Sakarya///54

sagol rosum.Biliyormusun bu da benim imtihanim.Allah cezami veriyor böyle.ben verdim sen istemedin ,simdi böyle ugras diyor.
hiç öyle bişey olur mu cnm yaa,ceza ne demek arkadaşım deme öyle rabbimin gücüne gider,allahım hastalığında hayırlısını versin bidanem.

anlamadım ben bunu şimdi tatlım ne cezası rabbim ne verdide sen istemedin:sm_confused:

Beyaz cim bu benim ücüncü cocugum.Sözde benim baska cocuk sahibi olma imkanim yoktu.Ama Allahin hikmeti benim haberim olmadan hamile kalmisim ve ben buna cok üzüldüm.Allaha inancim olmasa aldiracak kadar üzüldüm.Ben rahatsizim ve sakat olma ihtimali cok yüksek dediler.Bende bu yüzden hic istemedim.Allaha sükür cok saglikli bir oglumuz oldu.Ama hep esimin telkinleriyle.O cok sevindi ve bunda da bir hikmet var elbette dedi.O yüzden de adini Kayra(Allahtan gelen lütüf,hediye)koyduk.Ceza olan iste simdi yasadiklarim.Oglumun rahatsizlanmasi.

olabilir aylacım,hepimiz çocukarımızı ne hastalıklarla büyütüyoruz, bunu ceza olarak değerlendirme cnm benim.

hiç öyle bişey olur mu cnm yaa,ceza ne demek arkadaşım deme öyle rabbimin gücüne gider,allahım hastalığında hayırlısını versin bidanem.

Iste insan böyle bir seyle karsilasinca öyle düsünüyor.Kendim olsam sorun degilde is cocuk olunca isler degisiyor.Rosum yeni dogan bölümünde yattik oglumla,Allahim neler var oralarda,üzüntüden sikintidan sütüm kesildi.Hem kendi cocuguma hem baskalarininkine cok üzüldüm.Allahim sifa bekleyen her kuluna sifa versin yarabbim.Kimseyi darda komasin yaradanim.Cok zor.

ahhh canım benim sen benim kızıma hamile olduğumu öğrendiğim zaman neler yaptığımı duysan beni lanetlersin ozaman, ama şükürler olsunki rabbime bana sağlıklı bi kız evladı verdi yaşadıklarını ceza olarak değil imtihan olarak düşün tatlım hepimiz ayrı ayrı şeylerle imtihan olunuyoruz eğer her birini bi ceza olarak nitelendirsek psikolojik olarak rahatsızlık boyutlarına ulaşırız allah korusun ve bu çoğu zaman isyan ve intiharla sonuçlanır allah korusun imanlı rabbimizden gelene eyvallah diyen kullar olarak imtihanlarımızı başarıyla anlatabilmeyi temenni ediyorum :çok üzgünüm:

aylacım öncelikle çokkk geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmadan Allahın izniyle şifa bulur oğluşunn ama sakın ceza vs deme benim bir ayım geçti hastane köşelerinde hemde öksürük diye gitmiştik hiç aklımıza gelmeyen başımıza geldi Allah dermansız dert vermesin oğlunu sana bağışlasın biliyorum çok zor ama atlatacak inşallah sende güçlü ol annesi şimdi onun sana çok ihtiyacı var Rabbimden gelen herşeye boynumuz kıldan ince değil mi vardır bununda bir hikmeti yeterki sonu güzel olsun oğlun sağlığına kavuşup hep seninle olsun inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayrıca oğlunun ismi çok güzelmiş ismiyle yaşasın inş. ilerde evlenirde bi oğlum daha olursa bu ismi düşünebilirimkaydirigubbakcemile3 kulağa çok hoş geliyo yerimsenibenbakın evlendimde bide çocuk yaptım hadi görmeye gelin teyzeleri patikleri önlükleride unutmayın gelirkensırnaşık şey

allahım yardımcın olsun ,acil şifa nasip etsin,çok zor bilirim evladın hastalığına sabır göstermek,ben kızımı defalarca komada hastanelere koşturdum bebekken bilmez miyim?
allahım sabır versin güç versin sana üzülme cnm,dualarımız seninle.

örgüyü beceremem ama ördürürüm kız yeterki Allah nasip etsinnnnn tatlıda getiririm yanındaaakaydirigubbakcemile3malum süt için lazımmmm

abovv:1shok: anacım akşama kadar ne kaa haraketlenmiş buraları..anacım meğerse topiciği kurtlar sarmışta kemir kemir kemiriyolarmış...neyse herşeyde bi hayır vardı diyelim.baksana topiciğimizin haraketlenme sebebi olmuş..
şimdi sağ baştan başlayalım..
çalıkuşum canım ablan için gerçekten çok sevindim.inşallah dahada iyi olur.
bendenizim kısss nerene diyet yapmayı düşünüyon halaaa..bikerem ben bu topiciğin tüm diyet hakkını tek başıma doldururummşakkıdı
beyazım yeni işin hayırlı olsun..allah gönlüne göre versin..
myhopem canım benim...alperenimiz uykuyu sevecek galiba...
ablalrımız zati piyasada yok..ama ben genede sorem..haydeç ablam ne ettin çektirdin mi dişni(biraz erken sordum sanırsam ama olsun)
yeşilgözlü ablam bizi çağırıcan demi hatimine..
gelelim canommm gülüme...kız hatun kişi neye kırıldın..küstın..söle hemen döviim gelimmÇok üzgünüm çoook
roşumcum eltimcim kız 1-2gündür görüşemedik beaa....
bilgem zatiii kayıp..polisemi haber etesek..kayıp aranıyo deyi..kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana aylacım gerçekten çok üzüldüm..sakın kötü düşünme..bu dünya imtihan dünyası..inşallah oğluşun hayırlısıyla iyileşecek..bizde burdan hayırlı haberlerini alıcağız.arkadaşın arkadaşa ettiği dua kabul olurmuş..bak kaç kişiyiz..hepimiz sen ve oğlun için dua ediyoruz.ne güzel topiciğimizde iki mavi boncuk oldu..inşallah kayramızz iyileşecek,inşallah alperenimizde sağlıkla aramıza katılacakk....
hadi bakkem hatunlar sizi hep burda görmek dileğiyle..iyi uykularr....

kısmetsizimden alıntı=)
beyazım yeni işin hayırlı olsun..allah gönlüne göre versin..
..iyi uykularr....

allah razı olsun canım amin inş sizlerin dualarıyla sanada tatlı uykular bebeğim öptüm seniŞeniz

günaydınn...
hade kızlar haraketlenin bakemmmmm.....herkesi burda görmek istiyoruz artık..alkisalkisalkis

Kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Kendi evime gidip saatlerce uyumak istiyorum.Miğdem allak bullak nedendir bilmiyorum..
Dün sabah ablamın eşinin ananesi vefat etti.Halbuki dedelerini kaybedeli daha 55 gün olmuştu.İkiside aniden kalp krizi geçirerek vefat ettiler.Benim dedemle birlikte 2 ay içinde 3 ani ölüm yaşadık.İnşallah bu sondur Allahım artık kaldıramıyacaz.
Hayat çok garip plan yapmaya gelmiyor.Ani ölüm çok zor...

Kızlar gelinde biraz sohpet edelim kafam dağılsın.

Cok sagol canim.Ah hamileliklerin sikintisini benden iyi kimse bilemez herhalde.Kizimda tam 4,5 ay yattim hastahanede.allah kimseyi o kapilara düsürmesin.Umarim senin icinde her sey yolunda gider.Dogumunun kolay gecmesi icin sana bir tüyo vereyim.Son haftalarinda 38. de falan günde 5,6 hurma ye.Dogum esnasinda da ye.Rahimin agzi cok cabuk aciliyor ve daha sonrada toparlanmasi daha kolay oluyor.Denenmis ve onaylanmistir bizzat sahsimca.

sagol bacim insallah sizin dualarinizla.

Allah amelince rahmet etsin kardesim.Mekani cennet olsun.Hepimizin gidecegi yer orasi.Allah ölümünde hayirlisini versin.Bir de senelerce yatalak yatan,hastalik ceken fakat ölemeyenleri düsün.Bende böyle aniden ölmek isterim dogrusu.Bunun sonunda aklini yitirip herkeze yük olmak var,ani ölümler daha güzel.Allah sabir versin.Amcam 5 senr Allahtan ölmeyi diledi fakat insanin istemesinle olmuyor.Yüz kanseri oldu .Burnunu aldilar ,oradan kulagina sicradi derken yüz kemiklerine Allahim neler cekti.Yatti kalkti ben neden ölmüyorum diye agladi.Bu da cok zor inanki.Allah sabrinizi artirsin.Her kulun imtihani baska baska.

sagol bacim ya.Sen baskasin.

beyazcim sen evlen gerisi kolay.Istedigin patik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…