Ah çalıkuşum istememmi artık kendi çocuklarımı sevmek ama ne yaparsın işler kesat...Çıkmadı istediğim gibi biri karşıma... :1no2:
Roşum bakma aşağıdan hadi sende gellllkaydirigubbakcemile5
günaydın hanımlar ,,bu akşam 5 te a.k.m de yılsonu sergimiz var hepinizi beklerim,,
slm kızlar şimdi bi kaç iş görüşmesine gidiyorum dualarınızı bekliyorum.....
Hadi hayırlısı canım, inşallah olumlu geçer görüşmen.slm kızlar şimdi bi kaç iş görüşmesine gidiyorum dualarınızı bekliyorum.....
Canım sizin oralara yeni mi yağmur yağdı.:1shok:günaydın güzeller,
herkesler iyidir umarım ,
sıkıntılı 2 günden sora yağmurumuz da yağdı hayırlısıyla,her yer toprak koktu ,
yuvalarımızda yağmur bereketiyle dolsun,hepinizi öperim ,
gününüz güzel geçsin.
ohhh mis gibiiiiCanım sizin oralara yeni mi yağmur yağdı.:1shok:
Buraya önceki gece, dün ve bugün hala yağmakta...
Ama araşarda yağmadığı zamanlar çok bunaltıcı bir hava var.
Şimdi çayımı demledim balkonda içeceğim, bayılırım yağmur
yağarken, toprak kokusu ile çay içmeye....
mezuniyet balosu, gösteriler ,benim kurs sınavı falandı filandı derken gelemedim
herkezler iyi inşallahhhhhh
bendenizim nihayet bi karşılaşamıyoz nasılsın bidanem.
şöle karşılaşıp iki çift laf edemiyoz bidanem yaa,allahıma çok şükür maş.dipçik gibiyim,böle deyip kendimi nazar etmek gibi marifetimde vaadırkaydirigubbakcemile3He walla karşılaşamıyoruz.İyyiim sen nasılsın canımcım
ooh tatlı telaşeler,kolay gelsin cnm,bizim de bu yıl balo olcaktı,çanakkale gezisinde onu da hallettiler,biz rahatız da şu sbs yi de atlatalım hayırlısıylaopuyorumnanaktanmezuniyet balosu, gösteriler ,benim kurs sınavı falandı filandı derken gelemedim
herkezler iyi inşallahhhhhh
olsun bidanem kayramız iyi olsun yeter ki öperim siziopuyorumnanaktanselam hatunlar.Nerelerdesiniz gene?Hepinizin yazdiklarini tek tek okudum.Güzel dilekleriniz icin cok sagolun.Rabbim kimseyi darda koymasin insallah.Bizim buralarda bir kac gün tatildi.Millet isten gücten firsat bulup gezemiyor hafta ici.Herkez bagdan cözülmüs gibi gezmedeydi.Bir ben bir yere cikamadim.Sagolsunlar kayranin rahatsizligini duyan geldi.Bayagi yogunduk yani.Beyazcim sana diyecek bir sey bulamiyorum.Allahim hakkinda en hayirlisi neyse versin.
Allahım öyle bir kapı açsınki önüne tüm sıkıntıların son bulsunn bugünden sonra huzur ve mutluluk hep seninle olsun inşallah canımmmmm:1hug:
sakaryamın güzel hatunlarıı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz
hayırlısı olsun cnm,allah kolaylık versin opuyorumnanaktan
Hadi hayırlısı canım, inşallah olumlu geçer görüşmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?