Sakarya///54

selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
annem bendeydi gelemedim pek ama gece kaçamak baktım bendenizime yakalanmışımm canım bakıp çıkmıştım hemen malum eşim evdeeee
dilaremmm geçmiş olsun beroşumaa canım yaaa bizede nasip olur inşallahh burdan alperen diş çıkartıyor demekkkk:1hug:
yeşilgözlü ablam sorunun hallolduğuna çokk sevindimm buluşmaya gelince haftalardır diyorum kimseden çıt yok zaten gelmemde çok zor olur sanırım artıkk:çok üzgünüm:
beyazımm yeni işin hayırlı olsun canımmm:1hug:
panter_f hoşgelmişsinnna.s.
roşum kısmetsizim canom haydeç ablam gümüşüm aylam çalıkuşum nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarııııııııŞenizŞeniz

Myhopem güzel gebem,su gibi geçer günler,alperen de çıkarır 32 tane birden sırnaşık şey
Sen doğur bi,sonrası harala gürele,sağlık mutlulukla gelir inşallah :1hug:

iyi akşamlaa kıslaar,
naparsınız bakem ,bugün çarşambaya gittim bu sıcakta iflahım kesildi,
saat 5 ten beri yatıyom baş ağrısından,anca kendime geldim,
şincü dizimi seretçem malum sezon finali ya onçüün...

selam sakaryamın hatun kişileri........
ya bigün gelemedim topic çoşmuş...ne güzel burda haraket görmek..
panter_f canım hoş geldinn...ne iyi ettin...
bendeniz kıs kovaliciiiim şinci seni diyet diyo haylaaaaaa:mymeka:.....neysem bak spora hayla düşünüyosan kardeşim başladı serbeslere saat6da..fiat olarakda uygun..haftada 1gün plates,1gün aerobik,1gün step şeklinde..haberin olaaaaakaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
myhopem alcez senünde güzel haberleriniii...alperenimiz dört döndürcek seni vallaa....
eltimcim kısss bak ben bugün eskik kaldım pazardan anamın misafirleri sebebiyle....
beyaz kıs nerdesin ses ett.
canoooooooo naptın kısın kayıt işini kuşum...
çalıkuşum oh bahçe balkon sefası yapıyon dimiiiii......bende mi gelsemmmü
diloşşşşşş gösel bacuuuuummm.....şimci var ya sen o dişe kurban ol..ilerde öle fena oluyolarki sıka sıka adım ağzındaki dişleri döküyolar.......ben yirirm beroşumun dişiniiiii
veee aplalarrın aplası yeşil göslü aplamm...patlat bi buluşmaaaa...bak her biyerler buluşuyo.....sen aplasın dinler bu hatın kişiler seniiii
evet kıslar ben buralardayım..siteyi şöle bi kolaçan ediyim bakemm.şincilik beniösleyin anacımmzemuszemus

iyigeceler hanımlar :1hug:
topice girdim gözlerime inanamadımdelikafaduldenbizim hatunlar ne güzelde sohbet etmişler öylehihoyyyt

GünaydıııııınnnnnnŞeniz

Kısmetsiz,çalıkuşu,beyazda bir kere yazıp gidiyolar...:gitme:

Ahhh ahhh
senağlamasenağlama
canım bende sohbet etmek destanlar yazmak isterim ama malesef denk gelemiyoruz girdiğimde kimsecikler olmayınca bi seslenip gidiyorum ama bu gün baya güzel sohbet etmişsiniz çok mutlu oldum kendim etmiş kadar oldumkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım,amin inş hakkımızda hayırlı şeylerle karşılaşırız,artık desene seni pek buralarda göremicez çocuklardı kocaydı derken pc sana pek denk gelemicek gibi-tatlicadiarzu-sen kendine bi tane bundan edin istersenklava:lazım olacağa benziyoşakkıdı

gunaydın kıslar bende sızınle tanısmak konusmak dıyologa gırmek ıstıommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin güzelim aramıza demek sende benim gibi çakma bekarsınbuyrunnnnnnnnnen yakın zamanda yüz yüzede tanışmak isterim seninle buluşmalarımızı ihmal etme ama bi cee deyipte kaçma olurmu a.saaahhh ahhh bi bilgemiz vardı bizim bi zamanlarfisfisfis

Beroş diş çıkarıyor,bugün ateşli biraz,şimdi uyuttum da geldim.
Ben de uğraşıyorum,kız artık evlere sığmıyor,gezdirip gönlünü yapıyorum napayım yavrim fisfisfis.

çok geçmiş olsun dilarem, canım yaa nede canı acıyodur onun ah ahhh çok zor bu zamanlar allah sabır versin kolaylıkla atlatırsınız inş öp canım benim yerimede fıstığı:teselli:

iyi geceler kızlar ben buluşma konusunda ciddiyim bundan sonra herkesler tatile gider zaman olmaz bi buluşalım kız alper ne zaman doğacak zamanı uydururuz sen karneni yanbına al yater ben uçururum seni en kısa zamanda buluşalim isdiyorum ama konuyu ben deniz açsın en müsait sensin kız öptüm slm herkese

ablacım o konuyla ilgili benim bir takım planlarım var bu gün yarın konu açıcam umarım beni yalnız bırakmazsınız:içelim:

ıı geceler hanımlar hos bulduk nasılsınız bakalım bugun bayagı ııdı sıcak bı hawa wardı bu topıkteopuyorumnanaktan

günaydınnnnnn şekerler
gününüz güzel ömrünüz uzun dilekleriniz kabul olsun:)
amiiin canım ne güzel bi dua bu böyle rabbim bizim için dilediklerinin iki katını versin sana:1hug:

tabıkıde ck mutlu olurum guselım bu bulusma we kaynasma olayı ne kadarda bı oluo acep??
valla canım planlı programlı yapmıyoz canımız çektikçe bir birimizi özledikçe buluşuyoruz ben yakınlarda bi buluşma tertiplemeyi düşünüyorum gerçi benim tertiplediklerimde sayı 4 ü geçmez:umursamaz: ama hadi hayırlısı çok olması dileğiyle:Saruboceq:

Bu sıcaklarda iş hayatı gitmiyor yaaa
Evimin kızı olmak istiyorum bennnn

Tatil için bu sene hiç hevesim yok nedense izne çıkıp çıkmama konusunda bile kararsızım

aaahhh ahh tatile çıkılmazmı yaa deniz kumsal ve kızlar-tatlicadiarzu- derdim ama o bize uymaz delikanlılar dyeyimdelikafadulden canım ne dersin aşkın nerden geleceğ, belli olmaz dimee bakarsın bi subayda tatile çıkmışkaydirigubbakcemile3

ÇAlışma konusunda diyorsan kaderdaşız.Ama boşanma ile ilgili diyosan beyaz toprakla kaderdaşsınız...
yakında her ikisindede kaderdaş olucaz inşhihoyyyt

Bende eve bağlanmak istiyorummmsenağlama

:mymeka::dilcikar:

hoşgeldin tekrardan, sayende topiç bu gün hareketlenmiş baya bi sohbetler olmuş alkisalkisalkis

hosbulduk jnm bı yanlıs anlama nerelere goturdu konuyu benım anlatma ozurlulugum sayesınde sımdı kaderdasım sen mı oluosun beyaz toprak ?? yok sorayımda adres yanlıs olmasın mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…