selam selam selam millet :sm_cool:valla çok kırgınım size ama neeeeyse haydeç ablacım buarada geçmiş olsun:teselli: siz bana ev bulmadınız ama biz evi bulduk bu hafta taşınıyoruz artık aranıza katılıyorum elimden çekeceğiniz var deermişim kimler geliyor yardıma ehhh bi cevap yazmayın görün bakalım neler oluyortatlicadiarzucamlar kapılar silinecek mutfak dolapları silinip yerleştirilecek hadi bakalım sıvayın kollarıkafamçokkarıştıoooof nasıl olacak bu işler gözümde büyüyor valla ne bitmez çilem varmış yaaa bari Allah kolaylık versin diye dua edin olmazmııııı:çok üzgünüm:senağlama
bu sakaryalılar tekrar buluşmak istiyorlarda.bende pazar olsun diyom.taaaaaaaaaa düzceden gelecem...ameli seninle de cok tanışmak istiyorum.buluşma olursa sende muhakkak gel ....a.s.
selam selam selam millet :sm_cool:valla çok kırgınım size ama neeeeyse haydeç ablacım buarada geçmiş olsun:teselli: siz bana ev bulmadınız ama biz evi bulduk bu hafta taşınıyoruz artık aranıza katılıyorum elimden çekeceğiniz var deermişim kimler geliyor yardıma ehhh bi cevap yazmayın görün bakalım neler oluyortatlicadiarzucamlar kapılar silinecek mutfak dolapları silinip yerleştirilecek hadi bakalım sıvayın kollarıkafamçokkarıştıoooof nasıl olacak bu işler gözümde büyüyor valla ne bitmez çilem varmış yaaa bari Allah kolaylık versin diye dua edin olmazmııııı:çok üzgünüm:senağlama
kızlar iyi akşamlar.bugün hacıoğlundaydım çocuklarla. tamda hep beraber oturduğumuz yerde oturduk. şimdi sakaryalı arkadaşlar olsaydıda sohbet etseydik dedim
iyi akşamlar canım bende çarşıdaydım tesadüf edemedik inşallah yakın zamanda tekrar buluşma olurda sohbet edriz budefa kalabalık olucaz gibi herkes sözünde durursa
Beni beklerseniz insallah gelmeye calisacagim.Ne kadar kalabalik olursa o kadar iyi ya dimi?
selamlar.bende sakaryada yaşıyorum .ama kimsemiz yok burlardabenide araniza alirsaniz sevinirim.
bekliyoruz seni bu sefer dahada kalabalık olacaz sanırım:1hug:
selamlar.bende sakaryada yaşıyorum .ama kimsemiz yok burlardabenide araniza alirsaniz sevinirim.
doğru arkadaşlar haklı. bi tarih verelim artık uyan uymayan da durumu değerlendirsin 22 den önce olmasın oburşirin de gelmek istiyor. hadi bakalım:1hug:
selam arkadaslar bende sakaryada 2 yıldır evliyim merhabalar hepinize ..............
hoş geldin canım sakaryamıza a.s.
iyi geceler evet arkadaşım tarihi sen söyle 25den sonra olsun öteki arkadaşlarada uyarsa değerlendirsinler
selam arkadaslar bende sakaryada 2 yıldır evliyim merhabalar hepinize ..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?