yeşil çaya bende başlıcam bir ara kullanıyodum cidden çok işe yarıyo ama tenbellik işte devamıı getiremiyozkiÇok üzgünüm çoooksirkeli su sabah akşam içerim.İş yerindede yeşilçay içiyorum genelde 2 bardak.Ama akşamları o kolasız olmuyo
çalıştığım için diyet yapamıyorum.Sadece az yiyebilyorum.Mesela eskisi gibi pilav makarna yemiyorum.Tatlıyı yememeye çalışıyorum ama çoğu zaman başarısızım.Bu kilolar geldiği gibi anlamadan gitse ne güzel olur heee
Kolanın diyetimi varmış :1shok: hiç duymamıştım
Nette baktım ama bulamadım.Çok merak ettim yazabilirmisin burda
jnm neyını yazıyım anlamadım ama ormalde mahalle bakkalında bıle war lıght cola bu kadar basıt he bakklada bulamadın marketlerde war ıns anlatabılmısımdır:içelim:
Ben ne anladım biliyomusun diyet şekli olarak kola diyeti var :roflol::roflol::roflol::roflol:
Yoksam diyet kolayı sevmem
denedim çok acıdı bea,inş.ii gelir sağolasın opuyorumnanaktangecmıs olsun jnm sakaklarının 2 tarafını dayanabılecegın kadar bas parmaklarınla baskı yapmayı dene dayanabılecegın kadar dayan ıse yarar CADIARZU
bana da öle geliyo,çarşamba pazarı insan gördü ya bugün kaydirigubbakcemile3 mıknatıs gibin hatunum valla hekafamçokkarıştıgeçmiş olsun roşum hayırdır canım nazar olmasın sakın bi okut kendini sıkıntı baş ağrısı nazar alameti gibi gözüküyo
kısmetsizm bi ses et demişsin bu gece elimden geldiğince gürültü çıkardım umarım memnun kalmışsındırdelikafaduldensırnaşık şey
ıı gelır jnm bende bugun pazara bısmıllah dedım bı lahmacuncu warya adı alkıma gelmıo oraya bı geldım daa 2 adım attım oldumu basımda bı agrı allah dedım yandık sımcık hemen cantamdan agrı kesıcı damlamı ıcıwerdım allahıma sukur gectı senınkıde gecer ınss ınsanların gozlerı agırlıkları bazen kısıyı mahwedıo hele bıde yıldızın dusukse aman aman yanı tekrar gecmıs olsun jnm
kesin karşılaşmışızdır ama nirden bilek dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?