Sakarya///54

Uzun uzun anlatman beni motive edecekse uzun anlatıver sana zahmet

gecen seneye kadar hep aynı kılodaydım 62 yanı bu arada 13 yasında oglum war yanı bu kılo bana gore normaldı sona ıse calıstıgım ıcın sabahları dınc olmamaya basladım uzerımde bı uyusukluk dewamlı esneme halı falan kendımı dınc yapacak bı ılac buldum mudurum tasıyesı ıle onu kullandım ckta ısıme yaradı gece 4 saat uyuyodum sankı 12 saat uyumus gıbı uykuya doyuyordum bu ılacları 3 ay kullandım yan etkısını gormedıgımı sanıodum sona yawas yawas bı baktım pantolonların dugmelerı kapanmamayabasladı pek onemsemedım bu sezon calısmadım we ewde oturdum baktımkı kılo almaya dewam yuzum ck ıncedır bı baktım gıdım cıkmıs oldummu 70 kılo benı goren sasırıo nse bı ılac aldım zayıflama destegı olarak bı ay kullnadım tık yk yan etkısını ck gordm onu bıraktım netten baska bı ılac kulanmaya basladım 2 gun onje bıtırdım yanı 3 ay kullandım we 7 kıloyu bole werdım normalde abur cubur yıyen we bogazıma duskun bı ınsanda deılım sıgara kullanıom hemde abartı ondan benı tıkar yıyemem ama ılac ck etkılı oldu her sabah ac karnına we yatarken elma sırkelı su ıctım hala ıcıorum yesıl cay kullanıom gunde 2 kupa 40 dk tempolu yuyuyus yapıorum kılolar bı senelık oldugu ıcın wermekte zorlanmadım ama ılk ay sadece 3 kılo wedım 2. ayda hıc weremedım we 3. ayda toplam 7 kıloya ulastı ben bıle sasırdım bıde uyku saatlerını kıısalltım bole ıste guselım yardımcı olabılcemmm bıse olursa sor cewaplarımmmm:içelim:

Ben ilaç kullanmak istemiyorum.Zaten kilom eski kiloma göre fazla ama çevremdeki insanlara göre kilom normal.Ben rahatsız oluyorum ama bu kilolardan. Malesef colayı bırakamıyorum.Bir-iki hafta hiç içmedim zaten az yiyorum daha az yedim ama 1-2 kilo gidip gidip geliyo.Stepper aldım sauna şort aldım ama bir hafta kullandım üşendim sonra.Hafta içi çalıştığım için yapamıyorum.Haftasonuda herkes evde diye yapamıyorum.Bilemiyorum ne olacak halim.60 kiloydum bir ay önce şiödi 58-59 gidip geliyorum.55 kiloya bir düşsem başka bişey istemiyorum

bendenız o zman sırkelı suyu we yesıl cayı dene jnm bende colayı cokkkkkkkkkkkkk sewıorum ama o aklıma gelınje cay ıcıorum ne yapammmmafoldumben

bendenız o zman sırkelı suyu we yesıl cayı dene jnm bende colayı cokkkkkkkkkkkkk sewıorum ama o aklıma gelınje cay ıcıorum ne yapammmmafoldumben

sirkeli su sabah akşam içerim.İş yerindede yeşilçay içiyorum genelde 2 bardak.Ama akşamları o kolasız olmuyo

dıyetını dene dıcemmmm oda bıseye benzemıo test edıp onaylanmıstır tarafımca jnm

dıyetını dene dıcemmmm oda bıseye benzemıo test edıp onaylanmıstır tarafımca jnm

çalıştığım için diyet yapamıyorum.Sadece az yiyebilyorum.Mesela eskisi gibi pilav makarna yemiyorum.Tatlıyı yememeye çalışıyorum ama çoğu zaman başarısızım.Bu kilolar geldiği gibi anlamadan gitse ne güzel olur heee

colanın dıyetını demek ıstemıstım jnm bıseye benzemıo dıe

slm kızlar nasılsınız sonunda hallettik sorunu modem yanmış bazı sayfaları okudum okul sorunları onlar yaşadığımız sürece olacak güzel şeyler benimde 1 sbs 1 öss vardı tabiki heyecan oluyor allahım keder vermesin bendenizcim kolanın diyeti olmazmı insanların bile diyeti var ama sen şaka yapmışsındır güzel kızımız senne zayıflamasından bahsediyorsunya boyun uzun kilon harika ben kendimi yerden yeremi vurayım kızlar herkesi çok çok öpüyorum kısacası buluşalımmı uzakta değil yakında şimdilik uzağıda görüşürüz ama herkese uysun haydeçi hiç göremedim haberi olan varmı neyse sonra yine yazıcam öptüm

Nette baktım ama bulamadım.Çok merak ettim yazabilirmisin burda

jnm neyını yazıyım anlamadım ama ormalde mahalle bakkalında bıle war lıght cola bu kadar basıt he bakklada bulamadın marketlerde war ıns anlatabılmısımdır:içelim:

jnm neyını yazıyım anlamadım ama ormalde mahalle bakkalında bıle war lıght cola bu kadar basıt he bakklada bulamadın marketlerde war ıns anlatabılmısımdır:içelim:

Ben ne anladım biliyomusun diyet şekli olarak kola diyeti var :roflol::roflol::roflol::roflol:

Yoksam diyet kolayı sevmem

Oh ohh sorunun halledildiğine sevindim..Ablam birazcık kilo aldım vereyimde eski halime döneyim istiyorum ama olmuyoo işte
Haydeç ablam arada bir uğruyor çok yoğunmuş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…