yollarını arşınladım gelincede malum eşimden fırsat kalmıyor allahtan uyududa gelebildimm ama kimsecikler kalmamışşş:sm_confused:
bendenizimm başınız sağolsun kabri nur makamı cennet olsun inşallahh:Saruboceq:
aylacım çokkk teşekkürler canımmm oğlunun iyi haberlerini bekliyoruz:1hug:
canomla beyazımm sizi gidi kaçaklarr iki kişilik buluşma yaparsınız heeeekaydirigubbakcemile
roşumm kısmetsizim sizler nasılsınızza.s.
çalıkuşumm sendemi benim gibi yoğunsun uğramamışsın bugünnn:1hug:
dilarem bilgem anne54 uğramaz oldu artıkk kızlar nerelerdesinizzzz
ablalarım her zamanki gibi yinee kayıpp haydeç ablam yeşilgözlü ablam gümüşboncuğummm hadi ses verin artıkka.s.
sakaryamın güzel hatunlarııııı hepinizi öpüyoruz iyi gecelerrrrrrrŞenizŞeniz

iyigeceler hatunlar bugün yoğun bi gündü bazı can sıkıcı olaylar oldu bende terapi olsun diye canoma gittim sağolsun güzel arkadaşım her zamanki gibi iyi geldi bana,ama eve geldim yine can sıkıcı bi olayla karşılaştım hatta sinirden oturdum ağladım benim kız daha yeni aldığım ve borca girdiğim toniklerimi bilmemnelerimi bi güzl boşaltmış ahhh ah kan beynime sıçaradı anlatamam sizlere ne kadar sinirlendiğimi neyse sadece toniklerle kurtarmışız paçayı,
gece gece çok uzattım kaçtım ben öpüldünüzŞeniz

:1shok: aman allahım neler olmuş neler bizim sakarya topiğimize...öncelikle herkese merhaba... önce ben gelememe sebeplerimi bi yazayım...bizim pc kafayı yedi canlar 2 gün oldu format attırdık..ama 2gündür bende kayınvalidemin evini temizlik yaptım kızlarla..bu gece ne olursa olsun oturacam dedim oturdum..topiği bir açtım sayfalar almış başını yürümüş..biraz sitemleri okudum...haklısınız..şimdi

bendenizim canım benim başınız sağolsun..çok üzüldüm.... umarım tez zamanda yatağına kavuşursun...birde kıss sen nerene zayıflıcan anlamadımki...

roşum konunu fark etmedim ama pc bozulmadan burda sana yazmıştım..sanırım fark etmedin..rabbim yardımcınız olsun.benimde eşim işten çıkarıldığında bende çok üzüldüm seni anlayabiliyorum..

kısmetsisim diş konusuna gelince ayın 22 sinde randevum vardı ..ama dr ogün izinliymiş hala diş ağrım var ve yarın inşallah çektiricem..inşallah sende iyisindir canım....

beyazım canım kardeşim iş buldum demişsin çok sevindim inşallah hayırlı olur hakkında..kızına gelince tabiki süslenecek...

canom canım ilk göz ağrım ben yokken baya bi uğramışsın buraya.seni burda görmek gerçekten çok güzel

yeşilgözlüm arkadaşım kurslara devam..tebrikler arkadaşım..

gümüşüm pek gelmemiş ..sanırım yoğun oda..çalışkan arkadaşım benim..

myhope canım kardeşim alperenin iyi olması na çok sevindim..seni bilmem ama bende sabırsızlanıyorum.. çağrılarına kulak veremedim üzgünüm..anca gelebildim...

çalıkuşum canım sen uzakta da olsan buluşmalarada gelemesen ben seni herzaman iyi anıyorum vede seviyorum..

aylacım öncelikle geçmiş olsun kardeşim .oğluna çok üzüldüm ..rabbim yardımcınız olsun..hayırlı haberlerini bekliyorum...birde sen inaçlı bir insansın ceza olarak düşüme...Şeniz

.

Dünaydın arkadaşalar...

Akşam uğrayanlar olmuş çok sevindirik oldum.Akşam bende uğrayacaktımki tam topici açtım kuzenim geldi
Beyazım Toprağım bugün işe başlıyor.Hadi hayırlısı bakalımmm..Ayrıca senin yüzünü temizzlemeye hakkın varda kızının yokmu... Benim yeğenimde allık fırçamla ve farımla duvarları boyamıştı.

günaydın kızlarrrrrrrrr
bugün hava ne ka güzel..insanın içini aydınlatıyo..alkisalkisalkis
haydeç ablam geçmiş olsun.valla 2-3 gündür benimde dişim kuduruyor.banada dr.yoları gözüktü.
canomcum canımcım kıs dün beyazla kaynattınız he bakkem..sengözlerimebaksanab
beyazım sen bugün işe başlıcaktın dimi..hadi hayırlısı....kızçenede çok kızma.kızlar azcuk süslü olur.seninki gene tonikleri boşaltmış.benim kardeşim küçükken annemin yurtdışından gelen pahalı parfümünü halıya boşaltmıştı..ev aylarca parfüm koktuydu..kaydirigubbakcemile3
bendenizim bak bende senin gibi erkenciyim.çalışmasamda her sabah hazır asker konumundayım..delikafadulden
aylacım arada uğra oğluşunun iyi haberlerini alalım allahın izniyle..
pişştt kızlar...çalıkuşuuu ,diloşşşşşş,anne54,gümüşümm,yeşil gözlü ablam....aranıyorsunuz.

günaydın arkideşler,
sabah sabah gelmişiniz ne güzel ,size bi slm edip uçuyorum,arkadaşıma iğne yapmaa gitçem az oyalanırım sohbet kayfe felan,
beyazcım yeni işin hayırlı olsun,kızının işi gayet doğal,bende hep dolapta saklardım küçükken oraya buraya saçıyodu,şimdi gene saklıcam diyorum,dökmede değil parfümlerim, kalemlerim uçup gidiyo ,haydeç ablam geçmş olsun sanada kurtul artıkın o dişten yazık ya,
hade gününüz güzel geçsin,hepinizi öpem görüşürük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…