beyazımm diyecek söz bulamıyorum Rabbim sabrını sınıyor sanırım ama mükafatı çokk güzel olacak sonunda tam istediğin gibi bir iş seni bulacak inşallahhhhhhh:Saruboceq::
iyi akşamlar hanımlr ,,ssizleri çok özledim,,kaçırdığım konular.vardır tabii, bugün yeşil gözlü arkdaşımın hatmine gittim ,,gerçekten görülmeye değerdi çok güzel hazırlanmışlar,,yeşilgözlüm uzun siyah elbisesi,, ve gözlerinin renginde örtmesiyle çok şıktı ,,arkadaşlarıda renk renk,, işli örtmeleriyle ,,,göz kamaştırıyordu ,,ilahiler okundu ,, ve islamiyetle ilgili piyesler hazırlamışlar,,emeklerine sağlık,,benim için çok güzel bir gündü,,,,allh kabul etsin arkadaşım hatmini,,bu arada beyaz arkadaşım hayırlı olsun işin..,,herkesi sevgiler,,
beyazcım üzme kendini senin için hayırlı değilmiş çalı kuşu çok sağ ol canım allahım sizlerede nasip etsin myhope sağ ol bitanem allahım seninde yardımcın olsun son anların sıcak günlere gelecek roşum ve kısmetsiz bendeniz cano ya hepinizi seviyorum güzel dilekleriniz için sağ olun
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden aaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden benim guzel memleketimin topici mi varmış ilk defa goruorum ayyyyyyyyyyyy cok ozledim ben sakaryamııııııııııııı senağlama bu yaz gelcektim gelemicem gene cok canım sıkıldı senağlama artık başka bahara guzel sakaryamın guzel hatunları optm hebinizi Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?