Sakarya///54

iyi geceler ,ben buralardayım şikerim kafa dağatmaa geziniyom ,myhopecum uykuların mı kaçtı bea,bu saatte gebe hatunun ne işi vaa burda,

merhabalar arkadaşlar..nasılsınız.sizlerden çök buyuk bir ricam olacaktı.benim 7 yaşında oğlum var ve okulda biraz zorlanıyordu.öğretmen bir psikoloğa goster diyor ama hiç psikolog bulamadım.devlet hastanesine psikiyatri bolumune gosterdim ve dikkat eksikliği var dedi ama hiç bir test falan yapmadan ve antidepresan hap verdi.tabiki kullanmadım.bana psikolog lazım,çocuklardan anlayan biri. umarım sizleri fazla sıkmadım.şimdiden teşekkurler.:Saruboceq:

ıyi geceler hanımlar. Mangalia arkadaşım bende çocuk konusunda
uzman bir psikolog arıyorum ancak henüz bulamadım.
inşallah çözersiniz sorununuzu. Dikkat eksikliği öğrenme sorunlarınıda
doğuruyor bildiğim kadarıyla...

kıızlarrrrrr iyi geceler...
valla ben hem yorgunumhemde keyifliiii...kızımın mezuniyet gecesine gittik.gerçekten çokgüzel eğlendiler..kudurdular sınav öncesi kurtlaını döktüler...valla kızım büyümüş onu fark ettim..azık hüzünlendik..8sene beraberlerdi ve kardeş gibiydiler sınıfta..son ayrılmadan önce arkadaş şarkısını söylediler.hepimiz çok duygulandık.allahım hepsinin talihini güzel etsinnn.çok konuştum ama bu güzel geceyi sizlerle paylaşmak istedim..
beyazım canım inşallah işin gönlüne göre olur canım..
hepinizi tek tek öpüyorummmm

bende sana yardımcı olmayı çok isterdim canım ama sakaryada daha doğru dürüst bi psikolok duymadım açıkçası ama diğer arkadaşların bi bilgisi vardır umarım..

kızlar adapazarında pedegog arıyosanız ben size tavsiye edebilirim..dahaönce kızımın dikkat dağınıklığı için bi çalışma yapmıştık..ben memnun kaldım.istersenizözelden tel.ve adresini yazabilirm.çocukalarla psikologlar değil pedegoların ilgilenmesidaha iyi.aklınızda bulunsun..

sağolasın güzelim hadi bakalım nice mezuniyetlere üni.de görürüsünüz inş.

hayırlı olsun eltim,darısı lise ve üni.mezuniyet gecelerine inş.öperim tombiş yanacıklarından bea,
üzülmüşmü benim eltim ooy ,kıyamam.

He walla edemedikk..
iyi olacan tabi başka napçan hayat devam ediyor şikerim salla dertleri
Ben bildiğin gibi.Hala göçebe hayatı devam ediyor.Sıkıldım artık.Evimi yatağımı banyomu mutfağımı istiyorum ben.Offfffff

allah razı olsun arkadaşlar dualarınız sanırım kabul oldu bi yerle anlaştık gibi ama hemen sevinmicem bu sefer son yaşadıklarımdan sonra bunlarda cumartesi arıcaklar bakalım hadi hayırlısı.....

Bu ne hız beyazım toprağımm..Hadi bakalım bu sefer olucak inşallah..

iyigeceler kızlar nerelerdesiniz azcuk gelin sohbet edelimde sabah bendeniz okusunda canı sıkılmasın:smiley-cool:

İşte bu yaa.Akşamları biraz mesai yapın dimi amaa....Bak ne güzel sohpet etmişinizde sonra silinmişşş

Gelelim bugüne....

Günaydın herkeslere...
Yine bir cuma günüüüü

Cumanız mübarek olsun.

Günaydın hepinize a.s.
burası ne güzelmiş böyle hiç görmemiştim bundan sonra burdayım inşallah :dance:

günaaydın hatunlaaropuyorumnanaktan,cumanız mübarek dualrınız kabul olsun,dualarınızda bizleride hatırlayın.

bendenizim ,herkes evini özler tabii cnm benim,kavuşursun inş.bidanem,
azcuk sohbet edik ,yanlış hareket etmişiz bea.

günaydın günaydınnn...
ay ben anca kalktım yahu...mirmirmirmir
hpinize hayırlı cumalar olsun...buyrunnnnnnnnn.......
gargamel hoşgeldin canım.her daim bekleriz.yanlız nikine bayıldım...opuyorumnanaktan

selamlar hanımlar hepinizin cuması mübarek olsun dualarınız kabul olsun inş..

gargamel hoşgeldin hayatım her zaman bekleriz,şirinlerle hala uğraşıyomusun senkaydirigubbakcemile3

bendenizim ,herkes evini özler tabii cnm benim,kavuşursun inş.bidanem,
azcuk sohbet edik ,yanlış hareket etmişiz bea.

valla canım yaa bak görüyomusun topicimizde azcuk dedikodu yapalım dedik onuda silmişlerşakkıdı eeee topiçte naber nasılsınlarla gitmiyo değilmi kaynatmakta lazım biraz değilmidelikafadulden
sağolasın bendenizcim işler açıldı bu zamanlarda, umarım bu sefer olur buraya içim daha çok ısındı bakalım hayırlısı:1rolleyes:
bu arada evine kavuşma tarihin belli değilmi canım akşamları senle sohbet etmeyi özledim:1hug:
roşum ben yanlış yaptığımızı düşünmüyorum ama onların hoşuna gitmemiş bizimde boynumuz kıldan ince yapacak bişeyimiz yok ne yapalımfisfisfis

Yok be beyazım belli olmadı.Bende özledim seninle sohpet etmeyi.Olmadı pazar falan görüşelim.Gerçi benim programım net değil ama.:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…