merhabalar arkadaşlar..nasılsınız.sizlerden çök buyuk bir ricam olacaktı.benim 7 yaşında oğlum var ve okulda biraz zorlanıyordu.öğretmen bir psikoloğa goster diyor ama hiç psikolog bulamadım.devlet hastanesine psikiyatri bolumune gosterdim ve dikkat eksikliği var dedi ama hiç bir test falan yapmadan ve antidepresan hap verdi.tabiki kullanmadım.bana psikolog lazım,çocuklardan anlayan biri. umarım sizleri fazla sıkmadım.şimdiden teşekkurler.:Saruboceq:
kıızlarrrrrr iyi geceler...
valla ben hem yorgunumhemde keyifliiii...kızımın mezuniyet gecesine gittik.gerçekten çokgüzel eğlendiler..kudurdular sınav öncesi kurtlaını döktüler...valla kızım büyümüş onu fark ettim..azık hüzünlendik..8sene beraberlerdi ve kardeş gibiydiler sınıfta..son ayrılmadan önce arkadaş şarkısını söylediler.hepimiz çok duygulandık.allahım hepsinin talihini güzel etsinnn.çok konuştum ama bu güzel geceyi sizlerle paylaşmak istedim..
beyazım canım inşallah işin gönlüne göre olur canım..
hepinizi tek tek öpüyorummmm
şöle karşılaşıp iki çift laf edemiyoz bidanem yaa,allahıma çok şükür maş.dipçik gibiyim,böle deyip kendimi nazar etmek gibi marifetimde vaadırkaydirigubbakcemile3
sen neler yapıyon göçebe hayatı devam mı,öperimopuyorumnanaktan
allah razı olsun arkadaşlar dualarınız sanırım kabul oldu bi yerle anlaştık gibi ama hemen sevinmicem bu sefer son yaşadıklarımdan sonra bunlarda cumartesi arıcaklar bakalım hadi hayırlısı.....
iyigeceler kızlar nerelerdesiniz azcuk gelin sohbet edelimde sabah bendeniz okusunda canı sıkılmasın:smiley-cool:
Günaydın hepinize a.s.
burası ne güzelmiş böyle hiç görmemiştim bundan sonra burdayım inşallah :dance:
He walla edemedikk..
iyi olacan tabi başka napçan hayat devam ediyor şikerim salla dertleri
Ben bildiğin gibi.Hala göçebe hayatı devam ediyor.Sıkıldım artık.Evimi yatağımı banyomu mutfağımı istiyorum ben.Offfffff
Bu ne hız beyazım toprağımm..Hadi bakalım bu sefer olucak inşallah..
İşte bu yaa.Akşamları biraz mesai yapın dimi amaa....Bak ne güzel sohpet etmişinizde sonra silinmişşş
bendenizim ,herkes evini özler tabii cnm benim,kavuşursun inş.bidanem,
azcuk sohbet edik ,yanlış hareket etmişiz bea.
valla canım yaa bak görüyomusun topicimizde azcuk dedikodu yapalım dedik onuda silmişlerşakkıdı eeee topiçte naber nasılsınlarla gitmiyo değilmi kaynatmakta lazım biraz değilmidelikafadulden
sağolasın bendenizcim işler açıldı bu zamanlarda, umarım bu sefer olur buraya içim daha çok ısındı bakalım hayırlısı:1rolleyes:
bu arada evine kavuşma tarihin belli değilmi canım akşamları senle sohbet etmeyi özledim:1hug:
roşum ben yanlış yaptığımızı düşünmüyorum ama onların hoşuna gitmemiş bizimde boynumuz kıldan ince yapacak bişeyimiz yok ne yapalımfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?