hiç öyle bişey olur mu cnm yaa,ceza ne demek arkadaşım deme öyle rabbimin gücüne gider,allahım hastalığında hayırlısını versin bidanem.sagol rosum.Biliyormusun bu da benim imtihanim.Allah cezami veriyor böyle.ben verdim sen istemedin ,simdi böyle ugras diyor.
anlamadım ben bunu şimdi tatlım ne cezası rabbim ne verdide sen istemedin:sm_confused:
hiç öyle bişey olur mu cnm yaa,ceza ne demek arkadaşım deme öyle rabbimin gücüne gider,allahım hastalığında hayırlısını versin bidanem.
Beyaz cim bu benim ücüncü cocugum.Sözde benim baska cocuk sahibi olma imkanim yoktu.Ama Allahin hikmeti benim haberim olmadan hamile kalmisim ve ben buna cok üzüldüm.Allaha inancim olmasa aldiracak kadar üzüldüm.Ben rahatsizim ve sakat olma ihtimali cok yüksek dediler.Bende bu yüzden hic istemedim.Allaha sükür cok saglikli bir oglumuz oldu.Ama hep esimin telkinleriyle.O cok sevindi ve bunda da bir hikmet var elbette dedi.O yüzden de adini Kayra(Allahtan gelen lütüf,hediye)koyduk.Ceza olan iste simdi yasadiklarim.Oglumun rahatsizlanmasi.
ayrıca oğlunun ismi çok güzelmiş ismiyle yaşasın inş. ilerde evlenirde bi oğlum daha olursa bu ismi düşünebilirimkaydirigubbakcemile3 kulağa çok hoş geliyo yerimsenibenbakın evlendimde bide çocuk yaptım hadi görmeye gelin teyzeleri patikleri önlükleride unutmayın gelirkensırnaşık şey
aylacım öncelikle çokkk geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmadan Allahın izniyle şifa bulur oğluşunn ama sakın ceza vs deme benim bir ayım geçti hastane köşelerinde hemde öksürük diye gitmiştik hiç aklımıza gelmeyen başımıza geldi Allah dermansız dert vermesin oğlunu sana bağışlasın biliyorum çok zor ama atlatacak inşallah sende güçlü ol annesi şimdi onun sana çok ihtiyacı var Rabbimden gelen herşeye boynumuz kıldan ince değil mi vardır bununda bir hikmeti yeterki sonu güzel olsun oğlun sağlığına kavuşup hep seninle olsun inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
abovv:1shok: anacım akşama kadar ne kaa haraketlenmiş buraları..anacım meğerse topiciği kurtlar sarmışta kemir kemir kemiriyolarmış...neyse herşeyde bi hayır vardı diyelim.baksana topiciğimizin haraketlenme sebebi olmuş..
şimdi sağ baştan başlayalım..
çalıkuşum canım ablan için gerçekten çok sevindim.inşallah dahada iyi olur.
bendenizim kısss nerene diyet yapmayı düşünüyon halaaa..bikerem ben bu topiciğin tüm diyet hakkını tek başıma doldururummşakkıdı
beyazım yeni işin hayırlı olsun..allah gönlüne göre versin..
myhopem canım benim...alperenimiz uykuyu sevecek galiba...
ablalrımız zati piyasada yok..ama ben genede sorem..haydeç ablam ne ettin çektirdin mi dişni(biraz erken sordum sanırsam ama olsun)
yeşilgözlü ablam bizi çağırıcan demi hatimine..
gelelim canommm gülüme...kız hatun kişi neye kırıldın..küstın..söle hemen döviim gelimmÇok üzgünüm çoook
roşumcum eltimcim kız 1-2gündür görüşemedik beaa....
bilgem zatiii kayıp..polisemi haber etesek..kayıp aranıyo deyi..kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana aylacım gerçekten çok üzüldüm..sakın kötü düşünme..bu dünya imtihan dünyası..inşallah oğluşun hayırlısıyla iyileşecek..bizde burdan hayırlı haberlerini alıcağız.arkadaşın arkadaşa ettiği dua kabul olurmuş..bak kaç kişiyiz..hepimiz sen ve oğlun için dua ediyoruz.ne güzel topiciğimizde iki mavi boncuk oldu..inşallah kayramızz iyileşecek,inşallah alperenimizde sağlıkla aramıza katılacakk....
hadi bakkem hatunlar sizi hep burda görmek dileğiyle..iyi uykularr....
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Kendi evime gidip saatlerce uyumak istiyorum.Miğdem allak bullak nedendir bilmiyorum..
Dün sabah ablamın eşinin ananesi vefat etti.Halbuki dedelerini kaybedeli daha 55 gün olmuştu.İkiside aniden kalp krizi geçirerek vefat ettiler.Benim dedemle birlikte 2 ay içinde 3 ani ölüm yaşadık.İnşallah bu sondur Allahım artık kaldıramıyacaz.
Hayat çok garip plan yapmaya gelmiyor.Ani ölüm çok zor...
Kızlar gelinde biraz sohpet edelim kafam dağılsın.
allahım yardımcın olsun ,acil şifa nasip etsin,çok zor bilirim evladın hastalığına sabır göstermek,ben kızımı defalarca komada hastanelere koşturdum bebekken bilmez miyim?
allahım sabır versin güç versin sana üzülme cnm,dualarımız seninle.
ayrıca oğlunun ismi çok güzelmiş ismiyle yaşasın inş. ilerde evlenirde bi oğlum daha olursa bu ismi düşünebilirimkaydirigubbakcemile3 kulağa çok hoş geliyo yerimsenibenbakın evlendimde bide çocuk yaptım hadi görmeye gelin teyzeleri patikleri önlükleride unutmayın gelirkensırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?