panter-f merhaba
siteyi kulanmayı pek bilmiyorum
bana bir selam yaz da iletişim kuralım 5 in bir hakında konuşacaktım
Ben ne anladım biliyomusun diyet şekli olarak kola diyeti var :roflol::roflol::roflol::roflol:
Yoksam diyet kolayı sevmem
ay çok güldümmmm:)))
cano bajım sen bu sıtenın pırlerındensın galıba bende uzman sayılmam wahıde arkadasa durumu nasıl acıklıyım yha hangı topıkte ısem oraya yazıo:uhm:
ay çok güldümmmm:)))
Myhopem güzel gebem,su gibi geçer günler,alperen de çıkarır 32 tane birden sırnaşık şeyselam sakaryammmmopuyorumnanaktan
annem bendeydi gelemedim pek ama gece kaçamak baktım bendenizime yakalanmışımm canım bakıp çıkmıştım hemen malum eşim evdeeee
dilaremmm geçmiş olsun beroşumaa canım yaaa bizede nasip olur inşallahh burdan alperen diş çıkartıyor demekkkk:1hug:
yeşilgözlü ablam sorunun hallolduğuna çokk sevindimm buluşmaya gelince haftalardır diyorum kimseden çıt yok zaten gelmemde çok zor olur sanırım artıkk:çok üzgünüm:
beyazımm yeni işin hayırlı olsun canımmm:1hug:
panter_f hoşgelmişsinnna.s.
roşum kısmetsizim canom haydeç ablam gümüşüm aylam çalıkuşum nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarııııııııŞenizŞeniz
iyigeceler hanımlar :1hug:
topice girdim gözlerime inanamadımdelikafaduldenbizim hatunlar ne güzelde sohbet etmişler öylehihoyyyt
canım bende sohbet etmek destanlar yazmak isterim ama malesef denk gelemiyoruz girdiğimde kimsecikler olmayınca bi seslenip gidiyorum ama bu gün baya güzel sohbet etmişsiniz çok mutlu oldum kendim etmiş kadar oldumkaydirigubbakcemile3GünaydıııııınnnnnnŞeniz
Kısmetsiz,çalıkuşu,beyazda bir kere yazıp gidiyolar...:gitme:
Ahhh ahhh senağlamasenağlama
günaydın sakaryam güzelleri,
beyazcım hoşgelmişin,hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
bendenizim maalesef okulların tatil olmasıyla,benim özgürlüğümde bitmş oldu,
malum kocişimde evde,pc yi ele geçirmş durumdalar,
yani üzüldüün şeye bak yahu,bizim topicimiz sakinleri aylardır 1 kere yazıp gidiyo ,
buna bende dahil,karşılaşamadığımız için bakıp ,yazıp çıkıyoruz başka çaremis yok ,öperim hepinizi...
hoşgeldin güzelim aramıza demek sende benim gibi çakma bekarsınbuyrunnnnnnnnnen yakın zamanda yüz yüzede tanışmak isterim seninle buluşmalarımızı ihmal etme ama bi cee deyipte kaçma olurmu a.saaahhh ahhh bi bilgemiz vardı bizim bi zamanlarfisfisfisgunaydın kıslar bende sızınle tanısmak konusmak dıyologa gırmek ıstıommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Beroş diş çıkarıyor,bugün ateşli biraz,şimdi uyuttum da geldim.
Ben de uğraşıyorum,kız artık evlere sığmıyor,gezdirip gönlünü yapıyorum napayım yavrim fisfisfis.
zemuszemustabee.
ne sandın dııkaydirigubbakcemile5
iyi geceler kızlar ben buluşma konusunda ciddiyim bundan sonra herkesler tatile gider zaman olmaz bi buluşalım kız alper ne zaman doğacak zamanı uydururuz sen karneni yanbına al yater ben uçururum seni en kısa zamanda buluşalim isdiyorum ama konuyu ben deniz açsın en müsait sensin kız öptüm slm herkese
amiiin canım ne güzel bi dua bu böyle rabbim bizim için dilediklerinin iki katını versin sana:1hug:günaydınnnnnn şekerler
gününüz güzel ömrünüz uzun dilekleriniz kabul olsun:)
valla canım planlı programlı yapmıyoz canımız çektikçe bir birimizi özledikçe buluşuyoruz ben yakınlarda bi buluşma tertiplemeyi düşünüyorum gerçi benim tertiplediklerimde sayı 4 ü geçmez:umursamaz: ama hadi hayırlısı çok olması dileğiyle:Saruboceq:tabıkıde ck mutlu olurum guselım bu bulusma we kaynasma olayı ne kadarda bı oluo acep??
Bu sıcaklarda iş hayatı gitmiyor yaaa
Evimin kızı olmak istiyorum bennnn
Tatil için bu sene hiç hevesim yok nedense izne çıkıp çıkmama konusunda bile kararsızım
yakında her ikisindede kaderdaş olucaz inşhihoyyytÇAlışma konusunda diyorsan kaderdaşız.Ama boşanma ile ilgili diyosan beyaz toprakla kaderdaşsınız...
Bende eve bağlanmak istiyorummmsenağlama
ıı geceler hanımlar hos bulduk nasılsınız bakalım bugun bayagı ııdı sıcak bı hawa wardı bu topıkteopuyorumnanaktan
hoşgeldin tekrardan, sayende topiç bu gün hareketlenmiş baya bi sohbetler olmuş alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?