Sakarya///54

beyazımm diyecek söz bulamıyorum Rabbim sabrını sınıyor sanırım ama mükafatı çokk güzel olacak sonunda tam istediğin gibi bir iş seni bulacak inşallahhhhhhh:Saruboceq::

allah razı olsun güzel arkadaşım hamişlerin duası kabul olurmuş senin ve tüm sevenlerimin sayesinde inş. bende umudumu yitirmiş değilim görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler:1hug:

canım arkadaşım çok sağ ol iyi düşünmen iyi görür o senin güzelliğin seni orada görmek beni çok mutlu etdi herkeside orada görmek isterdim ama olsun müsait olamadılar demek hepinizden yinede allah razı olsun mutlu olmak çok güzel birşeymişti allahım herkeslerede tatdırsın hayırlı geceler

beyazcım üzme kendini senin için hayırlı değilmiş çalı kuşu çok sağ ol canım allahım sizlerede nasip etsin myhope sağ ol bitanem allahım seninde yardımcın olsun son anların sıcak günlere gelecek roşum ve kısmetsiz bendeniz cano ya hepinizi seviyorum güzel dilekleriniz için sağ olun

sağolasın ablacım bende öyle diyorum zaten, seninde hatim merasimini rabbim kabul etsin daha öncede dediğim gibi gelmeyi çok istiyodum ama oğluma eşlik etmem gerekti onunla bi gün geçirdim ama gümüşümün anlattığına göre çok güzelmişsin hatminizde çok güzel olmuş maşaallah

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrŞeniz

Servise kaçıracam diye koşturdum ve yoruldum.Çok fenayımmmmmmm
kafamçokkarıştı

günaydın kıslaar,a.s.
herkesler nasıl bugün,umarım hepiniz sağlıklı, mutlu, sorunsuz bi güne uyanmışsınızdır,kaydirigubbakcemile5
bugün işlerim çook,onları yoluna koyup gezmeme gitçem,
hepinizin günü güzel geçsin görüşmek üsreee,Şeniz

günayddddınnnnnn günayddıınnnnnnnn
yeşilgözlü ablam seni tekrardan öpüyorum...,
bendeniz kız duu bi nefes al...
gümüşüm serginiz hayırlı olsun..
beyazım canım üzme kendini her işde vardır bi hayır.hayırlıysa beri hayırsızsa geri...
roşumcum gez kız benüm yerimdeeeee
çalıkuşum sapanca gerçekten çok güzel..birde maşukiyeye gidin mutlaka...balık yemeğe..dehşet güzel yerler..
myhope alperenimizin annesi..dinlen bol bol..oğluşumuz uyutmıcak sonra....
diloş kız aarada uğra bölee..ösletme kendini...
haydeç aplam cano ayla nirdesiniz kızlarrrrrrrrrrrr:teytey:

selam hanımlar bakıyorum keyifler yerinde ne güzel benimse çok canım sıkılıyo yine herşey tatsız tuzsuz gelmeye başladı bana içim çok sıkılıyo allah hayırlara çıkarsınmafoldumben
gümüşüm ne güzel 1 yıllık emeklerinizin meyvesini alacaksınız bu gün heyacanlısındır sen şimdi inş. fırsatım olursa gelmek isterim güzelim....
kısmetsizim tatlı pisim çok tşk ederim inş allahtan ümit kesilmez sabrın sonu selamettir diyorum bekliyorum canımbenneyaptımki

selam sakaryammmmkaydirigubbakcemile3
gümüşüm inşallah bir terslik olmazsa gelmeye çalışacamm şimdiden hayırlı olsunnn:1hug:
beyazımm sende gelecen galibaa inşallah sıkıntıların biran önce hallolur canımm bazen banada oluyor insan alışmış hep kötü şeyler bekliyor sanki hayattan ama yaşam herşeye rağmen güzel inşallah herşey çok güzel olacak senin için benim için herkez için yeterki sağlığımız sıhhatimiz yerinde olsun kızın anne diye bir sarılsın boynuna bak ne sıkıntı kalacak sende ne başka bişey umut hep var herşeye rağmen var değil miiiiiiia.s.
kısmetsiz kedimm bizim iş yaş yaaa gece uyumaz gündüz uyanmaz oldum nerdeyse oğluşumda bu tempoda devam ederse yandıkkkkama iyi olsunda başımın üstünee razıyım herşeyeee
roşum bendenizim canom dilarem bilgem haydeç ablam yeşilgözlü ablam çalıkuşum aylam nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarıııŞenizŞeniz

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden aaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden benim guzel memleketimin topici mi varmış ilk defa goruorum ayyyyyyyyyyyy cok ozledim ben sakaryamııııııııııııı senağlama bu yaz gelcektim gelemicem gene cok canım sıkıldı senağlama artık başka bahara guzel sakaryamın guzel hatunları optm hebinizi Şeniz

hoşgeldin aramıza güzelim her zaman katılımlarını bekleriz vereliniortak

haklısın myhopecim dediğim gibi mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler beklemedeyim artık:1ninca:

günaydınnnnnn günaydınnnnn
kızlar hepiciğinizi öpüyorum.bugünlerdeyoğunum biraz..hemsınav stresi,bide kızın mezuniyet gecesi yapılacak yarın akşam..
hadi bakemm kendinize iyi bakın....

tünaaydıın güzeller ,
sonunda sıcaklar bastı ,yanıyoruus,
bi yandan sınav stresi ooy kafruluyoos ,
görüşmek üzere ...

selam sakaryammmkaydirigubbakcemile3
biz dün gümüşleydikk sergiyi gezdim harikaydı gümüşümü kızlarını gördümm ama malum nedenden yanlarında fazla kalamadımm sergin tekrardan hayırlı olsun canımmma.s.
bendenizimm öğlen oldu ammaaa sanada günaydın canımmm:1hug:
kısmetsizimm mezuniyet gecesi hee yoğunsunuz tabi ama moral olur sınav öncesi stres atar kızcen o dopinglede sınavı bir çırpıda verir inşallahhh:1hug:
roşumm sorma pişiyom vallaaa gece nasıldı şimdi nasıl bende sevinmiştim bugün için hava serinler diye nerdeeeeeeeee sınavada bişi kalmadıı hayırlısıyla geçerler inşallah yaaa çalıkuşumun da vardı aynı stresi inşallah hepinizin yüzü güler sınav sonrasııııa.s.
sakaryamın güzel hatunlarııı hepinizi öpüyoruzzzzzzzŞenizŞeniz

Merhaba arkadaşlar,
yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin, dilerim seni de sık sık burda görürüz.
Roşum ve kısmetsizim; sizin ergenlerin sınavı ne zaman? bizim 13 haziranda..
Bir geçse şu sınav artık diyorum.. Yazık çocuğun kendine ayıracak vakti yok..
Okula gitmiyor artık ama dersane okuldan çok daha yoğun program uyguluyor.
Bendenizim, yiğen sevmek onlarla vakit geçirmek çok güzel. Ancak artık
zengin veya orta halli bir koca bulsan diyorum, kendi bebelerini seversin..delikafadulden
Beyazım iş durumuna üzüldüm ama olsun herşeyde bir hayır vardır.a.s
İnşallah çok daha iyi bir iş bulursun canım. Bakarsın bende işe girerim
bugünlerde..Gümüşboncuğum ne güzel sen katılmışsın yeşilgözlü ablanın
hatim programına, keşke bizlerde olabilseydik. Myhope, haydeç, dilarem
hepinize selamlar...a.s.

Ah çalıkuşum istememmi artık kendi çocuklarımı sevmek ama ne yaparsın işler kesat...Çıkmadı istediğim gibi biri karşıma... :1no2:

Roşum bakma aşağıdan hadi sende gellllkaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar

hayırdır çalıkuşum ne işi kız ben 6 aydır arıyorum bulamıyorum sen hiç hesapta yokkenmi girecen ayyy kızkanırım valladelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…