Sakarya///54

Beyaz toprakcim bu kadar düsünme ben bi kosu gelip senin isleri de yaparim.Bende temizlik yapiyom izine gelecem diye .Ben antremanliyim yani .Bi kosu gelip seninkileride yaparim merak etme.Temizluk yapacam diye micim cikti yav.Daha da bitmedi.

bu sakaryalılar tekrar buluşmak istiyorlarda.bende pazar olsun diyom.taaaaaaaaaa düzceden gelecem...ameli seninle de cok tanışmak istiyorum.buluşma olursa sende muhakkak gel ....a.s.

buluşma olursa gelirim inşallah ama olmazda bi mani çıkarda sen gelemezsen gelebildiğin zaman bi şekilde buluşmak isterim seninle arkadaşıma.s.

hehe bebiş tedavisi gördüm bekleme sürecindeyim yoksa niye gelmiyem kıza.s.Allah kolaylık versin şimdiden sende benim için dua eder misin :1hug:

slm kızlarrrr:))))

nasılsınız bakalım,hastalara geçmiş olsun hepsini okuyamadım kusuruma bakmayın...

buluşma var galiba:SSS

bu sıra hep kötü haberler aldık o yüzden uğrayamadım...

kendinize iyi bakın hepiciğinizi öptüms:)

kızlar iyi akşamlar.bugün hacıoğlundaydım çocuklarla. tamda hep beraber oturduğumuz yerde oturduk. şimdi sakaryalı arkadaşlar olsaydıda sohbet etseydik dedim. :1hug:

bekliyoruz seni bu sefer dahada kalabalık olacaz sanırım:1hug:

Yahu sununtarihini bir koysaniz diyom yavas yavas.Benimde haberim olsun.ayin 18 ine kadar buradayim.O zamana kadar belirleyin de yola cikmadan bilgim olsun.Türkiyede internete girmem biraz zor olabilir.Bir cok sey planladik yapmak icin gerekli zamani bulamayabilirim.Yada baktigimda bulusma gecmis olabilir.O zamani da cok üzülürüm.Hazir firsati yakalamisken kacirmayayim bulusmayi.

:teselli:iyi akşamlar arkadaşlar nezaman buluşuyorsunuz inşallah tarih banada uyarda sizlerle tanışırım

doğru arkadaşlar haklı. bi tarih verelim artık uyan uymayan da durumu değerlendirsin 22 den önce olmasın oburşirin de gelmek istiyor. hadi bakalım:1hug:

selam arkadaslar bende sakaryada 2 yıldır evliyim merhabalar hepinize ..............

iyi geceler evet arkadaşım tarihi sen söyle 25den sonra olsun öteki arkadaşlarada uyarsa değerlendirsinler

tarihi söylerizde cano , boşverde olsaydı daha iyi olurdu acaba beyaz toprağa falan uydursak bu ay sonu hafta sonuna gelecek şekilde olabilir mesela ona göre ben gümüş boncuğada söylerim teli var bende:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…