Sakarya///54

sirkeli su sabah akşam içerim.İş yerindede yeşilçay içiyorum genelde 2 bardak.Ama akşamları o kolasız olmuyo
yeşil çaya bende başlıcam bir ara kullanıyodum cidden çok işe yarıyo ama tenbellik işte devamıı getiremiyozkiÇok üzgünüm çoook

bazen gerçekleşmicek olsada düşüncelerine hayranım bendenizim:lepi:

Kolanın diyetimi varmış :1shok: hiç duymamıştım

Nette baktım ama bulamadım.Çok merak ettim yazabilirmisin burda

jnm neyını yazıyım anlamadım ama ormalde mahalle bakkalında bıle war lıght cola bu kadar basıt he bakklada bulamadın marketlerde war ıns anlatabılmısımdır:içelim:

Ben ne anladım biliyomusun diyet şekli olarak kola diyeti var :roflol::roflol::roflol::roflol:

Yoksam diyet kolayı sevmem

ayyyy ben bu muhabbete koptum gece gece karnıma ağrı girdi ilahi alemsiniz yaa:roflol::roflol:

vaaaaaaay konuyu toplam 4 kişi okuyomuş
beyaz toprak .gülücük.şevval.panter_f roşum ama burda 5 kişi vaaafisfisfis
gülücük şevval sizler kimlerdensiniz bi yazı veren bakemşakkıdı

iyi geceler kıslar,
yattım fekat uyuyamıyorum ,başım çok ağrıyoo
accaip sıkıntılanıyom yaa

gecmıs olsun jnm sakaklarının 2 tarafını dayanabılecegın kadar bas parmaklarınla baskı yapmayı dene dayanabılecegın kadar dayan ıse yarar CADIARZU

geçmiş olsun roşum hayırdır canım nazar olmasın sakın bi okut kendini sıkıntı baş ağrısı nazar alameti gibi gözüküyo

kısmetsizm bi ses et demişsin bu gece elimden geldiğince gürültü çıkardım umarım memnun kalmışsındırdelikafaduldensırnaşık şey

gecmıs olsun jnm sakaklarının 2 tarafını dayanabılecegın kadar bas parmaklarınla baskı yapmayı dene dayanabılecegın kadar dayan ıse yarar CADIARZU
denedim çok acıdı bea,inş.ii gelir sağolasın opuyorumnanaktan
geçmiş olsun roşum hayırdır canım nazar olmasın sakın bi okut kendini sıkıntı baş ağrısı nazar alameti gibi gözüküyo
bana da öle geliyo,çarşamba pazarı insan gördü ya bugün kaydirigubbakcemile3 mıknatıs gibin hatunum valla hekafamçokkarıştı
kısmetsizm bi ses et demişsin bu gece elimden geldiğince gürültü çıkardım umarım memnun kalmışsındırdelikafaduldensırnaşık şey

asıl paat deye ben patlcam şinci, o zaman duyar belkim eltimkaydirigubbakcemile

rasum bugun bende pazardaydım belkımde gecerken carpıstık surtunduk bırbırımıze ne kotu uha burda tanısıos ama gercek alemde fosss sen kacta carsambayı turluodun sekercımm??

ıı gelır jnm bende bugun pazara bısmıllah dedım bı lahmacuncu warya adı alkıma gelmıo oraya bı geldım daa 2 adım attım oldumu basımda bı agrı allah dedım yandık sımcık hemen cantamdan agrı kesıcı damlamı ıcıwerdım allahıma sukur gectı senınkıde gecer ınss ınsanların gozlerı agırlıkları bazen kısıyı mahwedıo hele bıde yıldızın dusukse aman aman yanı tekrar gecmıs olsun jnm

saolasın panterim ,evet bi zamanlar baktırmıştım ,yıldızım çok düşükmş benim:sinifsinif:
ama berbat bi his yaa

slm canlar...beni merak eden dostlar bu ara pek gelemiyorum..çok işim var çok..bahçe işlerim başladı...elişlerim var..inanın hiç vaktim yok diyebilirim..gece ayrı gündüz ayrı.... birde üstüne modem bozuk sürekli düşüyoruz..net te çok kalamıyoruz..neyse ..geçmişi okuyamadım..hepinize ayrı ayrı selam ederim...Şeniz

Günaydın herkeslereŞeniz

Akşam topic hareketlenmiş pek bi sevindirik oldum..:dance:
Buluşma konuşmaları geçmiş.Büyük ihtimal ben gelemiyecem:gitme:
Sabah herşey ters gitti.Umarım bugün güzel geçer.

Son düzenleme:
günaydınn hatın kişilerr.........
oh oh ne ka güsel akşam muhabbet koyuymuş..aama kociş pcyi cebreb ve hile ile ele geçirdi...
bendeniiizzzzz janumm üsülme ya..öpimmm geçsin.
panter_fcim janum sende pazarcılardansın he.......ne tarafta öğretmenlik yapıyosun..

gunaydın jnm dagdıbının ılerısınde gıderken sagda bı koyzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…